Minecraft

Velkommen til supporten til Minecraft. Her kan du finde du support til selve spillet og ofte stillede spørgsmål til nogle versioner af spillet. Hvis du har et problem med køb eller installation, skal du kontakte det firma, der laver denne enhed, for at få yderligere hjælp, hvis det ikke er en Microsoft- eller Xbox-enhed.

Du kan komme i gang ved at vælge den version af spillet, du spiller, på listen herunder.

Minecraft – oversigt

Minecraft: Xbox One Edition – administration og hjælp

Minecraft: Xbox 360 Edition – administration og hjælp

Minecraft: Windows 10 Edition – administration og hjælp

Hjælp til Minecraft: Pocket Edition til Windows Phone

Hjælp til Minecraft: pc (Java), Mac eller Linux

Hjælp til Minecraft: PlayStation 3 Edition, PlayStation 4 Edition eller PS Vita Edition

Hjælp til Minecraft: Wii U Edition, Nintendo Switch Edition eller ny Nintendo 3DS Edition

Hjælp til Minecraft: Pocket Edition for iOS eller Apple TV Edition

Hjælp til Minecraft: Pocket Edition til Android

Hjælp til Minecraft: Gear VR Edition

Hjælp til Minecraft: Fire TV Edition