Ofte stillede spørgsmål om Minecraft Marketplace

På denne side

Hvad er Minecraft Marketplace?

For første gang kommer nye avatartemaer, -teksturer og -verdener, der er lavet af kreative brugere i Minecraft-communityet, til Microsoft Store på både Pocket Edition- og Windows 10-enheder. Med Minecraft Marketplace har vi gjort det mere sikkert og nemmere at købe det indhold til Minecraft, som er lavet i communityet. Køb indhold én gang, og brug det på enhver Windows 10- eller Pocket Edition-enhed uden udløbsdato.

Minecraft Coins kan bruges til køb i Microsoft Store og gør det muligt at købe indhold fra kreative brugere på Minecraft Marketplace, hvilket er mere trygt og sikkert. Coins opbevares i din virtuelle tegnebog og kan bruges til Pocket Edition- og Windows 10-enheder.

Med din gratis Xbox Live-spillerprofil bliver alle dine køb tilknyttet din konto. Du kan spille med venner og vise dine kort og temaer på alle Pocket Edition- eller Windows 10-enheder, hvis de også har en Xbox Live-konto.

Hvilke enheder er Minecraft Marketplace tilgængelig på?

Minecraft Marketplace er tilgængelig på alle Windows 10- eller Pocket Edition-enheder. Disse omfatter, men er ikke begrænset til:

• Xbox One
  • Windows 10
  • Windows 10 Phone
  • iOS (iPhone og iPad)
  • Android
  • Amazon Kindle Fire
  • Amazon Kindle Fire TV
  • Gear VR

Bemærk! Xbox 360, Windows Phone 8, PlayStation, Wii U og Nintendo Switch understøtter i øjeblikket ikke Minecraft Marketplace.

Hvordan køber jeg Minecraft Coins?

For at købe Minecraft Coins skal du have konfigureret en betalingsmetode på din enhed. Den første gang du prøver at købe noget, bliver du bedt om at tilføje en betalingsmetode, hvis du ikke allerede har gjort det. Ellers skal bliver du mindet om, hvilken betalingsmetode du tidligere har tilføjet, når du logger på for at købe noget.

Din betalingsmetode varierer, afhængigt af hvilken enhed du bruger til at købe med. Under alle omstændigheder vil du modtage dine Minecraft Coins på alle Windows 10- og Pocket Edition-enheder, du spiller på, når du logger på din Xbox Live-konto.

Hvis du f.eks. spiller på både en Windows 10-enhed og en iPhone og køber Minecraft Coins på din iPhone, betaler du for disse coins ved hjælp af din Apple Store-konto. Når du så senere spiller på din Windows 10-enhed, bliver dine coins tilgængelige sammen med de køb, du har foretaget på Minecraft Marketplace. Hvis du derefter beslutter dig for at købe flere Minecraft Coins på din Windows 10-enhed, betaler du for dem ved hjælp af din Microsoft-konto, og dine coins og køb vil være tilgængelige, næste gang du spiller på din iPhone. Hvis du senere køber et Kindle Fire TV, vises alt også der, når du logger på med din Xbox Live-konto.

Bemærk! Hvis du er forælder med tilknyttede børnekonti, skal du sørge for at foretage køb med din egen konto, da det ikke er muligt at angive en betalingsmetode for en børnekonto.

Hvad kan jeg købe for Minecraft Coins?

Du kan købe alt indhold i spillet og tilføjelsesprogrammer ved hjælp af Minecraft Coins, herunder Skin Packs, Character Packs og Minecraft Worlds, der er oprettet af community-teams.

Bemærk! Du kan ikke bruge Minecraft Coins til at købe Minecraft Realms, men du kan købe et abonnement til Realms ved hjælp af standardbetalingsmetoden for din konto.

Jeg har ikke modtaget de Minecraft Coins, jeg har købt. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du brugte din Windows 10-enhed, da du købte:

1. Log på account.microsoft.com, og kontrollér dine seneste køb.
  2. Hvis du kan se et gennemført køb, skal du genstarte enheden, da den muligvis skal opdateres.
  3. Hvis du har en anden Windows 10- eller Pocket Edition-enhed, skal du logge på den enhed for at se, om dit køb vises her.
    • Hvis købet vises, kan der være et problem med din enhed. Sørg for, at du er logget på med den samme konto som den, du brugte til at fuldføre købet med.
    • Hvis købet ikke vises, skal du kontakte Xbox-support.

Yderligere support:

• Hvis du har købt fra Apple Store (iPhone eller iPad), skal du gå til iTunes Store.
  • Hvis du har købt i Google Play Butik (Android), skal du gå til Google Play Butik.
  • Hvis du har købt fra Kindle Fire eller Kindle Fire TV, skal du gå til Amazon Store.

Kan Minecraft Coins refunderes?

Alle køb af Minecraft Coins er endelige. Hvis en anden har foretaget et uautoriseret køb, skal du kontakte Store-support for den enhed, hvor købet blev foretaget på.

• Hvis der er tale om Microsoft Store-køb, skal du kontakte Microsoft Support.
  • Hvis der er tale om Apple Store-køb, skal du gå til Apple Store.
  • Hvis der er tale om Google Play-køb, skal du kontakte Google Play Store.
  • Hvis der er tale om Kindle Fire- eller Kindle Fire TV-køb, skal du kontakte Amazon Store.

Kan jeg give Minecraft Coins til andre?

Det er i øjeblikket ikke muligt at give Minecraft Coins direkte. Hvis du vil give Minecraft Coins til en anden, kan du købe gavekort til onlinebutikker og platforme, hvor Minecraft Coins i øjeblikket bruges. Modtageren kan derefter bruge disse gavekort til at kreditere deres konto og veksle til Minecraft Coins. Minecraft Coins kan kun bruges på den konto, hvor de blev købt eller indløst.

Hvis du f.eks. vil give dem til en person, der spiller Minecraft på Windows 10, kan du købe et gavekort fra autoriserede forhandlere. Dette kan så indløses og veksles af modtageren til Minecraft Coins.

Jeg prøvede at bruge Minecraft Coins til et køb i spillet, men der gik noget galt. Hvad skal jeg gøre?

Det mest almindelige problem, der forhindrer køb i spillet, er, at der ikke er nok coins. Se øverst til højre i Microsoft Store for at sikre dig, at du har nok coins til at foretage købet. Hvis ikke kan du vælge ikonet + for at købe flere.

Hvis du prøvede at købe flere coins, men du kan ikke se dem i din tegnebog, skal du følge trinnene i det forrige afsnit kaldet Jeg har ikke modtaget de coins, jeg har købt. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du stadig har problemer, kan du se de seneste opdateringer og kendte problemer på siden Minecraft-feedback.

Jeg er kommet til at købe den forkerte Minecraft-verden. Kan jeg få en refusion?

Du skal kontakte Store-support for den enhed, som du foretog dit køb på. Du er muligvis berettiget til en refusion afhængigt af omstændighederne. Følg trinnene i forrige afsnit kaldet Kan Minecraft Coins refunderes? for at få support.

Jeg har et problem med den Minecraft-verden, jeg har købt. Hvem skal jeg kontakte?

Hvis du har et problem med en Minecraft-verden, skal du kontakte det community, som udviklede den pågældende verden, for at give feedback og diskutere kendte problemer eller fejl.
Understøttede partnere:

Hvordan bliver jeg en Minecraft Partner og laver indhold til Marketplace?

Hvis du er interesseret i at blive partner og læse mere om de gældende kriterier, skal du gå til siden Minecraft Partner Program for at få flere oplysninger.

Kan jeg konvertere mine Minecraft Coins til virkelige penge?

Nej. Når du har købt Minecraft Coins, kan de ikke konverteres tilbage til rigtige penge.

Hvorfor er noget af indholdet på markedspladsen nedtonet? Hvad betyder det, når der står, at dette indhold ikke er kompatibelt med enheden på grund af manglende hukommelse?

Nogle kort og teksturer kræver enheder med højere ydeevne for at kunne spilles effektivt. Hvis enheden har mindre end 512 MB intern hukommelse (RAM), kan noget af indholdet blive vist nedtonet i Microsoft Store. Du vil ikke kunne købe indhold, der ikke er kompatibelt med enheden, og du kan ikke downloade indhold, der ikke er kompatibelt, selvom du allerede har købt det på en enhed med mere hukommelse.

Jeg tror, jeg har fundet en fejl i spillet. Hvordan rapporterer jeg det?

Hvis du har fundet en teknisk fejl (også kaldet "programfejl") i Minecraft, kan du rapportere den til Minecraft-teamet ved at gå til bugs.mojang.com. Før du sender nogen oplysninger, skal du gøre følgende:

1. Opret en konto. Første gang du rapporterer en programfejl, skal du oprette en konto med en adgangskode, du kan logge på.
  2. Søg efter eksisterende fejl. Før du rapporterer en programfejl, bør du søge i databasen efter relaterede programfejl på din enhed.
  3. Kend dit build. Nogle versioner af spillet anvender foreløbige versioner. Hvis du bruger en foreløbig version som f.eks. en alfa eller beta, skal du sørge for at rapportere programfejlen for den rette version.

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Ofte stillede spørgsmål om Minecraft Marketplace", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?