Minecraft: New Nintendo 3DS Edition – ofte stillede spørgsmål

På denne side er der svar på ofte stillede spørgsmål om Minecraft: New Nintendo 3DS Edition.

Bemærk! Hvis du vil købe spillet, skal du gå til Nintendo eShop på New Nintendo 3DS-konsollen.

På denne side

Kommer opdateringen Better Together til New Nintendo 3DS Edition?

Vi fortsætter med at få opdateringer efter udgivelsen, men modtager ikke Better Together-opdateringen.

Kan jeg spille Minecraft: New Nintendo 3DS Edition på alle Nintendo 3DS-hardwaretyper?

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition kan kun spilles på New Nintendo 3DS-serien (New Nintendo 3DS-, New Nintendo 3DS XL- og New Nintendo 2DS XL-systemer).

Kan jeg spille multiplayer?

Multiplayer er ikke tilgængelig i øjeblikket.

Har New Nintendo 3DS Edition Super Mario Mash-up Pack inkluderet?

Super Mario Mash-up Pack er ikke inkluderet ved udgivelse. Minecraft: New Nintendo 3DS Edition indeholder fem skinpakker og to teksturpakker til at tilpasse din verden. De er:

• Biome Settlers 1 og 2 skinpakker
  • Skin pakken Journey to the West
  • Skinpakken Holiday 2015
  • Skinpakken Redstone Specialist
  • Teksturpakken Plastic
  • Teksturpakken By

Er 3D understøttet i New Nintendo 3DS Edition?

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition kan kun spilles i standard 2D-visningstilstande.

Understøtter New Nintendo 3DS Edition download af yderligere indhold?

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition indeholder fem skinpakker og to teksturpakker til at tilpasse din verden. Vi har flere oplysninger om download af yderligere indhold senere.

Kan jeg overføre gemte spil fra andre Nintendo-platforme?

Der er ingen andre måder at overføre dine gemte spil fra andre platforme til Minecraft: New Nintendo 3DS Edition. Få den unikke oplevelse på New Nintendo 3DS Edition lige fra start af.

Er størrelsen på verdenen på Minecraft: New Nintendo 3DS Edition anderledes end på andre konsoller?

Verdener på New Nintendo 3DS Edition er større end verdener i Wii U Edition.

Hvilken version af Minecraft er Minecraft: New Nintendo 3DS Edition?

Ved udgivelsen vil denne version stort set svare til 0.15.4 i Minecraft: Pocket Edition. Som med alle nye udgivelser af Minecraft er udviklerne nødt til at starte fra en kendt version af spillet og derefter kontinuerligt komme med opdateringer. Derfor varierer indholdet i New Nintendo 3DS Edition ved dens udgivelse fra indhold, der er tilgængeligt i andre udgaver. Vi fortsætter med at opdatere spillet, lige så længe der er folk, der spiller det.

Hvorfor er min e-manual ikke på det sprog, som jeg har valgt i spillet?

Dette er et kendt problem, og eManuals åbnes på det sprog, du har valgt til dit New Nintendo 3DS-systemsprog. Skift dit systemsprog på dit New Nintendo 3DS-system, hvis du vil skifte sproget i din eManual.

Hvordan opdaterer jeg Minecraft: New Nintendo 3DS Edition?

Det kræver en trådløs forbindelse til internettet at hente softwareopdateringer, og systemet skal være online på tidspunktet for opdateringen. Sådan opdaterer du:

1. Start Minecraft: New Nintendo 3DS Edition fra startmenuen.
  2. Hvis der findes en opdatering, får du vist "A software update is available" på den øverste skærm.
  3. Vælg Opdater, eller tryk på knappen Y for at starte opdateringsprocessen. Du kan også vælge ikke at opdatere nu, hvis du vil opdatere senere.

To indstillingerne er tilgængelige: "Download Now" og "View Details in Nintendo eShop and then Download."

Download Now

Hvis du vælger denne indstilling, kan du straks hente softwareopdateringsdataene. Softwareopdateringen udføres straks, og det kan tage et stykke tid. Sådan udfører du denne handling:

1. Vælg Download Now.
  2. Vælg Yes, eller tryk på knappen A for at fortsætte.
  3. Når opdateringen er fuldført, kan du vælge OK eller trykke på knappen A.

View Details in Nintendo eShop and then download

Hvis du vælger View Details in Nintendo eShop, føres du til Nintendo eShop-siden. Derfra kan softwareopdateringen enten anvendes straks her, eller du kan vælge indstillingen for senere overførsel for at downloade opdateringen, mens systemet er i slumretilstand. Sådan udfører du denne handling:

1. Vælg View Details...
  2. Når Nintendo eShop indlæses, skal du vælge Tap Here to Download.
  3. Vælg Next, når du bliver bedt om at gennemgå klassifikationsoplysninger.
  4. Vælg Download.
    1. Elementer, der er downloadet nu, starter med det samme.
    2. Elementer, der er downloadet senere, starter, når systemet går i dvaletilstand.

Når overførslen er fuldført, anvendes opdateringen automatisk. Når du har startet spillet, kan du gå til Options > Patch notes fra hovedmenuen for at se detaljer om opdateringen.

Du kan finde flere oplysninger, eller hvis du støder på problemer under opdatering af din konsol, ved at gå til Nintendo Support.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Minecraft: New Nintendo 3DS Edition – ofte stillede spørgsmål", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?