Minecraft Realms

Minecraft Realms er en abonnementstjeneste, der giver dig mulighed for at spille Minecraft online med op til 10 spillere. Du kan abonnere på Minecraft Realms med den nyeste version af Minecraft baseret på Bedrock Engine på mobilenheder, VR-enheder, Nintendo Switch-konsoller, og Xbox-konsoller og Windows 10-computere.

Hvis du spiller Minecraft på en pc (Java-versionen), har du en adgang til en separat Minecraft Realms-abonnementstjeneste. Hvis du vil have mere at vide eller se, hvordan du administrerer dit abonnement, skal du gå til Minecraft Realms-siden på Mojang-webstedet.

Bemærk" Det er kun Minecraft og Minecraft til pc/Java, der understøtter Realms. Konsoludgaver f.eks. Minecraft: Xbox One Edition understøtter ikke Realms.

Afhængigt af den enhed, du afspiller på, har du muligheder for at foretage engangskøb eller have et tilbagevendende abonnement.

Med et engangskøb kan du vælge at oprette et realm på én måned eller seks måneder. Disse engangskøb kan ikke refunderes og bliver ikke fornyet automatisk, når de udløber. Med et tilbagevendende abonnement bliver du fortsat opkrævet automatisk efter 30 dage, indtil du opsiger abonnementet.

Hvis der findes et tilbagevendende abonnement, kan du vælge mellem to tilbagevendende månedlige valgmuligheder:

• You Plus Two: Giver dig mulighed for at spille med op til to andre spillere.
  • You Plus Ten: Giver dig mulighed for at spille med op til 10 andre spillere.

Prisen for abonnementet varierer, alt efter hvor du bor.

Bemærk! Du vil ikke have adgang til Realms, mens du bruger en betaversion af Minecraft. Hvis du vil forlade betaversionen på en Xbox One-konsol eller Windows 10-computer, kan du få mere hjælp under Vejledning og ofte stillede spørgsmål til Minecraft Beta. Android-afspillere kan vælge sig til og fra via Minecraft-siden gennem Google Play Butik.

Du kan finde flere oplysninger med hensyn til Realms ved at gå til Ofte stillede spørgsmål om Minecraft Realms.

Før du går i gang

Du skal have et Xbox-gamertag for at spille Realms (du optjener også gennemførelser og øger din gamerscore). Den første gang, du forsøger at bruge Realms, bliver du bedt om at logge på Xbox Live via Xbox-appen. Hvis du allerede har en konto, skal du bruge den til at logge på. Hvis du ikke har en konto, kan du nemt oprette en ved hjælp af din nuværende mailadresse. Det koster ikke noget at oprette en konto.

Se Sådan logger du på Xbox-appen i Windows 10 for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger Xbox-appen til at logge på Minecraft.

Bemærk! Du skal også have et Xbox Live Gold-abonnement for at spille Realms på en Xbox One-konsol og et abonnement på Nintendo Switch Online, når du spiller realms på en Nintendo Switch.

Sådan kan du abonnere på Minecraft Realms

1. Start Minecraft på din computer/enhed, og vælg Play i hovedmenuen.
  2. Hvis du er logget på en Xbox Live-konto, kan du starte et nyt abonnement på Realms ved at klikke på knappen "Opret nyt", hvor du får mulighed for enten at oprette en "Ny verden" eller "Nyt realm".

Hvis du ikke allerede har brugt den, du gives også mulighed for at prøve en gratis 30-dages prøveversion af Realms, der ligger ud over dine single player-verdener. Realms-prøveversioner er ikke tilgængelige på Nintendo Switch, Windows Phone, Oculus Rift eller Amazon Fire TV.

Når du opretter dit realm, har du afhængigt af din platform mulighed for enten at:

1. Foretage et engangskøb (med en angivet varighed på dage), der ikke fornys automatisk.
    2. Køb et tilbagevendende månedligt abonnement.

I begge tilfælde behandles faktureringen af dit køb via enhedens store.
  3. Fuldfør købet på din enhed.

Næste gang du spiller Minecraft, hvis du ellers er logget korrekt på din Xbox Live-konto, vises abonnementet på Realms oven over din liste over single player-verdener.

Sådan inviterer du andre spillere til dit Realms-spil

1. Vælg knappen Play i hovedmenuen.
  2. Vælg blyantsikonet ud for dit Realms-navn.
  3. Vælg Medlemskaber.. Din Xbox Live-venneliste bliver automatisk tilgængelig.
  4. Hvis du vil tilføje en person fra din Xbox Live-venneliste, skal du klikke på knappen Inviter ud for denne persons navn. Hvis du vil tilføje en ny person, skal du først føje vedkommende til din Xbox Live-venneliste. Hvis du vil gøre dette, skal du klikke på Find venner, hvilket fører dig til Xbox Live-appen.
  5. I vinduet Add Friend kan du tilføje en ven fra dine Facebook-kontakter (hvis du har forbindelse til Facebook) eller fra kontakterne på din telefon eller enhed. Du kan også tilføje en ven direkte ved hjælp af vennens Xbox Live-gamertag. Når du har tilføjet de ønskede venner, skal du vælge luk-feltet øverst til højre i vinduet (dette skal du gøre to gange for at komme tilbage til hovedmenuen).
  6. Når de spillere, du har valgt at tilføje som venner, også har tilføjet dig som ven, vises de på Xbox Live-vennelisten i Realms. Herefter kan du invitere dem til at spille.

Alternativt kan du invitere spillere med invitationslinks til Realms, der er tilpassede URL-adresser og entydige for dit Realm. Når nogen klikker på et invitationslink, vil de blive bedt om at logge på eller tilmelde sig med vedkommendes Xbox Live-konto og derefter straks blive føjet til hvidlisten for Realm'et. Det er kun den nyeste version af dit invitationslink, der giver nye spillere mulighed for at deltage, og når du opdaterer et invitationslink, vil alle, der tidligere har tilsluttet sig, stadig være på Realm-hvidlisten og vil kunne tilslutte sig verdenen, men ingen nye spillere vil kunne bruge det pågældende link til at få adgang.

Sådan deltager du i et Realms-spil sammen med andre spillere

1. Start spillet.
  2. Øverst til højre i vinduet kan du se en konvolutknap. Her kan du se alle de invitationer, du har fået til andre Realms-spil, og du kan acceptere dem, du vil.
  3. Klik på Afspil, når du har accepteret en invitation til et realm. Så vises realmet under fanen Venner på listen Realms, du kan tilslutte dig.

Sådan kan du opsige dit abonnement på Minecraft Realms

Du kan annullere dit abonnement via abonnementsindstillingerne i din app store. Få vist dit abonnement fra menuen Indstillinger i spillet for at finde ud af, hvilken app store der har behandlet dit køb, hvorfra du også kan administrere dit abonnement. Hvis det ikke virker, kan du få adgang til dine indstillinger i app store, hvor du har foretaget købet, og annullere den tilbagevendende betaling.

Hvis du vil vide mere eller har brug for hjælp til at opsige abonnementet, kan du gå til:

Hvis dit realm blev oprettet som et engangskøb (dvs. en måned eller seks måneder), udløber det automatisk, når det ikke har flere dage tilbage.

Løs problemer med Minecraft Realms

Hvis du oplever problemer med Minecraft Realms, kan du få hjælp nedenfor.

Netværksforbindelse

Se status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2018-12-14T05:07:49.9269737+00:00
Social og spil: kører
2018-12-14T05:07:49.9269737+00:00

Hvis Xbox Live-tjenesten kører, skal du se siden om problemer med Realms-forbindelsen på Mojang-webstedet. Hvis problemet fortsætter, efter du har fulgt vejledningen på dette websted, kan der være et problem med forbindelsen mellem dit netværk og internettet.

Xbox Live-konti til børn

Vi beskytter yngre spillere online med børnekonti. Spillere under 13 år har onlinemultiplayer deaktiveret som standard med Minecraft og vil ikke kunne deltage i Realms eller på servere, medmindre en forælder ændrer deres kontoindstillinger. De indstillinger, der skal tillades, er:

• Du kan oprette og deltage i klubber (få flere oplysninger om klubber her)
  • Du kan deltage i multiplayerspil

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse kontoindstillinger, skal du ændre Indstillinger for privatlivs- og onlinesikkerhed på Xbox Live-kontoen.

Afhængigt af dit område og den tjeneste, du forsøger at få adgang til, kan en forælder eller værges tilladelse være nødvendig, hvis et barn skal kunne oprette en Microsoft-konto. Dette er i overensstemmelse med visse bestemmelser, der fremmer børns sikkerhed sammen med større synlighed og administration af data, der er gemt om dit barn online. Læs mere med henblik på tydeliggørelse af disse bestemmelser under Forældresamtykke og Microsoft-børnekonti for at få flere oplysninger

Yderligere teknisk support

Hvis du har logonproblemer eller problemer med at få adgang til din konto online, skal du logge på din Microsoft-konto og tjekke, om der er nogen problemer.

Hvis du har problemer med at spille på din Windows 10-enhed, skal du se Foretag fejlfinding af spilproblemer i Windows 10. Få yderligere hjælp og fejlfinding på Windows 10- og Xbox-konsoller under Xbox Support .

Hvis du har problemer eller skal foretage fejlfinding på iOS-enheder, skal du gå til Apple-support.

Hvis du har problemer eller skal foretage fejlfinding på Android-enheder, skal du gå til Hjælp til Google Play.

Hvis du har problemer eller skal foretage fejlfinding på Kindle-enheder, skal du gå til Amazon-support.

Hvis du har problemer eller skal foretage fejlfinding på Gear VR eller Oculus Rift, skal du gå til Oculus-support.

Hvis du har problemer eller skal foretage fejlfinding på Nintendo Switch, kan du gå til Nintendos kundesupport.

Du kan få hjælp til andre spilrelaterede problemer på Minecraft Realms-supportsiden på Mojang-webstedet.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Minecraft Realms", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?