Minecraft til Nintendo Switch – ofte stillede spørgsmål

Bemærk! Den 21. juni 2018 blev Minecraft frigivet til Nintendo Switch. De tidligere ejere af Minecraft: Nintendo Switch Edition kan nu hente denne nye version af Minecraft gratis fra Nintendo eShop på Nintendo Switch-konsollen.

Foretag et tilvalg for at sende oplysninger om spilfejl og hjælpe Minecraft-teamet med at gøre spillet bedre. Du kan finde vejledning i, hvordan du tilvælger at sende oplysninger om softwarefejl, her .

På denne side er der svar på ofte stillede spørgsmål om den nye version af Minecraft til Nintendo Switch. (Rul til bunden af denne side for at se ofte stillede spørgsmål om den ældre Minecraft: Nintendo Switch Edition.)

Ofte stillede spørgsmål om Minecraft på Nintendo Switch

Emner

Hvad er Bedrock-versionen af Minecraft?

Bedrock-versionen af Minecraft har været kodebasen på mobilenheder og Windows 10 siden 2012 (også kendt som vores Bedrock-program). Vi har fået overført denne version til Xbox One sammen med Better Together Update i efteråret 2017, og den blev lanceret for Nintendo Switch i sommeren 2018.

Hvordan adskiller denne version sig fra den, jeg allerede ejer?

Minecraft leverer en samlet oplevelse til spillere på alle platforme, der bruger Bedrock-kodebasen. Du kan bygge sammen med venner via spil på tværs af platforme, uanset hvilken enhed de bruger, spille mini-spil via servere* og tilpasse, hvordan du spiller med community-indhold, der er tilgængeligt via Marketplace i spillet.

*Bemærk! Servere kommer snart til Switch via en opdatering.

Hvornår startede dette?

Minecraft for Nintendo Switch startede den 21. juni 2018.

Jeg ejer allerede Minecraft: Nintendo Switch Edition. Hvordan får jeg denne nye version?

Spillere, som allerede ejer Minecraft: Nintendo Switch Edition, modtager den nye version af Minecraft gratis. Følg enten skærmbillederne i spillet for at hente den nye version, eller find den direkte i Nintendo eShop.

Kan det DLC-indhold, jeg i øjeblikket ejer, blive overført til den nye version af Minecraft?

Alt det eksisterende DLC-indhold kan overføres fra Minecraft: Nintendo Switch Edition til den nye version af Minecraft.

Hvad er en Microsoft-konto, og hvorfor har jeg brug for den til en Nintendo Switch?

En Microsoft-konto er valgfri og kræves ikke for at spille Minecraft på Nintendo Switch. Det er en gratis konto, du kan bruge til at logge på en enhed. Den giver Minecraft-spillere på Switch mulighed for at spille med andre spillere, der ikke er på Nintendo-enheder, som f.eks. iOS, Android, Xbox One og Windows 10 (via spil på tværs af platforme, realms eller servere). Hvis du har en Microsoft-konto, får du også mulighed for flytning af dine Minecoins mobilitet og køb på Marketplace til andre enheder og platforme. Du kan oprette en ny Microsoft-konto her.

Nu, hvor jeg har en Microsoft-konto, hvordan logger jeg så på min Switch?

1. Log med en Microsoft-konto på startskærmbilledet til Minecraft-spillet.
  2. Derefter får du vist et skærmbillede, der giver dig en entydig 8-cifret kode og fortæller dig, at du skal gå til http://aka.ms/remoteconnect.
  3. Fuldfør din logon ved at følge vejledningen i, hvordan du angiver den 8-cifrede kode, på dette websted.

Hvordan finder jeg mine venner på deres Microsoft-konto?

1. Når du har logget på din Microsoft-konto, skal du klikke på Spil på startskærmbilledet.
  2. Skift til højre for at komme til fanen Venner.
  3. Klik på Tilføj en ven.
  4. Søg efter venner ved at angive deres Microsoft-gamertag.

Jeg bliver ved med at angive min vens id, men jeg kan ikke finde ham. Hvordan kan det være?

Sørg for, at du indtaster din vens gamertag korrekt. Bemærk, at du kun kan angive et Microsoft-gamertag som spiller-id. Spiller-id'er fra andre platforme understøttes ikke på nuværende tidspunkt.

Er jeg nødt til at betale et abonnementsgebyr (f.eks. Xbox Live Gold) for at spille online?

Gebyrer på onlineabonnementer bestemmes af den platform, du spiller på, så der kræves ikke et Xbox Live Gold-abonnement for Nintendo Switch-spillere, men et Nintendo Switch-onlineabonnement kræves ved flere spillere, når den pågældende tjeneste starter. Spillere anbefales at få en gratis Microsoft-konto for at få det maksimale ud af denne version af Minecraft. (Derudover vil Minecraft Realms være tilgængelige mod betaling.)

Hvad er Minecraft Marketplace?

Minecraft Marketplace er den store, du kan finde i spillet. For første gang kommer nye karaktertemaer, -teksturer og -verdener, der er lavet af kreative brugere i Minecraft-communityet til store'n i spillet, til Minecraft Bedrock-platforme. Med Minecraft Marketplace har vi gjort det mere sikkert og nemmere at købe det indhold til Minecraft, som er lavet i communityet. Indhold, der har købt, mens du er logget på med en Microsoft-konto, kan bruges på enhver enhed uden tidsbegrænsning.

Hvad er Minecoins?

Minecoins (Minecraft-mønter) kan købes mod virkelig valuta i spillets store og eshop og giver dig mulighed for at købe indhold fra kreative brugere på vores Marketplace på en tryg og sikker måde. Disse coins gemmes i din virtuelle tegnebog og kan også bruges på Minecraft til mobilenheder, Xbox One og Windows 10, hvis du har en Microsoft-konto.

Bliver mine eksisterende verdener overført?

Ja, dine eksisterende verdener fra Minecraft: Nintendo Switch Edition konverteres til den nye version af Minecraft. Det er i øjeblikket ikke muligt at overføre verdener direkte fra Wii U, men det kan blive muligt i fremtiden.

Hvordan overfører jeg eksisterende verdener?

Sådan overfører du eksisterende verdener fra Minecraft: Nintendo Switch Edition til Minecraft:

1. I Minecraft (Bedrock Version) skal du klikke på knappen Synkroniser gamle verdener nederst på listen over verdener i spillemenuen. Dette finder verdener på enheden fra Minecraft: Nintendo Switch Edition og viser dem under knappen.
  2. Vælg en hvilken som helst af de verdener, der vises, for konvertere den til Bedrock-versionen.
  3. Efter konvertering er afsluttet, vises verdenen over knappen Synkroniser gamle verdener sammen med resten af din Bedrock-verdener.

Sådan overfører du eksisterende verdener fra Minecraft: Wii U Edition til Minecraft: Nintendo Switch Edition:

1. Sørg for, at både Wii U og Nintendo Switch er på det samme wi-fi-netværk og tilsluttet Nintendo Network.
  2. Vælg Spil spil på Wii U.
  3. På listen over verdener skal du holde musen over den verden, du vil overføre, og trykke på X for Gem indstillinger.
  4. Vælg Overfør gemt spil til Nintendo Switch, og tryk på OK i det pop op-vindue, der vises.
  5. Statuslinjen Overfør gemt spil vises og vil være der, mens du udfører den anden halvdel af overførslen på Switch.
  6. Vælg Spil spil på Nintendo Switch.
  7. Tryk på J for Overfør gemt spil fra Wii U.
  8. Vælg Ja i det pop op-vindue, der vises.
  9. Statuslinjen for Overfør gemt spil skulle gerne blive vist og begynde at blive fyldt ud, mens gemte data overføres mellem konsollerne.

Hvor store er verdenerne i denne version af Minecraft til Nintendo Switch?

Størrelsen på en verden er uden begrænsning i Minecraft for Nintendo Switch.

Jeg spiller i en verden, der er overført fra den tidligere version. Er der begrænsninger på størrelsen?

Ved en overførsel til Minecraft burde verdenstypen blive ændret til uendelig, hvor delene af verdenen fra 4J-versionen forbliver de samme, men der genereres nye bidder uden for det område.

Hvornår kommer Update Aquatic på Switch?

Nu! Bare gå i gang.

Hvordan får jeg adgang til medtaget indhold?

Super Mario Mash-Up Pack er forhåndsinstalleret sammen med det spil. Andet medfølgende indhold (Natural Texture Pack, Biome Settlers Skin Pack, Battle & Beasts Skin Pack, Campfire Tales Skin Pack) kan hentes i spillets store.

Kan mine venner på Xbox spille Super Mario Mash-Up?

Nej, Super Mario Mash-Up kan kun spilles af Nintendo Switch-ejere i enkeltplayer-tilstand med opdelt skærm, lokal netværk og via Nintendo Switch Online.

Hvordan knytter jeg min tidligere køb på andre versioner af Minecraft Bedrock-versioner til min udgave af Switch?

Log på Minecraft, og log på din Microsoft-konto. Alt dit indhold synkroniseres automatisk med andre køb, du har foretaget med andre versioner af Bedrock, så længe disse køb blev foretaget, mens du var logget på den samme Microsoft-konto.

Jeg ejer Minecraft: Nintendo Switch Edition, og jeg har købt tidligere DLC. Hvordan får jeg det synkroniseret med Minecraft?

1. Log på Minecraft: Nintendo Switch Edition på din Switch-konto. Derved synkroniseres de nyeste køb.
  2. Log på Minecraft på din Switch, så bliver du automatisk tildelt rettigheder til dette DLC.

Bemærk! For hvert køb, du foretager på den tidligere version, skal du først logge på Minecraft: Nintendo Switch Edition, afslutte og derefter starte den nye version af Bedrock for at få synkroniseret køb. DLC, der er købt i Minecraft: Nintendo Switch Edition, forbliver kun på din Nintendo Switch-enhed og følger ikke med over på andre enheder.

Hvor er servere og realms?

Realms er nu tilgængelig på Nintendo Switch ved at anvende den seneste spilopdatering. Serverer aktiveres snart i en fremtidig opdateringer. Hold øje med vores nyhedskanal og andre sociale medieplatforme for at se de nyeste og seneste funktioner.

Hvordan starter jeg et realm?

1. Bekræft, at du er logget på med din Microsoft-konto.
  2. Gå til hovedmenuen, og vælg Spil, og vælg på fanen med verdener Opret dit første realm
  3. I menuen Opret et realm kan du:
    • Angive navnet på dit realm
    • Angiv varighed (30 dage eller 180 dage) og spillerniveau (2 spillere eller 10 spillere)
    • Omkostningerne varierer afhængigt af den indstilling, der er valgt for varighed, og niveauer og opdateringer i live vinduet, når du vælger dem.
  4. Læs og accepter vilkår, betingelser og beskyttelse af personlige oplysninger
  5. Klik på knappen Opret. Bemærk, at et realm betales for ved hjælp af Minecoins, der kan købes via butikken i spillet eller Nintendo eShop.

Forsvinder min kopi af Minecraft: Nintendo Switch Edition? Er jeg nødt til at bruge den nye?

Minecraft: Nintendo Switch Edition kan ikke længere købes i eShop, men eksisterende ejere kan fortsætte med at spille og hente det igen, hvis de ønsker det.

*Gå til webstedet for Nintendo-support i dit område for at få instruktioner i, hvordan downloader det indhold, der er købt i Nintendo-eShop, igen.

Ofte stillede spørgsmål om Minecraft: Nintendo Switch Edition

Hvor mange spillere kan spille sammen på Minecraft: Nintendo Switch Edition?

8 spillere, når du er online, 4 spillere, når du er offline med opdelt skærm, og 8 spillere i lokalt netværksspil med 1 spiller pr. konsol.

Kan jeg overføre min verden/lagring i Minecraft: Wii U Edition?

Ja, gå til Overfør Minecraft-verdener fra Wii U til Switch for at få flere oplysninger om, hvordan du gør dette.

Er størrelsen på verdenen på Minecraft: Nintendo Switch Edition anderledes end på andre konsoller?

Verdener på Nintendo Switch Edition er væsentligt større end verdener i Wii U Edition.

Hvordan spiller jeg multiplayerspil?

Minecraft på Nintendo Switch-konsollen er et multiplayerspil som standard. Lokale spillere kan deltage i dit spil ved at tilslutte controllere og trykke på + på controlleren på ethvert tidspunkt under spillet.

Der er 2 tilstande til netværk, der kan vælges fra hovedmenuen ved at trykke på Y: onlinenetværk og lokalt netværk. Lokalt netværk kan bruges til at deltage på andre konsoller i nærheden, når der er ingen internetforbindelse.

Når du starter eller deltager i spil på et online netværk eller lokalt netværk, er det synligt for personerne på din venneliste under fanen Deltag, når du vælger Spil spil.

Sådan spiller jeg på opdelt skærm?

Spillere kan deltage i dit spil ved at tilslutte controllere og trykke på + på controlleren på ethvert tidspunkt under spillet. Op til 4 spillere kan spille sammen på opdelt skærm. Du skal enten have et par Joy-Cons (både venstre og højre) pr. person eller en Nintendo Switch Pro Controller pr. person for at kunne spille.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Minecraft til Nintendo Switch – ofte stillede spørgsmål", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?