Gå til hovedindholdet
Del denne side

Minecraft: Windows 10 Edition – ofte stillede spørgsmål

På denne side kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om køb og download af Minecraft: Windows 10 Edition. Der er også oplysninger for spillere med den tidligere version og oplysninger om, hvordan du spiller den nye Windows 10-version af spillet.

Få Minecraft: Windows 10 Edition fra Microsoft Store.

På denne side

Hvad du kan forvente, hvis du allerede spiller Minecraft på andre enheder

Kan jeg fortsat spille min nuværende version af Minecraft på pc/Mac?

Ja, det kan du. Windows 10- og pc-/Mac-versionerne vil fortsat findes som separate spil.

Hvad sker der med mine eksisterende Minecraft-verdener? Kan de spilles i Windows 10-udgaven?

Din nuværende Minecraft-oplevelse bliver slet ikke ændret – og Windows 10-udgaven er ikke en opgradering af dit eksisterende spil. Du kan spille Windows 10-udgaven samtidig med Java-versionen til pc/Mac. Det betyder, at du kan se de nye funktioner og give feedback – og samtidig beholde alle dine nuværende verdener.

Jeg spiller allerede på Xbox eller Windows Phone. Kan jeg overføre mine eksisterende Minecraft-verdener til Windows 10?

Windows 10-udgaven understøtter i øjeblikket ikke overførsel af verdener fra andre enheder.

Spil Windows 10-udgaven

Kan jeg spille online med andre personer på Windows 10? Eller på andre enheder?

Du kan spille med op til fire andre personer, som kører Minecraft: Windows 10 Edition eller Pocket Edition på dit lokale netværk. Du kan også spille online med op til fire af dine Xbox Live-venner i online-multiplayer.

Hvis du eller dine venner abonnerer på Minecraft Realms, kan du spille online med op til 10 spillere på forskellige enheder, afhængigt af Realm-ejerens abonnementstype. Besøg Minecraft Realms-support hos Microsoft eller Mojang-support for at få flere oplysninger.

Jeg er ny Minecraft-spiller. Hvad skal jeg gøre, og hvordan spiller jeg?

Starten på Minecraft er et af de sjove og unikke elementer i spillet. Der er ingen vejledninger eller hjælp – ideen er, at du skal lære spillet ved at spille det og selv finde løsninger. Men hvis du sidder fast eller vil lære, hvordan du kommer videre i spillet, f.eks. hvordan du bygger elementer eller udvider dit lager, skal du gå ind på siden Minecraft Wiki, hvor der er millioner af andre spillere, som kan hjælpe dig.

Hvordan kan jeg ændre min figurs udseende?

Hvis du ikke vil spille som Steve eller Alex, kan du vælge et skin fra en af vores skinpakker ved at klikke på "Skins" på startsiden. Du kan også designe og uploade dit helt eget skin. Du kan finde flere oplysninger iOpret brugerdefinerede skins til Minecraft: Windows 10 Edition.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille Minecraft: Windows 10 Edition?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks. på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille Minecraft: Windows 10 Edition offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Følgende spiltilstande i spillet understøttes, når du spiller offline:

• Singleplayer
  • Multiplayer via LAN

Følgende spiltilstande i spillet kræver en onlineforbindelse:

• Realms
  • Multiplayer via Xbox Live

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Microsoft Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Hvordan kan jeg optage og uploade gameklip?

Hvis du vil vide mere om, hvordan du opretter gameklip, skal du se Optag gameklip med Game DVR på Windows 10.

Hvordan kan jeg give feedback til spillet?

Udviklerteamet hos Minecraft bruger aktivt den feedback, det får, til at designe den bedste Minecraft-version nogensinde til dig. Hvis du har kommentarer eller forslag, som du vil dele med udviklerteamet, skal du gå ind på siden Minecraft Feedback.

Hvor kan jeg få mere at vide om Minecraft?

Når du har oprettet din Minecraft-verden, og du har lært de grundlæggende ting, er der et stort spilfællesskab, hvor du kan få hjælp til at bruge alle funktionerne i spillet og til at udvikle din verden. Gå ind på siden Minecraft Wiki for at få mere at vide.

Hvis du spiller Minecraft på en anden platform end Windows 10, kan du kan få hjælp og support i Få hjælp til Minecraft på forskellige enheder.

Spil Minecraft på Oculus Rift

Hvis du vil spille Minecraft på Oculus Rift, skal du have en kopi af Minecraft: Windows 10 Edition, som du har købt i enten Microsoft Store eller Oculus Store. Når du har købt det, kan du logge på både din Microsoft-konto og din Oculus-konto for at synkronisere spillet mellem de to. Det betyder også, at de udvidelser eller skinpakker, du køber, vil du kunne spille på din Oculus Rift.

Jeg har ikke Windows 10 – jeg kører Windows 7/Windows 8/Linux/OSX. Kan jeg bruge Minecraft: Windows 10 Edition med understøttelse af Oculus Rift?

Du skal have Windows 10-operativsystemet for at kunne bruge Minecraft: Windows 10 Edition. Du skal også have version 1511 eller nyere. Hvis du har brug for hjælp til at opgradere til den nyeste version af Windows, skal du besøge Windows Update: ofte stillede spørgsmål (du får også vist trin til, hvordan du opgraderer i spillet).

Oculus Minecraft-appen går ned med fejlen 0x80070422. Hvad skal jeg gøre?

Kontrollér, om Windows Update er aktiveret:

1. Tryk på Windows-tasten , og skriv Tjenester.
  2. Rul ned til Windows Update.
  3. Højreklik, og vælg Start i menuen.

Min Oculus Minecraft-app siger, at jeg skal have Windows 10, Update 1511. Hvad skal jeg gøre?

Genstart Oculus Store, og se, om Oculus Minecraft-appopdateringen løser problemet. Hvis ikke kan det skyldes, at Windows Update enten får fejl eller ikke er aktiveret. Sådan foretager du fejlfinding:

1. Download og kør det officielle fejlfindingsværktøj til Windows Update her: http://download.microsoft.com/download/F/E/7/FE74974A-9029-41A0-9EB2-9CCE3FC20B99/WindowsUpdateDiagnostic.diagcab.
  2. Tryk på Windows-tasten , og skriv Søg efter opdateringer.
  3. Se, om der er nogle Windows-opdateringer, som du mangler. Hvis der er det, skal du installere dem.
  4. Genstart computeren ved hjælp af Genstart i menuen Tænd/sluk.

Min Oculus Minecraft-app går ned, og der vises en "undtagelse i en ucrtbase.dll"-meddelelse. Hvordan løser jeg det?

Følg trinnene herover for at se, om der er nogle opdateringer tilgængelige i Windows Updates.

Oculus Minecraft-appen siger, at der opstod fejl under start af Minecraft. Hvorfor?

Kontrollér, om du allerede kører Minecraft: Windows 10 Edition. Hvis det allerede kører, skal du lukke appen først, inden du forsøger at spille appen fra Oculus Minecraft-appen. Hvis du fortsat har problemer, kan du prøve at køre Minecraft: Windows 10 Edition ved at spille det fra Xbox-appen. Dette kan give dig mere indsigt i, hvorfor spillet ikke spilles. Hvis du fortsat oplever problemer, kan du til enhver tid kontakte Xbox Support, eller du kan klikke på "Kontakt os" på siden Minecraft-feedback.

Jeg får vist mærkelig grafik, når jeg prøver at spille spillet. Hvad sker der?

Sørg for, at du har de seneste grafikdrivere. Hvis du har et Nvidia-grafikkort, skal du muligvis besøge Nvidia-supportfor at hente de seneste drivere til dit grafikkort. Download og installér de nye drivere, og genstart derefter din computer.

Jeg har to grafikkort og flere skærme. Jeg kan høre Minecraft-musikken, men Minecraft sidder fast på en hvid skærm med en tekst om, at jeg skal vente. Hvad skal jeg gøre?

Dette kan skyldes konflikter mellem dine grafikkort med hensyn til HDMI-input og Rift. Hvis du har HDMI-input på begge kort, skal du fjerne det HDMI-input, der ikke er knyttet til Oculus Rift.

Få besked om opdateringer til Minecraft

Hvis du vil se en liste over nye funktioner, ændringer i spillet og de seneste fejlrettelser i Minecraft: Windows 10 Edition (herunder Oculus Rift), skal du besøge Mojang og gå til sektionen Recent Posts (Nyeste indlæg).

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Minecraft: Windows 10 Edition – ofte stillede spørgsmål", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?