Minecraft med Xbox Game Pass

Minecraft er nu tilgængelig med Xbox Game Pass. Hvis du har et aktivt abonnement, kan du installere og spille Minecraft, eller du kan købe spillet til en nedsat pris.

Hvis du vil købe Minecraft med en 20 % Xbox Game Pass-rabat, skal du gå til Minecraft Store-siden. I sektionen Add-ons for dette spil på siden kan du også købe tilføjelsesprogrammer med en 10 procent Xbox Game Pass-rabat.

Bemærk! Minecraft med Xbox Game Pass er muligvis ikke tilgængelige i alle landestandarder. Hvis du vil se, om Xbox Game Pass er tilgængeligt i dit område, kan du gå til ofte stillede spørgsmål til Xbox Game Pass.

Rabatter fås også til alt indhold, der kan hentes, og som er oprettet af Microsoft Game Studios og Xbox Game Studios og sælges i Microsoft Store på Xbox.

Elementer, der sælges i selve spillet (på Minecraft Marketplace) opfylder ikke betingelserne for rabat – dette omfatter Minecraft Coins og alt andet Minecraft-indhold.

Hvis du vil administrere dit Xbox Game Pass-abonnement, skal du logge på din Microsoft-konto og gå til Tjenester & abonnementer og rulle ned til Xbox Game Pass.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Minecraft med Xbox Game Pass", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?