Lukning af Nike+ Kinect Training-onlinetjeneste

Som det blev meddelt for nyligt, lukker Microsoft og Nike Nike+ Kinect Training-tjenesten på Xbox 360 den 21. juli 2017. Efter denne dato vil du stadig kunne få glæde af spillet Nike+ Kinect Training lokalt på din Xbox 360-konsol, men du vil ikke længere kunne få adgang til bestemte onlinefunktioner. Tidligere overførte træningsdata vil muligvis stadig findes lokalt på din konsol, men vil ikke være tilgængelige via onlinetjenesten efter den 21. juli 2017.

Træningsdata, der er overført tidligere, vil muligvis stadig være tilgængelige lokalt på din konsol og Nike.com.

Ofte stillede spørgsmål

Sp. Hvorfor lukker I Nike+ Kinect Training-onlinetjenesten?

Sv. Onlinetjenesten har nået slutningen af dens livscyklus, og vi stopper med at yde support. Selvom du vil ikke kunne få adgang til tjenesten, kan du stadig få adgang til de fleste af spillets funktioner på din lokale konsol.

Sp. Hvad sker der med de data, som jeg allerede har overført til tjenesten?

A. Data, der overføres til Nike+ Kinect Training-tjenesten, administreres af Nike. Gå til http://www.nike.com/activity for at få flere oplysninger.

Sp.: Jeg spiller aktivt spillet. Vil det stadig fungere?

A. Ja – det meste af spillet fungerer fortsat lokalt, når tjenesten er blevet slået fra, og dine tidligere overførte træningsdata vil stadig være tilgængelige lokalt. Visse onlinefunktioner fungerer ikke som forventet.

Sp.: Hvordan gemmer jeg mine træningsdata på min lokale konsol?

A. Hvis du automatisk vil gemme dine data lokalt på din konsol, skal du logge på Xbox Live på din konsol og vælge en placering, der skal gemmes på, før du starter træningen. Hvis du ikke logger på Xbox Live først, gemmes din status ikke.

Sp. Hvad sker der, hvis jeg prøver at overføre data fra mine spil, når tjenesten er blevet slået fra, eller hvis jeg forsøger at starte et multiplayer-spil?

Sv. Hvis spiller et spil, efter at tjenesten er lukket, vil du se en meddelelse om, at onlinetjenesten Nike+ er offline, og du får mulighed for at vende tilbage til hovedmenuen. I hovedmenuen kan du fortsætte med at spille eller deltage i en session, under forudsætning af at det ikke kræver brug af tjenesten Nike+.

Hvis du forsøger at få adgang til Nike+ Kinect Training-tjenesten, når den først er lukket, ser du en meddelelse om, at serveren ikke er tilgængelig, og du får mulighed for at prøve igen senere. Når onlinetjenesten først er blevet lukket, kan du ikke prøve igen senere, så i det tilfælde skal du gå tilbage til hovedmenuen og ikke bruge tjenesten Nike+.

Du vil ikke længere kunne oprette forbindelse til en ven for at deltage i et multiplayerspil – ethvert forsøg på at starte den offentlige tjeneste "Take on the World" vil ikke længere være muligt, og det vil medføre fejlmeddelelsen "Serveren er ikke tilgængelig".

Sp. Kan jeg stadig starte Nike+ Kinect Training og oprette en profil?

Sv. Ja, men du ikke vil kunne oprette forbindelse til eller oprette en Nike+-konto. Hvis du prøver på det, vil det medføre en fejl om, at tjenesten ikke er tilgængelig.

Sp. Kan jeg fortsætte med at spille spillet og indsamle NikeFuel-point?

A. NikeFuel bliver ikke længere oprettet eller synkroniseret med din Nike+-konto. Alt NikeFuel, der er oprettet og synkroniseret før lukning af tjenester, kan ses på Nike+-kontoen. Besøg https://www.nike.com/activity for at logge på.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Lukning af Nike+ Kinect Training-onlinetjeneste", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?