Ori and the Blind Forest: Definitive Edition til Nintendo Switch – ofte stillede spørgsmål

Den 27. september 2019 blev Ori and the Blind Forest: Definitive Edition frigivet til Nintendo Switch. Du kan købe spillet digitalt fra Nintendo eShop på Nintendo Switch-konsollen. På denne side finder du svar på ofte stillede spørgsmål om denne udgivelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken type spil er Ori and the Blind Forest: Definitive Edition?

Nibel-skoven er ved at dø. Efter en voldsom storm, der har sat gang i frygtelige ødelæggelser, må Ori drage ud på en farefuld rejse for at redde Nibel-skoven. Han må kæmpe for at finde sit mod – og han kommer til at stå ansigt til ansigt med en ond ærkefjende. Ori and the Blind Forest har vundet adskillige præstigefyldte priser. Spillet fortæller historien om et forældreløst barn gennem et visuelt imponerende action-platformspil, der er udviklet af Moon Studios. Grafikken er skabt i hånden, figurerne er omhyggeligt animeret, lydsporet spilles af et rigtigt orkester, og Definitive Edition indeholder utallige ekstra funktioner. Ori and the Blind Forest udforsker en dybt rørende historie om kærlighed, selvopofrelse og det håb, der lever i os alle.

Hvad er forskellen mellem den oprindelige Ori and the Blind Forest og Definitive Edition?

Da vi havde lanceret det oprindelige spil, lyttede vi til forslagene fra vores fans og tilføjede nogle spændende, nye funktioner for at forbedre oplevelsen. Her er, hvad du finder i "Definitive Edition":

• Ekstra indhold: nye områder, nye hemmeligheder, nye evner, flere historiesekvenser, flere sværhedsgrader, komplet understøttelse af mulighed for at gå tilbage i spillet og meget mere!
  • Afslør Narus fortid i to helt nye omgivelser.
  • Lær at mestre to nye kraftfulde evner: spurt og lynskud.
  • Prøv en række forskellige sværhedsgrader, lige fra Nem til Et liv, hvis du er en sand Ori-mester.
  • Find nye hemmelige områder, og udforsk Nibel hurtigere ved at teleportere dig mellem åndebrønde.
  • Tjek biograftilstand for optagelser og interviews bag kulisserne med Moon Studios.

Er der noget nyt indhold i Nintendo Skift-versionen?

Nintendo Switch-versionen er identisk med versionen på Xbox One og pc.

Hvornår blev Ori and the Blind Forest: Definitive Edition lanceret på Nintendo Switch?

Det fulde spil blev lanceret på Nintendo Switch den 27. september 2019. Inden da var en demoversion med prologen og det første afsnit af spillet (cirka 30 minutters spil) frigivet som en separat download den 20. september 2019.

Hvis jeg spiller Ori-demoen, vil min status så blive overført til det komplette spil?

Ja, når blot du fuldfører demoen og derefter køber og åbner det komplette spil på den samme Nintendo-konto. Ufuldstændige gennemspilninger af demoen overføres ikke, men fremskridt i forhold til gennemførelsen overføres.

Kan jeg overføre gemte spil fra min Xbox One eller pc til Nintendo Switch?

Desværre er det ikke muligt på nuværende tidspunkt.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har gemt en uheldig status på min Nintendo Switch?

Ori and the Blind Forest sporer altid dine seneste 10 lagringer, så hvis du af en eller anden grund sidder fast og ikke kan komme videre, kan du nemt vende tilbage til en tidligere gemt fil. Du skal blot vende tilbage til "Start spil", vælge dit gemte spil og derefter bruge venstre styrepind til at navigere op. Vælg en tidligere gemt fil, og tryk på "A" for at indlæse sikkerhedskopien.

Findes der nogen multiplayerfunktioner i Ori and the Blind Forest: Definitive Edition?

Ori and the Blind Forest er et singleplayer-eventyr. Der tilbydes ingen multiplayerfunktioner, hverken i Nintendo Switch-versionen, på Xbox One eller på pc.

Hvorfor skal jeg logge på en Microsoft-konto på Nintendo Switch-startskærmen?

Når du logger på din Microsoft-konto, oprettes forbindelse til din Xbox Live-konto. Derved kan gennemførelser, som du har optjent på Nintendo Switch, kanaliseres tilbage til din Xbox Live-gamerscore. Du får også mulighed for at deltage i leaderboard-opslag, som hostes af Microsoft tjenester.

Hvad er en Microsoft-konto, og hvorfor har jeg brug for den til Nintendo Switch?

En Microsoft-konto er en omkostningsfri konto, du kan bruge til at logge på en enhed. Selvom det ikke er nødvendigt at spille Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på Nintendo Switch, får spillerne mulighed for at overføre deres gennemførelsesstatus til Xbox Live og deltage i Oris leaderboards. Du kan oprette en omkostningsfri Microsoft-konto her.

Hvordan opretter jeg forbindelse mellem min Microsoft-konto og min Nintendo-konto?

Først skal du sikre dig, at du har en omkostningsfri Microsoft-konto. Gør derefter følgende:

1. Start Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på din Nintendo Switch.
  2. Tryk på "X" på startskærmen for at logge på med en Microsoft-konto.
  3. Hvis det er første gang, vises der et tekstfelt med et link (https://www.microsoft.com/link) og en kode.
  4. Besøg linket på en separat enhed med internetadgang. Du bliver bedt om at angive den kode, du fik på din Nintendo Switch.
  5. Skriv koden i Microsoft-prompten.
  6. Når du har angivet koden, bliver du bedt om at logge på den mail, der er knyttet til din Microsoft-konto.

Derved knyttes Nintendo- og Microsoft-kontoen sammen. Fremover bliver du automatisk logget på, og "Tryk på X"-prompten vises ikke længere på startskærmen.

Skal jeg betale et abonnementsgebyr (f.eks. Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate) for at spille online?

Online abonnementsgebyrer bestemmes af den platform, du spiller på, så der kræves ikke et Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-abonnement til Nintendo Switch-spillere. Hvis du vil have mest muligt ud af Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, anbefales det på det kraftigste at oprette link til en omkostningsfri Microsoft-konto.

Understøtter Nintendo Switch-versionen både håndholdt tilstand og tv-tilstand?

Ja, det gør den.

Understøtter Nintendo Switch-versionen Joy-Con- og Pro-controllere?

Helt sikkert.

Findes der fysiske kopier af Nintendo Switch-versionen i detailbutikker?

I øjeblikket er Ori and the Blind Forest: Definitive Edition kun tilgængelig for digitalt køb i Nintendo eShop.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Ori and the Blind Forest: Definitive Edition til Nintendo Switch – ofte stillede spørgsmål", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?