PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS – ofte stillede spørgsmål

Oversigt

Har du et spørgsmål om PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS? Se her for at få svar på nogle almindelige spørgsmål.

På denne side

Hvordan køber jeg PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS?

For at købe spillet skal du gå til produktdetaljesiden for PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS og logge på din Microsoft-konto.

Du skal have en opdateret betalingsmetode på din konto – det kan være enten et kreditkort, en saldo på en Microsoft-konto eller en PayPal-konto. Hvis du vil administrere din betalingsmetoder, kan du gå til account.microsoft.com og logge på med din Microsoft-konto.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har problemer med at logge på min Microsoft-konto?

Hvis du har problemer med at logge på din Microsoft-konto eller den konto, du bruger på din Xbox, kan vi hjælpe dig med at løse det problem.

Hvis du har glemt din adgangskode, eller dine logonoplysninger ikke fungerer som forventet, kan du gå til Adgangskode og sikkerhed for at få yderligere hjælp.

Jeg har fundet en fejl eller har et funktionsforslag – hvor skal jeg rapportere det?

Hvis du løber ind i en fejl, vil udviklingsteamet meget gerne høre fra dig! Gå til udviklerwebstedet for PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS. Kontrollér, om en anden allerede har rapporteret din fejl – hvis det er tilfældet, kan du stemme på den for at sikre, at udviklingsteamet ved, at du har det samme problem.

Hvis du har et funktionsforslag, skal du følge vejledningen på webstedet for at fortælle udviklingsteamet, hvad du tænker på.

Hvis du er en del af Xbox Insider Program og har problemer i forbindelse med at spille PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS:

1. Mens du oplever problemet, skal du holde Xbox-knappen nede på din controller og derefter vælge. Rapportér et problem.
  2. Kontrollér, om dit problem allerede er på listen. Hvis ikke, skal du markere Tilføj nyt problem.
  3. Under Kategorier skal du vælge Spil > PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS.
  4. Angiv en detaljeret beskrivelse af det problem, du oplever, og vælg derefter, om du vil medtage et skærmbillede eller en video, hvis den viser problemet, når det sker.
  5. Når du er færdig, skal du vælge Udfør for at sende din feedback.

Bemærk! Du modtager muligvis ikke feedback direkte fra det team, der undersøger dit problem.

Hvad er installationskravene?

Hvis du vil se installationskravene, kan du gå til siden med produktoplysninger om PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS.

Sådan kontrollerer du, om Xbox har tilstrækkelig diskplads til at installere PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg Spil og apps.
  2. Se den ledige diskplads, som vises nederst til venstre på skærmen. Hvis du ikke har tilstrækkelig ledig plads, skal du enten fjerne nogle af dine eksisterende spil og apps, eller du skal føje et ekstra drev til konsollen.

Hvis du bruger en ekstern lagerenhed sammen med din konsol, og du vil ændre standardplaceringen for installation:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger > System > Lager.
  3. Din standardlagerplads under Administrer lager er angivet af en trekant i øverste højre hjørne.

Jeg har spørgsmål eller problemer med oplevelsen under spillet. Hvor kan jeg få hjælp?

Hvis du er kommet til et sted i spillet, hvor du ikke kan komme længere, har du brug for råd fra andre spillere om, hvad du skal gøre som det næste, eller du kan give andre tip baseret på din egen erfaring, er der et par steder, du kan gå hen.

• Er der tale om tekniske problemer med Xbox One, eller vil du gerne tale med andre Xbox-spillere, skal du gå til Xbox-fora.
  • Er der tale om problemer i spillet, eller vil du gerne tale med fans og eksperter, skal du gå til den officielle gruppeside for PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.

Har jeg brug for et Xbox Live Gold-abonnement til at spille PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS?

Ja, du skal have et aktivt Xbox Live Gold-medlemskab, da dette er et onlinespil med flere spillere. Du kan købe et abonnement fra din konsol eller ved at besøge Store online på enheden.

Skal jeg være online eller have forbindelse til internettet for at kunne spille PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS?

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS kan kun spilles, mens du er online, og du skal have et Xbox Live Gold-abonnement for at spille alle spillets tilstande. Du vil ikke kunne spille dette spil, når du er offline.

Er Xbox-versionen af PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS den samme som pc-/Steam-versionen?

Nej – hvis du ejer spillet på pc/Steam, skal du købe Xbox-versionen separat. Der kan også være forskel på den måde, som spillet spilles på, på grund af videreudviklingen af spillet på begge platforme.

Når du spiller på Xbox, spiller du kun med andre på Xbox – der er ingen spil på tværs af Xbox og pc/Steam.

Hvad hvis jeg har brug for at tale med andre spillere i et spil?

Du skal bruge et headset, hvis du vil tale med andre, mens du spiller spillet. Der er to måder, du kan kommunikere med dit team på:

• Via gruppechat, hvis du inviterer en person på din venneliste til at være med i spillet
  • Via spillet, hvis du har dannet par med en anden spiller, der ikke er på din venneliste

For at sikre, at du kan tale med andre spillere, der ikke er på din venneliste, skal du gøre følgende:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne vejledningen.
  2. Gå til Log på, og vælg din profil, der er logget på.
  3. Vælg Min profil, og vælg derefter Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.
  4. Hvis du har valgt Brugerdefineret, skal du vælge Vis detaljer og tilpas.
    • Bemærk! Hvis du har angivet standardindstillinger for voksne, behøver du ikke foretage dig yderligere.
  5. Vælg Kommunikation og multiplayer, og sørg derefter for, at Alle er markeret under Andre kan kommunikere med tale, tekst eller invitationer.

Du kan finde flere oplysninger om tale med andre i et spil og få tip til fejlfinding ved at gå til Sociale netværk og udsendelse: venner og grupper.

På hvor mange enheder kan jeg installere PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS?

Du kan installere PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS og spille offline på din hjemmekonsol samt installere og spille på din vens konsoller, hvis du logger på Xbox Live, før du spiller.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS – ofte stillede spørgsmål", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?