Poker Smash kan ikke længere spilles på Xbox One

Poker Smash er ikke længere tilgængelig i programmet til Xbox One-bagudkompatibilitet og kan derfor ikke længere spilles på Xbox One. Det kan stadig bruges på Xbox 360, og dine gennemførelser og statusoplysninger overføres hertil.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvad sker der med mine statusoplysninger og gennemførelser i spillet?
Svar: Status og gennemførelser for dit spil på Xbox One overføres automatisk til Xbox 360-versionen af spillet.

Spørgsmål: Jeg har foretaget køb i spillet, mens jeg spillede på Xbox One. Hvad sker der med dem?
Svar: Alle køb foretaget på Xbox One, eller siden spillet blev gjort tilgængeligt på Xbox One den 16. marts 2017, bliver automatisk refunderet til det betalingsmiddel, du brugte til at foretage købene. Detaljer om transaktionerne kan ses på din Microsoft-konto.

Desuden kan modtager du en kopi af Hexic 2, der kan spilles på Xbox One via bagudkompatibilitet, som en påskønnelse af din fortsatte støtte til Xbox-spil. Koder til Hexic 2 sendes via Message Center til din konto, som du kan se på Xbox One-konsollen eller via Xbox-appen på Windows 10. Disse koder sendes til den samme konto, som blev brugt til at foretage køb fra Poker Smash på Xbox One.

Spørgsmål: Jeg har foretaget køb siden 16. marts 2017, men jeg fik ikke en refusion. Hvad skal jeg gøre?
Svar: Hvis du ikke har modtaget din refusion, er her et par ting, du kan kontrollere:

1. Kontrollér ordrehistorikken på din Microsoft-konto for at sikre, at det oprindelige køb blev foretaget på din konto. Du bør kunne se en post for "Poker Smash" eller relateret indhold. Hvis du vil se alle transaktioner, skal du vælge "Alle tilgængelige" ud for rullelisten "Fra".
  2. Sørg for, at du er logget på med den konto, der oprindeligt blev brugt til at foretage købet. Hvis du i trin 1 ovenfor ikke så en post for transaktionen, skyldes det enten, at købet blev foretaget fra en anden konto, eller at transaktionen ikke gik igennem.
  3. Hvis du ikke modtog en meddelelse på din konsol eller Xbox-app med oplysninger om Smash Poker, kan du have købt spillet eller indholdet, før det blev gjort tilgængeligt på Xbox One. Denne kampagne er kun rettet mod kunder, der har foretaget køb på Xbox One fra den 16. marts 2017 og frem.
  4. Din refusion foretages senest den 30. juni 2017.

Spørgsmål: Hvem er berettiget til at modtage Hexic 2?
Svar: Hvis du har downloadet spillet på Xbox One før den 12. juni 2017 og købt Poker Smash eller foretaget køb i spillet efter den 16. marts 2017, modtager du en kode til Hexic 2 på din Xbox One-konsol eller via Xbox-appen.

Spørgsmål: Hvornår får jeg min kopi af Hexic 2?
Svar: Du får endnu en meddelelse kort tid efter den første meddelelse med en kode til Hexic 2. Hvis du ikke har modtaget den anden meddelelse inden for 10 dage efter modtagelse af den første meddelelse, skal du kontakte Xbox Support for at få hjælp.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Poker Smash kan ikke længere spilles på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?