Problemer med at oprette klantags i Call of Duty

Hvis du oplever problemer med at oprette et klantag, er der nogle fejlfindingstrin, du kan udføre.

Dette påvirker følgende spil:

• Call of Duty: WWII
  • Call of Duty: Infinite Warfare
  • Call of Duty: Black Ops III
  • Call of Duty: Advanced Warfare
  • Call of Duty: Ghosts
  • Call of Duty: Black Ops 2
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Call of Duty: Black Ops
  • Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Call of Duty: World at War
  • Call of Duty 4: Modern Warfare

Kontrollér, om der er håndhævelseshandlinger

Du kan have fået udstedt en håndhævelseshandling af Xbox Live-teamet, der påvirker din mulighed for at oprette klantags. Log på Xbox Live Enforcement med din konto – du får besked om eventuelle håndhævelseshandlinger mod din konto samt varigheden af eventuelle håndhævelseshandlinger.

Se status for Xbox Live-tjenesten

Gå til Xbox Live Status ved afbrydelser, der vedrørende Xbox Live- eller Call of Duty-titler. Hvis der er afbrydelser, kan det påvirke din mulighed for at oprette et klantag.

Hvis du stadig har problemer med at oprette et klantag, når du har udført disse trin, skal du kontakte Xbox Support.

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Problemer med at oprette klantags i Call of Duty", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?