Ophør af Project Spark

Project Spark er ophørt, og spillet kan ikke længere købes eller downloades fra Microsoft Store efter den 13. maj 2016. Den 12. august 2016 bliver tjenesterne offline for eksisterende brugere.

Project Spark gøres gratis tilgængeligt fra den 5. oktober 2015. Hvis du har købt og spillet Project Spark Starter Kit mellem den 8. juni 2015 og den 5. oktober 2015, bør du allerede have modtaget en kredit på din Microsoft-konto.

Hvis du har købt og indløst koden fra en detailhandelskopi af Project Spark den 5. oktober 2015 eller efterfølgende får du en kredit på din Microsoft-konto. Den kan bruges til at købe indhold i Microsoft Store.

Få flere oplysninger ved at gå til webstedet for Project Spark.

Modtagelse af kredit på din Microsoft-konto

Du modtager en kredit på din Microsoft-konto, hvis følgende er opfyldt:

• Du har købt og indløst kode fra en fysisk detailkopi af Project Spark den 5. oktober 2015 eller efterfølgende. Det betyder, at du har brugt en fysisk kopi af spillet til at afspille Project Spark for første gang.
  • Du er logget på den samme konto, som du brugte til at spille spillet. Hvis der f.eks. er tre konti på din Xbox-konsol, og du startede og spillede spillet med en andens konto, vises kreditten på den andens konto.
  • Du startede og spillede ikke Project Spark før den 5. oktober 2015. Project Spark var et spil, der kun var tilgængeligt ved køb for før denne dato og er derfor ikke berettiget til denne kredit.

Din kredit vises på din konto inden 30 til 60 dage efter lukning af spillet, der skete den 13. maj 2016. Den kredit, du modtager, vil være i den valuta, der svarer til din Microsoft-konto.

Brug af din kredit på din Microsoft-konto

Du kan bruge den kredit, du modtager, til at foretage køb i Microsoft Store. Hvis du vil have flere oplysninger om styring af din kredit på din Microsoft-konto, skal du gå ind på Tjek saldoen på din Microsoft-konto.

Yderligere support

Hvis du ejer Project Spark, du vil kunne fortsætte med at spille offline, men du vil ikke længere kunne hente brugergenereret indhold eller overføre dine egne oprettelser efter den 12. august 2016.

Hvis du har problemer med kreditten på din Microsoft-konto, skal du logge på for at administrere din Microsoft-konto . Hvis du stadig ikke kan løse problemet, skal du kontakte Xbox Support.

Få flere oplysninger om Project Spark og adgang til gruppen ved at gå til webstedet for Project Spark.