Sådan kan du indløse din kode til Quantum Break på Windows 10

Hvis du har modtaget en kode til at downloade din kopi af Quantum Break til Windows 10, skal du indløse den i Microsoft Store. Det er ikke muligt at indløse denne kode på din Xbox-konsol eller online på Xbox.com.

Tjek systemkravene

Inden du logger på og indløser din kode, anbefaler vi, at du tjekker, om din enhed opfylder minimumsystemkravene. Det skal du gøre for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du spiller Quantum Break.

Hvis du vil tjekke, om din enhed opfylder minimumsystemkravene, skal du se afsnittet Hvilke hardwarekrav er der? i Quantum Break på Windows 10 – ofte stillede spørgsmål. Du kan også se disse krav på infosiden Quantum Break til Windows 10.

Hvis din enhed ikke opfylder minimumkravene, kan du stadig indløse din kopi af Quantum Break fra Microsoft Store. Når koden er indløst, er spillet dit, så længe du ejer din konto. Det betyder, at når du på et senere tidspunkt køber eller logger på en enhed, der opfylder minimumkravene, så vil du kunne installere Quantum Break fra Microsoft Store-biblioteket.

Indløs din kode i Microsoft Store

Vi anbefaler, at du bruger Xbox-appen til at åbne din meddelelse og indløse din kode:

1. Log på din Windows 10-enhed med din Microsoft-konto. Du skal bruge den samme Microsoft-konto, som du bruger til Windows 10.

Bemærk! Hvis du logger på med en anden konto, indløser du muligvis Windows 10-versionen af spillet til denne konto (og ikke til din konto).

2. Start Xbox-appen, og tjek, at du er logget på med den samme Microsoft-konto, som du brugte til at forudbestille spillet på Xbox One.

Bemærk! Hvis det ikke er tilfældet, skal du logge af og derefter logge på med denne konto. Hvis du ikke bruger den samme konto, kan du ikke se meddelelsen.

3. Vælg ikonet Meddelelser til venstre i appen for at se dine meddelelser.
  4. Vælg den meddelelse, der indeholder koden til Quantum Break på Windows 10.
  5. Kopiér koden (5 x 5 tegn), og vælg linket, der fører dig til kodeindløsningssiden i Windows 10. Du kan også gå til siden Indløs kode eller gavekort for at gøre dette.
  6. Indsæt koden (5 x 5 tegn) i vinduet, og vælg Indløs.
  7. Vælg Fortsæt på bekræftelsesskærmen til Quantum Break.

Microsoft Store åbnes, og du får mulighed for at downloade spillet.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan hente koden fra Xbox-appen, kan du bruge denne alternative metode:

1. Åbn den meddelelse, der indeholder koden (5 x 5 tegn), på din Xbox One.
  2. Tjek koden – det skal være præcis den samme, som vises på din konsol.
  3. Gå til Indløs kode eller gavekort, og angiv koden.
  4. Vælg Fortsæt på bekræftelsesskærmen til Quantum Break.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan se en komplet liste med spørgsmål og svar om Quantum Break på Windows 10 i Quantum Break på Windows 10 – ofte stillede spørgsmål.