Ofte stillede spørgsmål til ReCore: Definitive Edition

Har du spørgsmål om ReCore: Definitive Edition? Her kan du få svar på almindelige spørgsmål.

På denne side

Hvad betyder "Xbox One X Enhanced"?

Hvis du spiller ReCore: Definitive Edition på en One, får du downloadfunktioner, der forbedrer dit spil. Disse opdateringer er automatisk og gratis med spillet – de er beregnet til at give den bedste mulige oplevelse på din Xbox One X-konsollen.

Gå til Vi præsenterer nye pakkeikoner for for at få flere oplysninger.

Jeg har opdateret min version af ReCore: Definitive Edition, men nogle af mine gemte CoreBot loadouts er forsvundet. Hvad skete der?

I sjældne tilfælde kan en opdatering af spillet føre til nogle loadouts, ikke blive overført. Hvis du forsøger at hente en CoreBot loadout, når spillet er blevet opdateret, finder du måske ud af, at der mangler flere CoreBot loadouts (ud over de første fire).

For at løse dette problemet kan du gendanne din loadout på crafting workbench – ved at gøre dette bevares alle efterfølgende loadouts, der er gemt.

ReCore: Definitive Edition er et Xbox Play Anywhere-spil. Hvad betyder det?

Når du køber et Xbox Play Anywhere digital, kan du spille det både på Xbox og Windows 10. Du behøver kun at købe spillet én gang Microsoft Store på din Xbox eller Windows 10-enhed, og det vises i spilbiblioteket, uanset hvor du logger på.

Hvis du har købt spillet på Xbox, og du vil spille det på Windows 10, skal du logge på din Windows 10-enhed. Hvis spillet allerede er installeret på din enhed, vises det på listen over apps. Ellers kan du installere det ved at åbne Store og vælge Mit bibliotek.

Hvis du har købt spillet på Windows 10, og du vil spille det på din Xbox-konsol, skal du logge på konsollen og gå til Mine spil og apps. Hvis spillet allerede er installeret, vises det på listen over spil. Ellers kan du finde det under Klar til at installere.

Hvis du vil vide mere om Xbox Play Anywhere, og se, hvilke spil der understøttes, skal du besøge webstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også se Løs problemer med Xbox Play Anywhere-spil, hvis du har problemer med at finde ReCore: Definitive Edition eller indhold på din Xbox One eller din Windows 10-enhed.

Jeg blev bedt om at opgradere min Windows-enhed for at kunne spille ReCore: Definitive Edition. Hvilken version skal jeg bruge?

Din enhed skal køre version 1607 eller nyere, for at du kan downloade og installere ReCore: Definitive Edition på Windows 10.

Enheden skal desuden køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke afspille ReCore: Definitive Edition.

Hvis du vil tjekke, om du kører en korrekt version af Windows på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Jeg har tilmeldt Windows Insider og/eller Xbox Insider Program – kan jeg spille ReCore: Definitive Edition?

Hvis du er en del af Windows Insider Program, eller hvis du har en enhed, der kører en version, der er højere end 1607, kan du komme ud for visse problemer, når du downloader og installerer ReCore: Definitive Edition på enheden. Vi opfordrer dig til at bruge Feedback Hub til at rapportere problemer, du måtte have, mens du kører et Insider-build af Windows. Sådan gør du:

1. Vælg Windows-ikon, og angiv "Feedback Hub."
  2. Når appen er åbnet, skal du vælge ikonet Feedback til venstre.
  3. Klik på knappen Tilføj ny feedback.
  4. Vælg problemknappen, og angiv oplysningerne i tekstfelterne nedenunder.
  5. Vælg Preview-programmer i felterne til valg af kategori for det første felt og Windows Insider-fora og -support for det andet felt.
  6. Vælg Send for at sende din feedback.

Hvis du er en del af Xbox Insider Program og har problemer med afspilning af ReCore: Definitive Edition:

1. Mens du oplever problemet, skal du holde knappen Xbox nede på din controller og derefter vælge Rapportér et problem.
  2. Kontrollér, om dit problem allerede er på listen. Hvis ikke, skal du markere Tilføj nyt problem.
  3. Vælg Spil under Kategorier, og vælg derefter ReCore: Definitive Edition.
  4. Angiv en detaljeret beskrivelse af det problem, du oplever, og vælg, om du vil medtage et skærmbillede eller en video, hvis den viser problemet, når det sker.
  5. Når du er færdig, skal du vælge Udfør for at sende din feedback.

Bemærk! For både Feedback Hub og Xbox Insider Hub gælder det, at du muligvis ikke modtager feedback direkte fra det team, der undersøger dit problem.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille ReCore: Definitive Edition?

Ja, du skal have DirectX 11 eller en senere version installeret for at kunne spille ReCore: Definitive Edition.

Hvis du vil tjekke, hvilken version af DirectX der er installeret på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Hvilke hardwarekrav er der?

Hardwarekrav til ReCore: Definitive Edition varierer, afhængigt af om du spiller på Xbox eller Windows 10. Gå til siden med produktoplysninger for hver platform for at bestemme størrelsen af spillet, systemkravene (især for Windows 10-enheder) samt eventuelle yderligere oplysninger om spillet.

Bemærk! Da dette er et Xbox Play Anywhere-spil, kan du købe det digitalt enten på Xbox eller Windows 10 og begge få begge versioner af spillet. Siderne med produktoplysninger vises kun for hver platform til orientering – du skal ikke købe spillet to gange.

Xbox

Hvis du vil se installationskravene til Xbox, skal du besøge Xbox-siden med produktoplysninger til ReCore: Definitive Edition.

Hvis du vil tjekke, om din Xbox har nok ledig diskplads, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Windows 10

Hvis du vil se systemkravene til Windows 10, skal du besøge Windows 10-siden med produktoplysninger til ReCore: Definitive Edition.

Hvis du vil tjekke, om din Windows 10-enhed har nok ledig diskplads, finde ud af, hvilket grafikkort der er installeret, og se andre vigtige oplysninger om din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader spillet ReCore: Definitive Edition på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene. Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger.

Hvis du allerede har downloadet spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet under spilindstillingerne. Sådan gør du:

1. Vælg Options i hovedmenuen.
  2. Vælg Video i menuen Options.
  3. På skærmen Video Options skal du flytte Quality Preset til Low og derefter afslutte menuen for at gemme ændringerne.
    Bemærk! Hvis du bliver bedt om det, skal du genstarte spillet, for at ændringerne kan træde i kraft.

Du kan se en komplet liste med gode råd om, hvordan du kan forbedre spillets ydeevne, på ReCore: Definitive Edition-webstedet.

Hvor lang tid tager det at downloade ReCore: Definitive Edition?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 3 timer at downloade 30 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Tabellen nedenfor viser de anslåede downloadtider ved den aktuelle downloadhastighed.

Bemærk! Disse oplysninger er kun vejledende. De angiver ikke de faktiske downloadtider. Hvis du streamer indhold eller spiller spil eller streamer et spil fra din Xbox One til en Windows 10-pc, mens du downlader, vil båndbredden være begrænset og downloadtiden øges.

Aktuel downloadhastighed

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Eksempel

Hvis du f.eks. installerer en fil på 40 GB, og der er downloadet 25 procent (der mangler 30 GB), og din forbindelseshastighed er 10 Mb/s, burde det tage ca. 4,4 timer at downloade. Det antages her, at downloadhastigheden forbliver den samme.

Du må ikke annullere overførslen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for ReCore: Definitive Edition vises i afsnittet Installerede apps i menuen Start på din Xbox og i Mit bibliotek på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis du oplever, at det tager lang tid at downloade spillet, skal du besøge Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One eller Løs problemer med netværksforbindelsen i Windows 10 for at se flere trin til fejlfinding.

Hvordan får jeg den bedste spiloplevelse, når jeg spiller på Windows 10?

Hvis du spiller på Windows 10, skal du sikre dig, at din enheder overholder de højeste systemkrav. Det gør du ved at se under Systemoplysninger. Se afsnittet Hvilke krav er der til hardwaren? herover for at få oplysninger om, hvordan du gør dette.

Du kan også aktivere spiltilstand for at prioritere din enheds ressourcer til spilafvikling – gå til Brug spiltilstand, når du spiller på din pc for at få flere oplysninger.

Hvilke typer tilbehør skal jeg bruge til at styre ReCore: Definitive Edition?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en spilcontroller (Xbox One- eller Xbox 360-controller anbefales). Hvis du bruger en Xbox One-controller med din Windows 10-enhed, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Du kan også tilslutte en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-controller til din Windows 10-enhed ved hjælp af Bluetooth. Du kan finde flere oplysninger i Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc.

Skal jeg have en Microsoft-konto for at spille ReCore: Definitive Edition?

Ja, du skal have en Microsoft-konto for at spille ReCore: Definitive Edition. Hvis du allerede spiller spil på Xbox One eller Xbox 360, kan du benytte den konto, du bruger til disse spil, til også at spille på Windows 10. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille ReCore: Definitive Edition på en Windows 10-enhed?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille ReCore: Definitive Edition offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Microsoft Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke benytte fordelene på Xbox Live, når du er offline. Du kan finde flere oplysninger i Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor.

På hvor mange enheder kan jeg installere ReCore: Definitive Edition?

Du kan installere og spille ReCore: Definitive Edition på enhver Xbox eller pc, så længe du logger på og bliver online. Hvis du vil spille offline, skal du spille på din hjemmekonsol eller primære Windows 10-enhed.

Hvis du f.eks. deler din primære Windows 10-enhed med andre, og du vil logge på Store med din Microsoft-konto for at downloade ReCore: Definitive Edition, kan du dele spillet med én anden bruger. Den bruger kan logge på med sin egen Microsoft-konto og bevare sin egen spilstatus og sine egne gennemførelser, hvis vedkommende logger på, inden der spilles.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du forbinder ReCore: Definitive Edition til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordele, mens du spiller på din Xbox eller Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal oprette forbindelse til Xbox Live via Xbox-appen for at kunne starte ReCore: Definitive Edition på Windows 10. Se Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille ReCore: Definitive Edition på en Windows 10-enhed? herover.

• Kommuniker med Xbox Live-gruppen, se gennemførelser, se gameklip m.m.
  • Få dine gemte spil lagret i skyen, så du kan fortsætte med at spille et spil på en anden pc, præcis hvor du slap.
  • Spil med din trådløse Xbox-controlleren på Windows 10 ved hjælp af den trådløse Xbox-adapter.
  • Optag nemt episke øjeblikke fra dine spil, indtal kommentarer, og del klippene med den indbyggede Game DVR. De gameklip, du optager, mens du spiller ReCore: Definitive Edition på Windows 10, kan du få adgang til via Xbox-appen. Du kan finde flere oplysninger i Fordele ved at have Xbox-appen kørende, mens du spiller et spil på Windows 10. For Xbox One skal du se Optag gameklip af dine spil med Game DVR.