Red Dead Redemption 2

Outlaw, der holder en pistol op

Få alt at vide, der har med Red Dead Redemption 2 at gøre – udgaver, funktioner, support og meget mere. Du kan finde oplysninger på produktsiden til Red Dead Redemption 2.

Support til Red Dead Redemption 2

Få tip og muligheder for hjælp til Red Dead Redemption 2 ved at gå til Rockstar-support.

Se, hvad du har købt

Gå til Ordreoversigt for at se dine transaktioner.

Hold dig opdateret om Red Dead Redemption 2

Find de nyeste og bedste oplysninger om Red Dead Redemption 2 på Rockstar Twitter.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Red Dead Redemption 2", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?