Ofte stillede spørgsmål om Rise of Nations: Extended Edition

Har et spørgsmål om Rise of Nations: Extended Edition? Her kan du få svar på almindelige spørgsmål.

Denne supportside er til Windows 10-version af spillet. Hvis du spiller Rise of Nations: Extended Edition på Steam, skal du gå til www.riseofnations.com .

På denne side

Jeg blev bedt om at opgradere min Windows-enhed for at kunne spille Rise of Nations: Extended Edition. Hvilken version skal jeg bruge?

Din enhed skal køre version 1703, OS Build 15063 eller nyere, for at du kan downloade og installere Rise of Nations: Extended Edition.

Enheden skal desuden køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke afspille Rise of Nations: Extended Edition.

Hvis du vil tjekke, om du kører en korrekt version af Windows på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Jeg har tilmeldt Windows Insider og/eller Xbox Insider Program – kan jeg spille Rise of Nations: Extended Edition?

Hvis du er en del af Windows Insider Program, eller hvis du har en enhed, der kører en version, der er højere end 1703, kan du komme ud for visse problemer, når du downloader og installerer Rise of Nations: Extended Edition på enheden. Vi opfordrer dig til at bruge Feedback Hub til at rapportere problemer, du måtte have, mens du kører et Insider-build af Windows. Sådan gør du:

1. Vælg ikonet Windows, og angiv "Feedback Hub, eller tryk på Windows-tasten + F .
  2. Når appen er åbnet, skal du vælge ikonet Feedback til venstre.
  3. Klik på knappen Tilføj ny feedback.
  4. Vælg problemknappen, og angiv nogle oplysningerne i tekstfelterne nedenunder.
  5. Vælg Preview-programmer i felterne til valg af kategori for det første felt og Windows Insider-fora og -support for det andet felt.
  6. Vælg Send for at sende din feedback.

Bemærk! Du får muligvis ikke feedback direkte fra det team, der undersøger dit problem.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille Rise of Nations: Extended Edition?

Ja, du skal have DirectX 11 eller en senere version installeret for at kunne spille Rise of Nations: Extended Edition.

Hvis du vil tjekke, hvilken version af DirectX der er installeret på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Hvilke hardwarekrav er der?

Gå til siden med produktoplysninger for at bestemme størrelsen af spillet, systemkravene samt eventuelle yderligere oplysninger om spillet.

Hvis du vil se systemkravene til Windows 10, skal du besøge Windows 10-siden med produktoplysninger til Rise of Nations: Extended Edition.

Hvis du vil tjekke, om din Windows 10-enhed har nok ledig diskplads, finde ud af, hvilket grafikkort der er installeret, og se andre vigtige oplysninger om din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader spillet Rise of Nations: Extended Edition på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene. Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger.

Hvis du allerede har downloadet spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet under spilindstillingerne. Sådan gør du:

1. Vælg Options og Profiler i hovedmenuen.
  2. I menuen Options og Profiler skal du vælge Grafik.
  3. Gå til skærmen Grafuj, Gengiv elementer, og vælg knappen Lav for at få alle grafikomponenter til at bruge funktioner med lav ydeevne.
  4. Vælg OK for at gemme ændringerne.
    Bemærk! Hvis du bliver bedt om det, skal du genstarte spillet, for at ændringerne kan træde i kraft.

Hvad betyder Cross-Network Play?

Cross-Network Play er som standard aktiveret for spil med flere spillere, så du kan spille mod andre spillere på Windows 10 og Steam. Hvis du kun vil konkurrere mod andre spillere i Windows 10, kan du deaktivere afspille Cross-Network Play ved at gøre følgende:

1. Vælg Options og Profiler i hovedmenuen.
  2. Vælg "Deaktiver Afspil Cross-Network Play" under spil.

Hvordan får jeg den bedste spiloplevelse, når jeg spiller på Windows 10?

Hvis du spiller på Windows 10, skal du sikre dig, at din enheder overholder de højeste systemkrav. Det gør du ved at se under Systemoplysninger. Se afsnittet Hvilke krav er der til hardwaren? herover for at få oplysninger om, hvordan du gør dette.

Du kan også aktivere spiltilstanden for at prioritere enhedens ressourcer til spillet. Se Brug spiltilstand, når du spiller på din pc for at få flere oplysninger.

Skal jeg have en Microsoft-konto for at kunne spille Rise of Nations: Extended Edition?

Ja, du skal have en Microsoft-konto for at kunne spille Rise of Nations: Extended Edition. Hvis du allerede spiller spil på Xbox One eller Xbox 360, kan du benytte den konto, du bruger til disse spil, til også at spille på Windows 10. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille Rise of Nations: Extended Edition på en Windows 10-enhed?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks. på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille Rise of Nations: Extended Edition offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Windows Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke benytte fordelene på Xbox Live, når du er offline. Du kan finde flere oplysninger i Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor.

På hvor mange enheder kan jeg installere Rise of Nations: Extended Edition?

Du kan installere og spille Rise of Nations: Extended Edition på enhver Xbox eller pc, så længe du logger på og bliver online. Hvis du vil spille offline, skal du spille på din primære Windows 10-enhed.

Hvis du f.eks. deler din primære Windows 10-enhed med andre, og du vil logge på Store med din Microsoft-konto for at downloade Rise of Nations: Extended Edition, kan du dele spillet med én anden bruger. Den bruger kan logge på med sin egen Microsoft-konto og bevare sin egen spilstatus og sine egne gennemførelser, hvis vedkommende logger på, inden der spilles.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du forbinder Rise of Nations: Extended Edition til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordele, mens du spiller på din Xbox eller Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal oprette forbindelse til Xbox Live via Xbox-appen for at kunne starte Rise of Nations: Extended Edition på Windows 10. Se Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille Rise of Nations: Extended Edition på en Windows 10-enhed? herover.

• Kommuniker med Xbox Live-gruppen, se gennemførelser, se gameklip m.m.
  • Få dine gemte spil lagret i skyen, så du kan fortsætte med at spille et spil på en anden pc, præcis hvor du slap.
  • Spil med din trådløse Xbox-controlleren på Windows 10 ved hjælp af den trådløse Xbox-adapter.
  • Optag nemt episke øjeblikke fra dine spil, indtal kommentarer, og del klippene med den indbyggede Game DVR. De gameklip, du optager, mens du spiller Rise of Nations: Extended Edition på Windows 10, kan du få adgang til via Xbox-appen. Du kan finde flere oplysninger i Fordele ved at have Xbox-appen kørende, mens du spiller et spil på Windows 10. For Xbox One skal du se Optag gameklip af dine spil med Game DVR.

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Ofte stillede spørgsmål om Rise of Nations: Extended Edition", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?