Rush: A Disney•Pixar Adventure

Velkommen til Rush: A Disney•Pixar Adventure til Xbox One og Windows 10. Her kan du finde links til videoer og demoer og få oplysninger om spillets serverstatus og hjælp til fejlfinding. Og her er links, som du kan bruge, hvis du vil købe spillet til Xbox One og Windows 10.

Oversigt over Rush: A Disney•Pixar Adventure

Administration og hjælp til Xbox One

Administration og hjælp til Windows 10

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Rush: A Disney•Pixar Adventure", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?