Ofte stillede spørgsmål om Sea of Thieves

Oversigt

Har du spørgsmål om Sea of Thieves? Her kan du få svar på almindelige spørgsmål.

På denne side

Play Sea of Thieves på Xbox One og Windows 10 med Xbox Play Anywhere

Når du køber en Xbox Play Anywhere-titel digitalt, kan du spille den både på Xbox og Windows 10. Du behøver kun at købe spillet én gang Store på din Xbox eller Windows 10-enhed, og det vises i spilbiblioteket, uanset hvor du logger på.

Hvis du har købt spillet eller indhold på Xbox, og du gerne vil spille på din Windows 10-enhed, skal du logge på din Windows 10-enhed. Hvis spillet allerede er installeret på din enhed, vises det på applisten. Du kan også installere det ved at åbne Microsoft Store og vælge Mit bibliotek.

Hvis du har købt spillet eller indhold på Windows 10, og du gerne vil spille på din Xbox-konsol, skal du logge på din konsol og gå til Mine spil og apps. Hvis spillet allerede er installeret, vises det på din spilliste. Ellers kan du finde det i afsnittet Klar til at installere.

Du kan få mere at vide om Xbox Play Anywhere og se, hvilke spil der understøttes, ved at gå til Xbox Play Anywhere-webstedet. Du kan også gå til Fejlfinding af problemer med Xbox Play Anywhere-titler, hvis du har problemer med at finde Sea of Thieves eller indhold på din Xbox One- eller Windows 10-enhed.

Du kan finde ud af, hvilke områder du kan købe Sea of Thieves i, og hvilke sprog der i øjeblikket understøttes, ved at følge linkene til nyttige artikler på webstedet med hjælp og support til Sea of Thieves.

Hvordan får jeg adgang til mit indhold, der kan downloades, i spil?

Hvis du har indhold, der kan downloades til Sea of Thieves, kan du få adgang til det inde fra selve spillet. Elementer kan findes i enhver kiste i spillet, men vises altid på dit skib. Sådan finder du elementerne på dit skib:

1. Start spillet enten på galleonen eller sluppen.
  2. Når du har fundet dit skib, skal du boarde det og søge ned på midterdækket på galleonen eller det nederste dæk, hvis du spiller på en slup.
  3. Hvis du er på en galleon, skal du søge ned mod skibets forende.
  4. Hvis du er på en slup, er kisterne tilgængelige på begge nederste niveauer.
  5. I forenden af skibet er der 5 forskellige kister:
    • Våbendepot (våben)
    • Beklædning (kostumer)
    • Toiletbord (karaktertilpasning)
    • Udstyr (alle andre elementer)
    • Ammo (ammunition)

Afhængigt af det indhold til download, du har, vises dine elementer vises i disse kister. Hvis du f.eks. har forudbestilt spillet og modtaget Black Dog Pack, vises dine beklædningselementer i beklædningskisten.

Bemærk! Disse tilpasningskister kan også findes uden for butikker.

Hvordan spiller Sea of Thieves på Game Pass?

Hvis du har et Game Pass-abonnement (sælges separat), er Sea of Thieves et af de mange spil, der er inkluderet.

Sådan installerer du på Xbox One:

1. Tryk på knappen Xbox  for at åbne guiden, og vælg Spil og apps.
  2. Rul ned til Game Pass, og søg efter feltet Sea of Thieves.
  3. Vælg feltet, og vælg Installér.

Sådan installerer du på Windows 10:

1. Åbn Microsoft Store-appen, og søg efter "Sea of Thieves".
  2. Vælg Installér på produktets detaljeside.

Hvis du beslutter dig for at annullere dit Game Pass-abonnement, vil du ikke længere kunne starte Sea of Thieves på dine Xbox One- eller Windows 10-enheder. Du kan når som helst købe spillet ved at åbne produktets detaljeside og vælge Køb for at eje. Du behøver ikke at fjerne eller geninstallere spillet, hvis du køber det, efter at abonnementet er ophørt.

Hvor lang tid tager det at downloade Sea of Thieves?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. I gennemsnit tager det en time at downloade 10 GB over en 20 Mbps forbindelse.

Følg trinnene i afsnittet Hvad er hardwarekravene? herunder for at se størrelsen af spillet på Xbox og Windows 10. Disse kan variere, afhængigt af hvilken enhed du installerer på.

Tabellen nedenfor viser de anslåede downloadtider ved den aktuelle downloadhastighed.

Bemærk! Disse oplysninger er kun vejledende. De angiver ikke de faktiske downloadtider. Hvis du streamer indhold eller spiller spil eller streamer et spil fra din Xbox One til en Windows 10-pc, mens du downlader, vil båndbredden være begrænset og downloadtiden øges.

Aktuel downloadhastighed

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Et eksempel:

Hvis du f.eks. installerer en fil på 20 GB, og der er downloadet 25 procent (der mangler 15 GB), og din forbindelseshastighed er 10 Mb/s, burde det tage ca. 3,4 timer at fuldføre downloadingen. Det antages her, at downloadhastigheden forbliver den samme.

Du må ikke annullere overførslen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for Sea of Thieves vises i sektionen Installerede apps i menuen Start på Xbox og under Mit bibliotek på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis du oplever, at det tager lang tid at downloade spillet, skal du besøge Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One eller Løs problemer med netværksforbindelsen i Windows 10 for at se flere trin til fejlfinding.

Du kan finde mere om fejlfinding på følgende sider:

Jeg blev bedt om at opgradere min Windows-enhed for at spille Sea of Thieves. Hvilken version skal jeg bruge?

Hvis du vil downloade og installere Sea of Thieves på Windows 10, skal du bruge en enhed, der kører version 1607 med OS-build 14393.0 eller senere.

Enheden skal desuden køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke afspille Sea of Thieves.

Sådan kan du se, om du kører den korrekte version af Windows på din enhed:

1. Gå til Start > Indstillinger > System > Om.
  2. Se under Udgave for at finde ud af, hvilken version og udgave af Windows din pc kører. Sørg for, at versionen er mindst 1607.
  3. Se på Operativsystemets build, og sørg for, at det er mindst 14393.0.
  4. Kig efter Systemtype for at se, om du kører en 32-bit eller en 64-bit version af Windows.

Hvis der ikke er angivet en version, skal du opdatere, før du kan downloade spillet. Dette kan du gøre på flere måder:

• Gå til Start > Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update. Se, om der er nogen tilgængelige relevante opdateringer.

Bemærk! Hvis det er mindre end 31 dage siden, du opgraderede til Windows 10, får du ikke novemberopdateringen med det samme. Det er for at give dig mulighed for at gå tilbage til den forrige version af Windows, hvis du foretrækker det. Efter de 31 dage downloades november-opdateringen automatisk til din pc.

• Se siden Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at opgradere din enhed til Windows 10 med den nyeste opdatering.

Hvis du har version K eller KN af Windows 10, skal du muligvis downloade yderligere software. Denne software kan downloades gratis. Det kan du gøre ved at gå til Media Feature Pack til Windows 10 N- og Windows 10 KN-udgaver (november 2015).

Hvordan rapporterer jeg problemer med at spille Sea of Thieves?

Hvis du har købt eller spiller via Gamepass, skal du gå til Sea of Thieves for at få mere hjælp til fejlfinding.

Bemærk! Fremgangsmåden nedenfor gælder kun, hvis du er en del af Xbox Insider Program eller Windows Insider Program.

Hvis du er en del af Windows Insider Program, eller du har en enhed, der kører en version, der er højere end 1710, kan du komme ud for visse problemer, når du downloader og installerer Sea of Thieves på enheden. Vi opfordrer dig til at bruge Feedback Hub til at rapportere problemer, du måtte have, mens du kører et Insider-build af Windows. Sådan gør du:

1. Vælg Windows-ikon, og angiv "Feedback Hub."
  2. Når appen er åbnet, skal du vælge ikonet Feedback til venstre.
  3. Klik på knappen Tilføj ny feedback.
  4. Vælg problemknappen, og angiv nogle oplysningerne i tekstfelterne nedenunder.
  5. Vælg Preview-programmer i felterne til valg af kategori for det første felt og Windows Insider-fora og -support for det andet felt.
  6. Vælg Send for at sende din feedback.

Hvis du er en del af Xbox Insider Program og har problemer med at spille Sea of Thieves:

1. Mens du oplever problemet, skal du holde knappen Xbox nede på din controller og derefter vælge Rapportér et problem.
  2. Kontrollér, om dit problem allerede er på listen. Hvis ikke, skal du markere Tilføj nyt problem.
  3. Vælg Spil under kategorier, og vælg derefter Sea of Thieves.
  4. Angiv en detaljeret beskrivelse af det problem, du oplever, og vælg, om du vil medtage et skærmbillede eller en video, hvis den viser problemet, når det sker.
  5. Når du er færdig, skal du vælge Udfør for at sende din feedback.

Bemærk! For både Feedback Hub og Xbox Insider Hub gælder det, at du muligvis ikke modtager feedback direkte fra det team, der undersøger dit problem.

Hvis du ikke er en del af et af disse programmer, kan du gå til webstedet med hjælp og support til Sea of Thieves. Her kan du læse nyttige artikler og rapportere eventuelle problemer til Sea of Thieves-teamet.

Dette websted omfatter en spilstatusside, hvor du kan finde de seneste nyheder om, hvordan spillet kører, og flere oplysninger om kendte problemer, som teamet arbejder på og planlagte vedligeholdelsestidspunkter.

Der er også nyttige oplysninger om Sea of Thieves Forums, hvor du kan deltage i diskussioner, komme med feedback og chatte med ligesindede pirater.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille Sea of Thieves?

Ja, du skal have DirectX 11 eller en senere version installeret for at kunne spille Sea of Thieves.

Hvis du ikke er sikker på, om du har DirectX 11, kan du tjekke det sådan her:

1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Skriv "dxdiag", og tryk derefter på Enter for at starte Diagnosticeringsværktøj til DirectX.
  3. Se, hvilken DirectX-version der er angivet, under fanen System i vinduet Systemoplysninger. Versionen skal være 11 eller senere for at køre Sea of Thieves.

Hvilke hardwarekrav er der?

Hardwarekrav til Sea of Thieves varierer, afhængigt af om du spiller på Xbox eller Windows 10. Gå til siden med produktoplysninger for hver platform for at bestemme størrelsen af spillet, systemkravene (især for Windows 10-enheder) samt eventuelle yderligere oplysninger om spillet.

Bemærk! Da dette er et Xbox Play Anywhere-spil, kan du købe det digitalt på Xbox eller Windows 10 og få begge versioner af spillet. Siderne med produktoplysninger gælder separat for hver platform og er kun til orientering – du behøver ikke købe spillet to gange.

Xbox

Hvis du vil se installationskravene, kan du gå til siden med produktoplysninger om Sea of Thieves.

Sådan kontrollerer du, om Xbox har tilstrækkelig diskplads til at installere Sea of Thieves:

1. Tryk på knappen Xbox  for at åbne guiden, og vælg Spil og apps.
  2. Se den ledige diskplads, som vises nederst til venstre på skærmen. Hvis du ikke har tilstrækkelig ledig plads, skal du enten fjerne nogle af dine eksisterende spil og apps eller føje et ekstra drev til konsollen.

Sådan ændrer du installationens standardplacering, hvis du bruger en ekstern lagerenhed med din konsol:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > System > Lager.
  3. Under Administrer lager vises standardlagerplaceringen med en trekant i øverste højre hjørne.

Windows 10

Hvis du vil se systemkravene for Windows 10, skal du gå til siden med produktoplysninger om Sea of Thieves. I afsnittet "Flere oplysninger" kan du se den omtrentlige overførselsstørrelse, der angiver, hvor stort spillet er.

Hvis du ikke kender din GPU (grafikprocessor) eller VRAM (videohukommelse), kan du tjekke det sådan her:

1. Gå til Start > Indstillinger > System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret skærmhukommelse viser mængden af VRAM.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du tjekker din enhed, i Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvis du vil finde ud af, hvor meget ledig diskplads der er på din Windows 10-enhed og er nødt til at ændre den placering, dit spil gemmes på:

1. Gå til Indstillinger > System > Lager.
  2. Her kan du se den plads, der bruges på hvert drev i din enhed. Tjek, at der er nok ledig plads på harddisken.

Se Find ud af, hvor meget lagerplads din pc har for at få flere oplysninger om, hvordan du tjekker din Windows 10-enhed.

Få alle detaljer om pc-systemkrav til Sea of Thieves på spillets supportwebsted.

Hvad sker der, hvis jeg downloader Sea of Thieves på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene.

Hvis du allerede har downloadet spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet under spilindstillingerne. For at gøre dette skal du trykke på visningsknappen på din Xbox-controller eller på Esc på Windows 10 og gå til Videoindstillinger.

Hvordan får jeg den bedste spiloplevelse, når jeg spiller på Windows 10?

Hvis du spiller på Windows 10, skal du sikre dig, at din enheder overholder de højeste systemkrav. Det gør du ved at se under Systemoplysninger. Se afsnittet Hvilke krav er der til hardwaren? herover for at få oplysninger om, hvordan du gør dette.

Du kan også aktivere spiltilstand for at prioritere din enheds ressourcer til spilafvikling – gå til Brug spiltilstand, når du spiller på din pc for at få flere oplysninger.

Hvilken type tilbehør har jeg brug for til at styre Sea of Thieves på Windows 10?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en spilcontroller (Xbox One- eller Xbox 360-controller anbefales). Hvis du bruger en Xbox One-controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Du kan også tilslutte en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-controller til din enhed ved hjælp af Bluetooth. Du kan finde flere oplysninger i Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc.

Andre USB-spilcontrollere, som Windows understøtter, virker muligvis også.