Oplysninger om forudbestilling af og kampagner for Sea of Thieves

På denne side

Forudbestilling af Sea of Thieves

Gå til siden Sea of Thieves for at få flere oplysninger om spillet.

Forudbestilling af Sea of Thieves startede den 7. november 2017 og fortsætter, indtil spillet udgives den 20. marts 2018. Når spillet er udgivet, kan du købe det i Store, men udgivelsespakker vil være forskellige i forhold til kampagnepakkerne før udgivelsen.

Ved forudbestilling af Sea of Thieves kan du få følgende eksklusive funktioner:

• Black Dog Pack (fås i spil efter den 20. marts 2018)
  • Mulighed for at deltage i den lukkede beta – gå til webstedet for Sea of Thieves for at få flere oplysninger

Når du forudbestiller Sea of Thieves, ser du et pladsholderfelt i spilbiblioteket. Dette er tilsigtet, og det låses op den dag, spillet udgives. For at sikre, at du downloader spillet, før spillet låses op, skal du gøre følgende:

• Gå til Indstillinger > Strømstyring og opstart > Strømstyring og opstart, og sørg for, at strømstyringstilstanden er angivet til Straks tændt. Dette giver mulighed for, at spillet kan downloades i baggrunden, når det er tilgængeligt.
  • Gå til Indstillinger > System > Opdateringer, og markér feltet "Hold mine spil og apps opdateret". Dette sikrer, at eventuelle opdateringer af spillet downloades, før spillet låses op.

Se Forudbestil Xbox One-spil i Microsoft Store for at få mere at vide om, hvordan du håndterer din forudbestilling.

Annullering af din forudbestilling

Hvis du vil annullere din forudbestilling af Sea of Thieves 4 før udgivelsesdatoen, skal du kontakte Xbox Support.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan få en komplet liste over spørgsmål og svar til Sea of Thieves ved at gå til det officielle websted for Sea of Thieves.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Oplysninger om forudbestilling af og kampagner for Sea of Thieves", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?