Snap Attack-ophør

Snap Attack blev bragt til ophør den 18. maj 2018. Spillet er ikke tilgængelig fra Microsoft Store, og support og indhold tilbydes ikke længere.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg stadig spille Snap Attack offline?

Snap Attack kan ikke spilles offline. Hvis du fjerner Snap Attack fra enheden, kan du ikke hente det igen.

Jeg har startet et spil online, kan jeg gøre det færdigt?

Nej, det er ikke længere muligt at starte eller fortsætte onlinespil.

Hvad sker der med mine oplysninger nu, hvor spillet er lukket?

Alle spiloplysninger og al oversigt er blevet fjernet fra tjenesten.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Snap Attack-ophør", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?