STAR WARS Jedi: Fallen Order

Få alt at vide, der har med STAR WARS Jedi: Fallen Order at gøre – udgaver, funktioner, support og meget mere. Du kan finde flere oplysninger på produktsiden for STAR WARS Jedi: Fallen Order.

Support til STAR WARS Jedi: Fallen Order

Få tip og andre supportmuligheder til STAR WARS Jedi: Fallen Order ved at gå til EA-siden med hjælp.

Se, hvad du har købt

Gå til Ordreoversigt for at se dine transaktioner.

Find ud af, hvad andre siger om STAR WARS Jedi: Fallen Order

Se, hvordan andre kan hjælpe i forummerne for EA Answers HQ.

Hold dig opdateret om STAR WARS Jedi: Fallen Order

Find de nyeste og bedste oplysninger om STAR WARS Jedi: Fallen Order på Twitter.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "STAR WARS Jedi: Fallen Order", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?