Ofte stillede spørgsmål om State of Decay 2

Oversigt

Har du spørgsmål om State of Decay 2? Se her for at få svar på nogle almindelige spørgsmål.

På denne side

State of Decay 2 er et Xbox Play Anywhere-titel. Hvad betyder det?

Når du køber en Xbox Play Anywhere-titel digitalt, kan du spille den både på Xbox og Windows 10. Du behøver kun at købe spillet én gang via Store på din Xbox eller Windows 10-enhed, og det vises i spilbiblioteket, uanset hvor du logger på.

Hvis du har købt spillet eller indhold på Xbox, og du gerne vil spille på din Windows 10-enhed, skal du logge på din Windows 10-enhed. Hvis spillet allerede er installeret på din enhed, vises det på listen over apps. Ellers kan du installere det ved at åbne Store og vælge Mit bibliotek.

Hvis du har købt spillet eller indhold på Windows 10, og du gerne vil spille på din Xbox-konsol, skal du logge på din konsol og gå til Mine spil og apps > Spil. Hvis spillet allerede er installeret, vises det derefter på listen over spil. Ellers kan du finde det under fanen Klar til at installere.

Hvis du vil vide mere om Xbox Play Anywhere, og få vist, hvilke spil der understøttes, skal du besøge webstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også se Fejlfinding af problemer med Xbox Play Anywhere-spil, hvis du har problemer med at finde State of Decay 2 eller indhold på din Xbox One eller din Windows 10-enhed.

State of Decay 2 understøtter også spil på tværs af Xbox og Windows 10 i multiplayertilstand.

Se Spil på tværs af Windows 10 og Xbox One for at få flere oplysninger.

Hvordan spiller jeg State of Decay 2 på Game Pass?

Hvis du har et Game Pass-abonnement (sælges separat), er State of Decay 2 et af de mange spil, der er inkluderet. State of Decay 2 medtages i Game Pass-biblioteket den 22/5/2018.

Sådan installerer du på Xbox One:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg Mine spil og apps > Spil.
  2. Rul ned til Game Pass, og søg efter feltet State of Decay 2.
  3. Vælg feltet, og vælg Installér.

Sådan installerer du på Windows 10:

1. Åbn Microsoft Store-appen, og søg efter "State of Decay 2."
  2. Vælg Installér på produktets detaljeside.

Hvis du beslutter dig for at annullere dit Game Pass-abonnement, vil du ikke længere kunne starte State of Decay 2 på dine Xbox One- eller Windows 10-enheder. Du kan når som helst købe spillet ved at åbne produktets detaljeside og vælge Køb for at eje. Du behøver ikke at fjerne eller geninstallere spillet, hvis du køber det, efter at abonnementet er ophørt.

Jeg har købt State of Decay 2 Ultimate Edition. Hvordan henter jeg min ekstra indhold?

Hvis du har købt State of Decay 2 Ultimate Edition via Microsoft Store, vil du modtage en forskelligt ekstra indhold, der skal hentes sammen med basisspillet. Du kan finde og hente dette indhold ved at følge disse trin:

• State of Decay Year One Survival Edition – du får en en 5x5-kode til download til dette indhold, 7-10 dage efter at State of Decay 2 er startet. For at finde denne kode skal du tjekke dine Xbox Live-meddelelser i guiden med følgende trin:
    1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden > Kommunikation > Meddelelser fra Xbox Live.
    2. Find meddelelsen med din kode, og vælg Indløs kode.
  • Doomsday Pack – Du kan finde dette element ved at tjekke sektionen Klar til at installere med følgende trin:

1. Åbn Mine spil og apps > Spil.
    2. Find State of Decay 2, og tryk på Menu-knappen .
    3. Vælg Administrer spil og udvidelser > Klar til at installere.
    4. Vælg Doomsday Pack, og vælg derefter Installér.
  • Independence Pack – dette element vil være tilgængeligt på et senere tidspunkt efter lanceringen. Udgivelsesdato – TBD
  • Daybreak Pack – dette element vil være tilgængeligt på et senere tidspunkt efter lanceringen. Udgivelsesdato – TBD

Jeg blev bedt om at opgradere min Windows-enhed for at kunne spille State of Decay 2. Hvilken version skal jeg bruge?

Din enhed skal køre version 1703, OS Build14393.222 eller nyere, for at du kan downloade og installere State of Decay 2 på Windows 10.

Enheden skal desuden køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke afspille State of Decay 2.

Sådan kan du se, om du kører den korrekte version af Windows på din enhed:

1. Gå til Start > Indstillinger > System > Om.
  2. Se under Udgave for at finde ud af, hvilken version og udgave af Windows din pc kører. Sørg for, at versionen er mindst 1703.
  3. Se på Operativsystemets build, og sørg for, at det er mindst 15063.0.
  4. Kig efter Systemtype for at se, om du kører en 32-bit eller en 64-bit version af Windows.

Hvis der ikke er angivet en version, skal du opdatere, før du kan downloade spillet. Dette kan du gøre på flere måder:

• Gå til Start > Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update. Se, om der er nogen tilgængelige relevante opdateringer.

Bemærk! Hvis det er mindre end 31 dage siden, du opgraderede til Windows 10, får du ikke novemberopdateringen med det samme. Det er for at give dig mulighed for at gå tilbage til den forrige version af Windows, hvis du foretrækker det. Efter de 31 dage downloades november-opdateringen automatisk til din pc.

• Se siden Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at opgradere din enhed til Windows 10 med den nyeste opdatering.

Hvis du har version K eller KN af Windows 10, skal du muligvis downloade yderligere software. Denne software kan downloades gratis. Det kan du gøre ved at gå til Media Feature Pack til Windows 10 N- og Windows 10 KN-udgaver (november 2015).

Hvilke hardwarekrav er der?

Hardwarekrav til State of Decay 2 varierer, afhængigt af om du spiller på Xbox eller Windows 10. Gå til siden med produktoplysninger for hver platform for at bestemme størrelsen af spillet, systemkravene (især for Windows 10-enheder) samt eventuelle yderligere oplysninger om spillet.

Bemærk! Da dette er et Xbox Play Anywhere-spil, kan du købe det digitalt på Xbox eller Windows 10 og få begge versioner af spillet. Siderne med produktoplysninger gælder separat for hver platform og er kun til orientering – du behøver ikke købe spillet to gange.

Xbox

Hvis du vil se installationskravene for Xbox, skal du besøge siden med produktoplysninger om State of Decay 2.

Sådan ser du, om din Xbox har nok ledig diskplads til at installere State of Decay 2:

1. Tryk på Xbox-knappen  på din controller for at gå til dashboardet, og rul derefter til højre til Mine spil og apps.
  2. Se den ledige diskplads, som vises nederst til venstre på skærmen. Hvis du ikke har tilstrækkelig ledig plads, skal du enten fjerne nogle af dine eksisterende spil og apps, eller du skal føje et ekstra drev til konsollen.

Hvis du bruger en ekstern lagerenhed sammen med din konsol, og du vil ændre standardplaceringen for installation:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Alle indstillinger.
  3. Vælg System > Lager.
  4. Din standardlagerplads under Administrer lager er angivet af en trekant i øverste højre hjørne.

Windows 10

Hvis du vil se systemkravene for Windows 10, skal du besøge siden med produktoplysninger om State of Decay 2. I afsnittet "Flere oplysninger" kan du se den omtrentlige overførselsstørrelse, der angiver, hvor stort spillet er.

Hvis du ikke kender din GPU (grafikprocessor) eller VRAM (videohukommelse), kan du tjekke det sådan her:

1. Gå til Start > Indstillinger > System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret skærmhukommelse viser mængden af VRAM.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du tjekker din enhed, i Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Sådan kan du se, hvor meget ledig diskplads der er på din Windows 10-enhed, og vælge, hvor dit spil skal gemmes:

1. Gå til Indstillinger > System > Lager.
  2. Her kan du se den plads, der bruges på hvert drev i din enhed. Tjek, at der er nok ledig plads på harddisken.

Se Find ud af, hvor meget lagerplads din pc har for at få flere oplysninger om, hvordan du tjekker din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader State of Decay 2 på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene.

Hvis du allerede har downloadet spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet under spilindstillingerne.

Hvor lang tid tager det at downloade State of Decay 2?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 4 timer at downloade 40 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Følg trinnene i afsnittet Hvad er hardwarekravene? ovenfor for at se størrelsen af spillet på Xbox og Windows 10. Disse kan variere, afhængigt af hvilken enhed du installerer på.

Tabellen nedenfor viser de anslåede downloadtider ved den aktuelle downloadhastighed.

Bemærk! Disse oplysninger er kun vejledende. De angiver ikke de faktiske downloadtider. Hvis du streamer indhold eller spiller spil eller streamer et spil fra din Xbox One til en Windows 10-pc, mens du downlader, vil båndbredden være begrænset og downloadtiden øges.

Aktuel downloadhastighed

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Et eksempel:

Hvis du f.eks. installerer en fil på 20 GB, og der er downloadet 25 procent (der mangler 15 GB), og din forbindelseshastighed er 10 Mb/s, burde det tage ca. 3,4 timer at fuldføre downloadingen. Det antages her, at downloadhastigheden forbliver den samme.

Du må ikke annullere overførslen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for State of Decay 2 vises i afsnittet Installerede apps i menuen Start på Xbox og i Mit bibliotek på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis du tror, at du har en langsom download af spillet, skal du gå til Foretag fejlfinding af downloads af spil eller apps på Xbox One eller Løs problemer med netværksforbindelse i Windows for at få flere fejlfindingstip.

Hvordan får jeg den bedste spiloplevelse, når jeg spiller på Windows 10?

Hvis du spiller på Windows 10, skal du sikre dig, at din enheder overholder de højeste systemkrav. Det gør du ved at se under Systemoplysninger. Se afsnittet Hvilke krav er der til hardwaren? herover for at få oplysninger om, hvordan du gør dette.

Du kan også aktivere spiltilstand for at prioritere din enheds ressourcer til spilafvikling – gå til Brug spiltilstand, når du spiller på din pc for at få flere oplysninger.

Hvilken type tilbehør har jeg brug for til at styre State of Decay 2 på Windows 10?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en spilcontroller (Xbox One- eller Xbox 360-controller anbefales). Hvis du bruger en Xbox One-controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Du kan også tilslutte en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-controller til din enhed ved hjælp af Bluetooth. Du kan finde flere oplysninger i Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc.

Andre USB-spilcontrollere, som Windows understøtter, virker muligvis også.