Hjælp til State of Decay

State of Decay er et spil, som kan anvendes på forskellige platforme. Det er udviklet af Undead Labs og udgives af Microsoft Studios. State of Decay kan fås til Xbox One, Xbox 360 og Windows.

Få hjælp til State of Decay på Xbox One

Forskelle mellem Xbox-versionerne af State of Decay

State of Decay: Year One Survival Edition til Xbox One

Dette spil fås som en fysisk disk eller som en digital download fra Microsoft Store. Xbox One-versionen af spillet er det komplette, originale spil, som du også får med Xbox 360-versionen, men Xbox One-versionen er grafisk optimeret til 1080p. De forbedrede lyseffekter, og de nye teksturer og skygger bringer den falmede skønhed i Trumbull Valley og den hærgede by Danforth til live på en ny og intens måde. Xbox One-versionen indeholder også nye missioner, køretrøjer, våben og musik. Du får også en række gennemførelser, som du kan låse op, herunder en gamerscore på 1.500, communityudfordringer og -belønninger, individuelle belønninger og muligheden for at optage gameklip med Game DVR.

Hvis du tidligere har købt State of Decay på Xbox 360, vil Xbox One-versionen indeholde en ekstra figur, Gurubani Kaur, som du kan vælge.

State of Decay til Xbox 360

Dette spil kan downloades eller købes som en fysisk disk. Der er ingen forskel mellem den downloadede, digitale version og den version, der findes på den fysiske disk.

Spil State of Decay på tværs af platforme

State of Decay til Xbox One kan kun spilles online med andre Xbox One-konsoller.

State of Decay til Xbox 360 kan kun spilles med andre Xbox 360-konsoller på Xbox Live. Det er ikke muligt at spille på tværs af platforme, dvs. med State of Decay-versioner på andre platforme.