Sunset Overdrive – ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om Sunset Overdrive? Se her for at få svar på nogle almindelige spørgsmål.

På denne side

Er Sunset Overdrive et Xbox Play Anywhere-spil?

Sunset Overdrive er ikke et Xbox Play Anywhere-spil. Du kan foretage separate køb for Sunset Overdrive på følgende placeringer:

Medfølger Sunset Overdrive i Xbox Game Pass?

Sunset Overdrive medfølger i Xbox Game Pass gælder kun Xbox One-konsollen. Hvis du vil spille Sunset Overdrive på Windows 10, skal du købe spillet i Microsoft Store.

Har Sunset Overdrive onlinemultiplayer?

Sunset Overdrive til Xbox One har forskellige onlinefunktioner, herunder onlinemultiplayer/co-op. Men disse funktioner er ikke inkluderet i Sunset Overdrive til Windows 10.

Jeg blev bedt om at opgradere min Windows-enhed for at spille Sunset Overdrive. Hvilken version skal jeg bruge?

Din enhed skal køre version 1703, OS Build 15063.0 eller nyere, for at du kan downloade og installere Sunset Overdrive på Windows 10.

Enheden skal desuden køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke afspille Sunset Overdrive.

Sådan kan du se, om du kører den korrekte version af Windows på din enhed:

1. Gå til Start > Indstillinger > System > Om.
  2. Se under Udgave for at finde ud af, hvilken version og udgave af Windows din pc kører. Sørg for, at versionen er mindst 1703.
  3. Se på Operativsystemets build, og sørg for, at det er mindst 15063.0.
  4. Kig efter Systemtype for at se, om du kører en 32-bit eller en 64-bit version af Windows.

Hvis der ikke er angivet en version, skal du opdatere, før du kan downloade spillet. Dette kan du gøre på flere måder:

• Gå til Start > Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update. Se, om der er nogen tilgængelige relevante opdateringer.
    Bemærk! Hvis det er mindre end 31 dage siden, du opgraderede til Windows 10, får du ikke den seneste opdatering med det samme. Det er for at give dig mulighed for at gå tilbage til den forrige version af Windows, hvis du foretrækker det. Efter de 31 dage downloades den seneste opdatering automatisk til din pc.
  • Se afsnittet Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at opgradere din enhed til Windows 10 med den nyeste opdatering.

Hvis du har version KN af Windows 10, skal du muligvis downloade yderligere software. Denne software kan downloades gratis. Dette gør du ved at gå til Media Feature Pack til Windows 10 N- og Windows 10 KN-udgaver (november 2015).

Hvilke hardwarekrav er der?

Hardwarekrav til Sunset Overdrive varierer, afhængigt af om du spiller på Xbox eller Windows 10. Gå til siden med produktoplysninger for hver platform for at bestemme størrelsen af spillet, systemkravene (især for Windows 10-enheder) samt eventuelle yderligere oplysninger om spillet.

Xbox

Hvis du vil se installationskravene for Xbox, skal du se side med produktoplysninger om Sunset Overdrive.

Sådan ser du, om din Xbox har tilstrækkelig ledig diskplads til at installere Sunset Overdrive:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden, og gå til Mine spil og apps, tryk på A-knappen, og vælg Se alle.
  2. Se den ledige diskplads, som vises nederst til venstre på skærmen. Hvis du ikke har tilstrækkelig ledig plads, skal du enten fjerne nogle af dine eksisterende spil og apps eller føje et ekstra drev til konsollen.

Sådan ændrer du installationens standardplacering, hvis du bruger en ekstern lagerenhed med din konsol:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > System > Lagring.
  3. Din standardlagerplads under Administrer lager er angivet af en trekant i øverste højre hjørne.

Windows 10

Hvis du vil se systemkravene for Windows 10, skal du se side med produktoplysninger om Sunset Overdrive. I afsnittet "Flere oplysninger" kan du se den omtrentlige downloadstørrelse, der angiver, hvor meget spillet fylder.

Hvis du ikke kender din GPU (grafikprocessor) eller VRAM (videohukommelse), kan du tjekke det sådan her:

1. Gå til Start > Indstillinger > System.
  2. Rul ned, og vælg Avancerede skærmindstillinger under fanen Skærm.
  3. Vælg Vis egenskaber for skærmkort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret hukommelse viser VRAM.

Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger om, hvordan du tjekker din enhed.

Sådan kan du se, hvor meget ledig diskplads der er på din Windows 10-enhed, og vælge, hvor dit spil skal gemmes:

1. Gå til Indstillinger > System > Lager.
  2. Her kan du se den plads, der bruges på hvert drev i din enhed. Kontrollér, at der er nok ledig plads på harddisken.

Se Find ud af, hvor meget lagerplads din pc har for at få flere oplysninger om, hvordan du tjekker din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader Sunset Overdrive på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene.

Hvis du allerede har downloadet spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet under spilindstillingerne.

Hvor lang tid tager det at downloade Sunset Overdrive?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 4 timer at downloade 40 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Følg trinnene i afsnittet Hvad er hardwarekravene? ovenfor for at se størrelsen af spillet på Xbox og Windows 10. Disse kan variere, afhængigt af hvilken enhed du installerer på.

Tabellen nedenfor viser de anslåede downloadtider ved den aktuelle downloadhastighed.

Bemærk! Disse oplysninger er kun vejledende. De angiver ikke de faktiske downloadtider. Hvis du streamer indhold eller spiller spil eller streamer et spil fra din Xbox One til en Windows 10-pc, mens du downlader, vil båndbredden være begrænset og downloadtiden øges.

Aktuel downloadhastighed Fil på 30 GB Fil på 40 GB Fil på 50 GB Fil på 60 GB Fil på 70 GB
2 Mb/s 33,3 timer 44,4 timer 55,6 timer 66,7 timer 77,8 timer
5 Mb/s 13,3 timer 17,8 timer 22,2 timer 26,7 timer 31,1 timer
10 Mb/s 6,7 timer 8,9 timer 11,1 timer 13,3 timer 15,6 timer
20 Mb/s 3,3 timer 4,4 timer 5,6 timer 6,7 timer 7,8 timer
50 Mb/s 1,3 timer 1,8 timer 2,2 timer 2,7 timer 3,1 timer
50 Mb/s 0,7 timer 0,9 timer 1,1 timer 1,3 timer 1,6 timer
100 Mb/s 0,3 timer 0,4 timer 0,6 timer 0,7 timer 0,8 timer

Eksempel

Hvis du f.eks. installerer en fil på 20 GB, og der er downloadet 25 procent (der mangler 15 GB), og din forbindelseshastighed er 10 Mb/s, burde det tage ca. 3,4 timer at fuldføre downloadingen. Det antages her, at downloadhastigheden forbliver den samme.

Du må ikke annullere overførslen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet Sunset Overdrive vises i den viste sektion Min spil og apps på Xbox og under Mit bibliotek på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis du tror, at spillet downloades meget langsomt, skal du gå til Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One eller Løs problemer med netværksforbindelsen i Windows 10 for at få yderligere trin til fejlfinding.

Hvordan får jeg den bedste spiloplevelse, når jeg spiller på Windows 10?

Hvis du spiller på Windows 10, skal du sikre dig, at din enheder overholder de højeste systemkrav. Det gør du ved at se under systemoplysningerne. Se afsnittet Hvilke krav er der til hardwaren? herover for at få oplysninger om, hvordan du gør dette.

Du kan også aktivere spiltilstanden for at prioritere enhedens ressourcer til spillet. Gå til Brug spiltilstand, når du spiller på din pc for at få flere oplysninger.

Hvilken type tilbehør har jeg brug for til at styre Sunset Overdrive på Windows 10?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en spilcontroller (en Xbox One- eller Xbox 360-controller anbefales). Hvis du bruger en Xbox One-controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller trådløs Xbox-adapter til Windows 10.

Du kan også tilslutte en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-controller til din enhed ved hjælp af Bluetooth. Få flere oplysninger under Brug af Trådløs Xbox 360-controller på en pc.

Andre USB-spilcontrollere, som Windows understøtter, virker muligvis også.