The Bard’s Tale Trilogy – ofte stillede spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om The Bard’s Tale Trilogy, kan du gå til ofte stillede spørgsmål. Du kan finde flere oplysninger på inXile Entertainment-webstedet.

På denne side

Hvad er systemkravene til pc?

Besøg siden med Microsoft Store-produktoplysninger for at se systemkrav.

Hvilke sprog er tilgængelige i spillet?

The Bard's Tale Trilogy understøtter engelsk, fransk, tysk, polsk, russisk og spansk tekst.

Er der nogen kendte problemer på Xbox One?

Du kan finde den nyeste liste over kendte problemer og rettelser til spillet på inXile Entertainment-supportsiden.

Hvorfor fungerer min controller ikke på Windows 10?

Nogle gange registrerer Windows 10 ikke en controller, hvis den tilsluttes, mens spillet indlæses. Hvis en af udløserne ikke virker, skal du fjerne controlleren og derefter tilslutte den igen, mens spillet kører.

Hvordan gemmer jeg mit spil?

Standardfunktionen "Gem overalt" giver dig adgang til knappen Gem i menuen Indstillinger og mulighed for at bruge F5 på tastaturet eller Menu-knappen på din controller til at gemme spillet hurtigt. Hvis du vælger lagringsindstillingen "Ældre tilstand", kan du kun gemme spillet i Adventures Guild. Funktionen til hurtig lagring er deaktiveret i ældre tilstand.

Hvordan genopliver jeg døde figurer?

Når figurer slås ihjel, skal de genoplives i et tempel. Vær opmærksom på, at det koster guld at genoplive figurer, og de genoplives kun til 1 HP, så du skal også reparere dem bagefter.

Hvordan overfører jeg min gruppe fra et spil til det næste?

Når du har vundet det endelige slag på de første to enheder, skal du vende tilbage til Adventurers Guild. Du kan se en indstilling til import af din gruppe (og de figurer, der er gemt i den loge, du ikke bruger) til næste enhed. Du kan kun importere i én retning – fra Bard's Tale til Bard's Tale II til Bard's Tale III – og ikke omvendt.

Hvorfor fungerer spillet ikke som i originalen?

Hvert af de oprindelige tre Bard's Tale-spil kom ud på mange forskellige platforme, og der var utallige forskelle og fejl på tværs af alle versioner. Basiskoden var til Amiga-versionen, men blev der henvist til alle versioner af spillet under forsøg på at finde bestemte elementer og løse bestemte fejl. Slutproduktet er en remaster, som ikke kun løser mange årtiers gamle fejl, men også indeholder programmeringsstykker fra tilstrækkelige versioner til ikke at stamme fra nogen af spillets porte.

I spiltilstanden "Ældre" gendannes mange af de forskelle, der var mellem de tre spil, hvis du vil dyrke lidt nostalgi!

Hvorfor fungerer mine forbandelser ikke?

Du er muligvis i en antimagisk zone, hvis forbandelser er forsvundet eller ikke kan bruges. Kontrollér journalen eller kranieindikatoren over 3D-visningen for at se mulige årsager til, at magien ikke fungerer. Du kan også se ikonerne over gruppestatus for aktive forbandelser, varigheder og tid tilbage.

Kan grafikken i denne version se ud som den oprindelige grafik?

Nej. Vi har implementeret helt ny grafik i denne version, og du kan ikke ændre den til den oprindelige grafik igen (som i øvrigt ser anderledes ud i de forskellige versioner af spillet).

Kan jeg importere mine figurer fra den emulerede version/de oprindelige spil?

Nej. The Bard's Tale Trilogy er en komplet fornyelse af alle tre spil. Forskellene er for mange, hvilket betyder, at der ikke er mulighed for at tilføje disse grupper.

Hvordan overføres lagrede spil mellem Xbox- og Windows-versionerne?

Når du afslutter spillet enten på Xbox eller Windows, mens du er logget på din Microsoft-konto, overføres dine seneste lagringer til skyen. Der går som regel ca. 5 minutter, før dine lagrede elementer er tilgængelige på en anden enhed.

Hvordan ændrer jeg det sprog, som spillet er på?

Til Steam: Højreklik på spillet i biblioteket, vælg indstillingen Egenskaber, og vælg derefter fanen Sprog. Herfra kan du vælge dit sprog i rullemenuen.

Til Xbox: Spillet vil være på det sprog, der vises i indstillingerne for Xbox-konsollen. Du kan opdatere denne indstilling, så længe sproget understøttes.

Til Windows og GOG: Spillet vises på sproget i computerens indstilling for område.

Jeg sidder stadig fast, hvad gør jeg nu?

Besøg https://inxile.zendesk.com for at få yderligere support fra inXile Entertainment.

Relaterede problemer

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "The Bard’s Tale Trilogy – ofte stillede spørgsmål", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?