Overføre Minecraft-verdener fra Wii U til Switch

Hvis du ejer Minecraft på Nintendo Wii og ønsker at overføre spillet til din Nintendo Switch, kan du se hvordan her.

Bemærk! Begge konsoller skal være tændte, have Minecraft åbent og være forbundet til det samme netværk.

1. Sørg for, at din aktuelle verden er gemt i Minecraft på din Wii U.
  2. Vælg Spil spil i hovedmenuen. Hvis du ikke allerede er forbundet til Nintendo Network, bliver du bedt om at oprette forbindelse. Det skal du gøre for at kunne overføre dit gemte spil. Vælg Opret forbindelse til Nintendo Network.
  1. På fanen Indlæs skal du vælge det gemte spil, du vil overføre, og derefter vælg Overfør gemt spil til Nintendo Switch.
  1. Bekræft din overførsel ved at vælge OK. Din Wii U vil begynde at lede efter din Switch for at starte overførslen.
  1. På din Nintendo Switch-konsol skal du åbne Minecraft og vælge Spil spil i hovedmenuen. Hvis du ikke allerede er forbundet til Nintendo Network, bliver du bedt om at oprette forbindelse. Det skal du gøre for at kunne overføre dit gemte spil. Vælg Opret forbindelse til Nintendo Network.
  1. På fanen Indlæs skal du trykke på Y for at overføre dit gemte spil fra Wii U. På skærmen for bekræftelse af overførsel af gemt spil skal du klikke på OK.
  2. Overførslen af din gemte verden vil starte fra din Wii U-konsol.
  1. Når overførslen er fuldført, skal du vælge OK på begge konsoller.
  2. Din verden nu er tilgængelig på din liste over gemte spil – god fornøjelse!

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Overføre Minecraft-verdener fra Wii U til Switch", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?