Løs problemer med Gears 5 på Windows 10

Hvis du har problemer med at spille Gears 5 på Windows 10, kan du her se nogle løsninger til de mest almindelige fejl, du kan støde på.

Dit grafikkort er under minimumspecifikationerne

Følgende fejlkode vises, når du prøver at spille Gears 5 på Windows:

GW500

Det betyder, at grafikkortet på din Windows-enhed ikke opfylder minimumkravene. Dit grafikkort skal understøtte DirectX 12 (funktionsniveau 11).

Løsning

Opgrader dit grafikkort, så det opfylder minimumskravene for at spille spillet, og prøv igen.

GW504

Det betyder, at dit grafikkort er under minimumsspecifikationen for Gears 5.

Løsning

Vi anbefaler følgende grafikkort:

• AMD Radeon RX 570 eller AMD Radeon RX 5700
  • NVIDIA GeForce GTX 970 eller NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti

Du kan fortsætte med at spille spillet, men ydeevnen er muligvis ikke optimal.

Driveren til dit grafikkort er inkompatibel med spillet

Følgende fejlkode vises, når du prøver at spille Gears 5 på Windows:

GW501

Det betyder, at den grafikkortdriver, som er installeret på din Windows-enhed, har kendte kompatibilitetsproblemer.

Løsning

Gå til webstedet for producenten af grafikkortet, og opdater til den seneste driver.

Dit skærmkort reagerer ikke længere

En af følgende fejlkoder vises, når du prøver at spille Gears 5 på Windows:

GW502

Det betyder, at grafikkortet i din Windows-enhed er holdt op med at svare og er blevet nulstillet af operativsystemet.

GW503

Det betyder, at der ikke blev fundet et grafikkort.

Løsninger

Dit grafikkort er muligvis ustabilt. Prøv at genstarte din Windows-enhed.

Gå til webstedet for producenten af grafikkortet, og opdater til den seneste driver. Hvis du bruger den nyeste driver, kan du prøve at reducere dine visuelle indstillinger.

Dit grafikkort har ikke nok VRAM

Følgende fejlkode vises, når du prøver at spille Gears 5 på Windows:

GW510

Det betyder, at dit grafikkort har mindre end 2 GB videohukommelse.

Løsning

Vi anbefaler, at dit grafikkort har mindst 2 GB videohukommelse. Du kan fortsætte med at spille spillet med mindre videohukommelse, men kvaliteten og ydeevnen kan blive påvirket.

Dit system har ikke nok RAM

Følgende fejlkode vises, når du prøver at spille Gears 5 på Windows:

GW511

Det betyder, at din Windows-enhed har mindre end 6 GB systemhukommelse.

Løsning

Vi anbefaler, at din Windows-enhed har mindst 6 GB systemhukommelse installeret.

Dit system har næsten opbrugt RAM

En af følgende fejlkoder vises, når du prøver at spille Gears 5 på Windows:

GW512

Det betyder, at din Windows-enhed ikke har nok ledig hukommelse til at køre spillet.

GW513

Dette betyder, at der ikke er mere hukommelse i din Windows-enhed.

Løsning

Vi anbefaler, at din Windows-enhed har mindst 6 GB ledig systemhukommelse. Prøv at lukke andre programmer for at frigøre hukommelse.

Kontrollér, at dit grafikkort og din Windows-enhed opfylder minimumskravene til hukommelse.
Vi anbefaler, at dit grafikkort har mindst 2 GB videohukommelse.

Du kan frigøre hukommelse ved at reducere "Skaleret opløsning" i indstillingerne for spillet og lukke andre programmer, der kører.

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Løs problemer med Gears 5 på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?