Fejlfindingstip til FIFA 18

Hvis du har problemer med FIFA 18, er her nogle fejlfindingstip, du kan følge. Gå til webstedet EA Help for at få mere at vide om spillet, få flere fejlfindingstrin eller åbne en supportjobseddel. Gå til Answers HQ for at deltage i snakken på communityet.

På denne side

Downloader FIFA 18

Hvis du har købt FIFA 18 fra den digitale Store, bliver dit spil tilgængeligt i dit bibliotek. Gå til Mine spil og apps > Spil, og se efter FIFA 18 på fanen Klar til at installere.

Hvis du har købt FIFA 18 på en disk, skal du indsætte disken, hvorefter spillet automatisk installeres. Du kan også finde det under Mine spil og apps i Spil.

Hvis du har købt en FIFA 18-spilpakke som f.eks. Ronaldo Edition eller ICON Edition, er der sammen med spillet indhold, du kan downloade til konsollen og spille. I Mine spil og apps skal du fremhæve feltet FIFA 18 og trykke på knappen Menu på din controller for at få adgang til Administrer spil. Herfra kan du finder dit indhold under Klar til at installere. Sørg for, at du downloader, før du starter spillet, så alt vises, hvor du forventer det.

Tilgængelighed af versioner og Gold Pack

Der findes tre versioner af FIFA 18, du kan købe:

• Standard Edition:
    • FIFA 18-spil
    • Cristiano Ronaldo Loan
    • 5 Jumbo Premium Gold Packs (en pr. uge i fem uger)
    • 8 Special Edition FUT-sæt
  • Ronaldo Edition:
    • FIFA 18-spil
    • Cristiano Ronaldo Loan
    • 20 Jumbo Premium Gold Packs (en pr. uge i 20 uger)
    • 8 Special Edition FUT-sæt
  • ICON Edition:
    • FIFA 18-spil
    • Cristiano Ronaldo Loan
    • 40 Jumbo Premium Gold Packs (to pr. uge i 20 uger)
    • 8 Special Edition FUT-sæt
    • Ronaldo Nazario ICON Loan
    • 20 Team of the Week Loan Player Packs (en pr. uge i 20 uger)

Hvis du ejer en Premium Gold Pack-pakke, får du disse over en periode på 5 eller 20 uger, afhængigt af hvilken version af spillet du har købt. Du modtager ikke dem alle på én gang.

FIFA-point

Hvis du har spillet FIFA 17 indtil den 31. december 2017, kan du overføre dine point til FIFA 18. Gå til Overfør dine FIFA-point fra FIFA 17 til FIFA 18 for at få flere oplysninger.

Hvis du har købt FIFA-point, og de ikke vises på din konto, kan du gøre følgende:

• Hvis du har købt FIFA-point hos en forhandler, skal du kontrollere, at du har indløst FIFA-peger på den samme konto, du spiller med.
    • Hvis et familiemedlem eller en ven har indløst pointene, vises de kun på deres konto
  • Hvis du har købt FIFA-punkter i den digitale butik, skal du kontrollere, at transaktionen er fuldført.
    • Du har modtaget en mail til din faktureringskonto, der angiver, at du har købt FIFA-point.
    • Du kan også se de seneste køb, når du logger på account.microsoft.com.

Hvis du ikke kan se en transaktion på din konto, og du ikke er blevet debiteret for pointene, skal du købe dem igen.

Opdatering af FIFA 18

Første gang du spiller FIFA 18, bliver indholdet af dit spil opdateret. Dette er for at sikre, at du afspiller med de nyeste holdopstillinger. Når du starter spillet, skal du se en meddelelse om, at du skal opdatere, før du kan spille. Du skal være online, når du får opdateringen. Hvis du har indstillet din konsol til automatisk at opdatere, ser du muligvis ikke en meddelelse, da den opdateres i baggrunden.

Hvis du oplever problemer med at spille spil eller andet online, f.eks. FIFA Ultimate Team (FUT), skal du sikre dig, at du har de nyeste opdateringer. Gå til Mine spil og apps > Spil, fremhæv FIFA 18, og tryk på knappen Menu på controlleren. Vælg Administrer spil, og vælg derefter Opdateringer.

Hvis du spiller offline eller ikke har oprettet forbindelse til Xbox Live, har du muligvis ikke den nyeste version af spillet. Hvis du har problemer, kan du oprette forbindelse til Xbox Live for at få de seneste opdateringer.

Relaterede problemer

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlfindingstip til FIFA 18", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?