Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Ultimate Word Games

Hvad er Microsoft Ultimate Word Games?

Microsoft Ultimate Word Games er en samling spil, som du kan starte fra en enkelt app:

• Crosswords – det bedste krydsordsspil på markedet! Med flere størrelser, sværhedsgrader og masser af indstillinger kan du spille Crosswords på netop din måde!
  • Jumble – Jumble er et super-vanedannede spil, hvor du får en række bogstaver, og dit mål er at sammensætte ord med dem.
  • Wordament – videreudviklingen af det populære spil, der fås til Windows, iOS og Android. Find så mange ord, du kan, på et 4x4 gitter med bogstavsfelter. Spil alene eller med andre mod tusindvis af spillere samtidig!

Her er nogle af de nye funktioner i Microsoft Ultimate Word Games:

• Hver spiltilstand har flere eventyrskort, hvor du kan optjene tre mulige stjerner i hver opgave. Optjen mindst én stjerne for at gå videre til næste opgave og se, om du kan nå til skatten til sidst på hvert kort!
  • Jumble og Wordament vil have "Quick Play"-tilstand, så du kan spille uendeligt under din session.
  • Crosswords vil have en håndfuld "Sunday Puzzles" til dem, der sætter pris på svære kryds og tværs.
  • Hver spiltilstand har en unik daglig udfordring. Gennemfør nok daglige udfordringer for at optjene særlige badges.
  • Log på med din Microsoft-konto for at optjene gennemførsler (achievements), konkurrere mod dine venner på leaderboards og se dine personlige statistikker. Hvis du logger på med en Microsoft-konto, gemmes din status i clouden, så du kan spille spillet overalt, uanset hvad der sker med din enhed!

På hvilke platforme er Microsoft Ultimate Word Games tilgængelige?

Microsoft Ultimate Word Games er i øjeblikket kun tilgængelig på Windows 10-enheder. Hvis du vil se spillet på andre enheder eller platforme, skal du gå til Facebook-webstedet for at fortælle teamet, at du vil se spillet på din enhed.

Hvis du har en Windows 10-telefon, vil spillet snart være tilgængeligt – se Facebook-webstedet for at få de seneste oplysninger.

Hvad sker der med den eksisterende version af Wordament på min enhed?

Hvis du i øjeblikket spiller Wordament på din Windows 10-tablet eller -pc, opdateres du automatisk til Microsoft Ultimate Word Games. Alle dine gennemførsler og din status gemmes i clouden, til når du spiller den originale version af Wordament på andre enheder (f.eks. Windows 8.1 og Windows Phone 8/10). Bare rolig – du vil kunne optjene nye gennemførsler og status som del af Microsoft Ultimate Word Games!

Du vil ved start bemærke, at Frenemies ikke er tilgængeligt, men dette inkluderes i en senere opdatering.

Hvis du spiller på Windows Phone 8/10, iOS eller Android, kan du fortsat spille den originale version af Wordament uden nogen ændringer.

Behøver jeg en konto for at spille?

Hvis du vil optjene Xbox-overførsler eller beholde din status af daglige udfordringer, skal du logge på Xbox Live med din Microsoft-konto. Ellers kan du spille som gæst.

Hvis du logger på med din Xbox Live-konto, efter du har spillet som gæst, og det er første gang, du logger på med den konto, mens du spiller Microsoft Ultimate Word Games, overføres din status fra din gæstekonto automatisk til din Xbox Live-konto. Det betyder, at du ikke mister din status, og du vil også optjene gennemførsler for det fremskridt, du har gjort.

Hvis du logger på med din Xbox Live-konto, og du har spillet Microsoft Ultimate Word Games på en anden enhed, synkroniseres den status, der er gemt i clouden, med din enhed, og din status og dine gennemførsler vises.

Ved at logge på Xbox Live får du følgende fordele:

• Kommuniker med Xbox Live-gruppen, se gennemførelser, se gameklip m.m.
  • Få dine gemte spil lagret i skyen, så du kan fortsætte med at spille et spil på en anden Windows 10-enhed, præcis hvor du slap.
  • Optag nemt episke øjeblikke fra dine spil, indtal kommentarer, og del klippene med den indbyggede Game DVR.
    • Du kan starte Game DVR, mens du spiller, ved at trykke på Windows-tasten+G.
    • Hvis du vil administrere dine Game DVR-indstillinger, skal du starte Xbox-appen, gå til Indstillinger og derefter vælge Game DVR.
    • De gameklip, du optager, mens du spiller Microsoft Ultimate Word Games, kan du få adgang til via Xbox-appen.

Kan jeg spille, mens jeg er offline?

Du skal være online for at logge på din konto, eller første gang du starter spillet, men derefter kan du fortsætte med at spille offline i følgende tilstande:

• Single Player Adventure
  • Quick Play
  • Sunday Crosswords

Du skal være online for at kunne optjene Xbox-gennemførsler og poste resultater på leaderboardet. Få flere oplysninger i ovenstående sektion "Behøver jeg en konto for at spille".

Jeg hader reklamer – hvordan slipper jeg for dem?

Microsoft Ultimate Word Games har to betalte Premium-abonnementer for at fjerne reklamer i spillet – det ene giver dig 30 dage med Premium og det andet 365 dage med Premium. Besøg detaljesiden for Microsoft Ultimate Word Games for at se priser for dit område og foretage et køb.

Jeg har flere spørgsmål – hvor kan jeg finde svar?

På communitysiderne for Afslapningsspil fra Microsoft kan du få de seneste oplysninger om spillet, chatte med andre spille og stille spørgsmål i foraene. Du kan også finde teamet på Facebook.

Du kan også besøge Ofte stillede spørgsmål om afslapningsspil fra Microsoft, der kan hjælpe med at løse et problem med at downloade eller spille spillet på din enhed.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Ultimate Word Games", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?