Transaktioner i World of Tanks-spillet

Oversigt

I World of Tanks til Xbox 360 kan du købe guld via Microsoft Store og bruge det til at købe tanks, camouflage og andet udstyr i spillet. Læs denne side for at få oplysninger om disse transaktioner.

Om transaktioner i World of Tanks

Er jeg nødt til at købe guld for at få den fulde spiloplevelse med World of Tanks?

Nej, du behøver ikke at købe guld for at kunne spille World of Tanks.

Jeg har problemer med at købe guld i Microsoft Store.

Tjek dine kontooplysninger. Der skal være knyttet et gyldigt kreditkort eller et andet betalingsmiddel til din Xbox Live-konto. Få mere at vide i Administrer betalingsmåder.

Hvordan kan jeg tjekke min faktureringsoversigt og se mine transaktioner i Microsoft Store?

Du kan få mere at vide om disse emner i Se ordreoversigten på din Microsoft-konto.

Hvordan får jeg hjælp til de elementer, jeg har købt i World of Tanks?

Kontakt Support til Wargaming.net for at få hjælp til elementer, du har købt i spillet, og til betalingsmidlet.

Support

Xbox Support kan hjælpe dig med problemer i forbindelse med køb af guld i Microsoft Store. Hvis du har problemer med at bruge eller administrere guld i World of Tanks, skal du kontakte spiludgiveren. Det er Wargaming.net.

Relaterede problemer