Ofte stillede spørgsmål om Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Oversigt

Har du et spørgsmål om Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection? Her kan du få svar på almindelige spørgsmål.

På denne side

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection er et Xbox Play Anywhere-spil. Hvad betyder det?

Når du køber en Xbox Play Anywhere-titel digitalt, kan du spille den både på Xbox og Windows 10. Du behøver kun at købe spillet én gang Store på din Xbox eller Windows 10-enhed, og det vises i spilbiblioteket, uanset hvor du logger på.

Hvis du har købt spillet eller indhold på Xbox, og du gerne vil spille på din Windows 10-enhed, skal du logge på din Windows 10-enhed. Hvis spillet allerede er installeret på din enhed, vises det på applisten. Du kan også installere det ved at åbne Microsoft Store og vælge Mit bibliotek.

Hvis du har købt spillet eller indhold på Windows 10, og du gerne vil spille på din Xbox-konsol, skal du logge på din konsol og gå til Mine spil og apps. Hvis spillet allerede er installeret, vises det på din spilliste. Ellers kan du finde det i afsnittet Klar til at installere.

Du kan få mere at vide om Xbox Play Anywhere og se, hvilke spil der understøttes, ved at gå til Xbox Play Anywhere-webstedet. Du kan også gå til Fejlfinding af problemer med Xbox Play Anywhere-titler, hvis du har problemer med at finde Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection eller indhold på din Xbox One- eller Windows 10-enhed.

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection understøtter også spil på tværs af Xbox og Windows 10 i multiplayertilstand. Se Spil på tværs af Windows 10 og Xbox One for at få flere oplysninger.

Jeg blev bedt om at opgradere min Windows-enhed for at kunne spille Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection. Hvilken version skal jeg bruge?

Din enhed skal køre version 1607, OS Build 14393.0 eller nyere på Windows 10, for at du kan downloade og installere Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection.

Enheden skal desuden køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke spille Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection.

Sådan kan du se, om du kører den korrekte version af Windows på din enhed:

1. Gå til Start > Indstillinger > System > Om.
  2. Se under Udgave for at finde ud af, hvilken version og udgave af Windows din pc kører. Sørg for, at versionen er mindst 1607.
  3. Se på Operativsystemets build, og sørg for, at det er mindst 14393.0.
  4. Kig efter Systemtype for at se, om du kører en 32-bit eller en 64-bit version af Windows.

Hvis der ikke er angivet en version, skal du opdatere, før du kan downloade spillet. Dette kan du gøre på flere måder:

• Gå til Start > Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update. Se, om der er nogen tilgængelige relevante opdateringer.
    Bemærk! Hvis det er mindre end 31 dage siden, du opgraderede til Windows 10, får du ikke novemberopdateringen med det samme. Det er for at give dig mulighed for at gå tilbage til den forrige version af Windows, hvis du foretrækker det. Efter de 31 dage downloades november-opdateringen automatisk til din pc.
  • Se siden Windows Update: ofte stillede spørgsmål for at opgradere din enhed til Windows 10 med den nyeste opdatering.

Hvis du har version K eller KN af Windows 10, skal du muligvis downloade yderligere software. Denne software kan downloades gratis. Det kan du gøre ved at gå til Media Feature Pack til Windows 10 N- og Windows 10 KN-udgaver (november 2015).

Jeg har tilmeldt mig Windows Insider og/eller Xbox Insider Program – kan jeg spille Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection?

Hvis du er en del af Windows Insider Program, eller hvis du har en enhed, der kører en version, der er højere end 1607, kan du komme ud for visse problemer, når du downloader og installerer Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection på enheden. Vi opfordrer dig til at bruge Feedback Hub til at rapportere problemer, du måtte have, mens du kører et Insider-build af Windows. Sådan gør du:

1. Vælg Windows-ikon, og angiv "Feedback Hub."
  2. Når appen er åbnet, skal du vælge ikonet Feedback til venstre.
  3. Klik på knappen Tilføj ny feedback.
  4. Vælg problemknappen, og angiv nogle oplysningerne i tekstfelterne nedenunder.
  5. Vælg Preview-programmer i felterne til valg af kategori for det første felt og Windows Insider-fora og -support for det andet felt.
  6. Vælg Send for at sende din feedback.

Hvis du er en del af Xbox Insider Program og har problemer med at spille Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection:

1. Mens du oplever problemet, skal du holde knappen Xbox nede på din controller og derefter vælge Rapportér et problem.
  2. Kontrollér, om dit problem allerede er på listen. Hvis ikke, skal du markere Tilføj nyt problem.
  3. Under kategorier skal du vælge Spil og derefter vælge Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection.
  4. Angiv en detaljeret beskrivelse af det problem, du oplever, og vælg, om du vil medtage et skærmbillede eller en video, hvis den viser problemet, når det sker.
  5. Når du er færdig, skal du vælge Udfør for at sende din feedback.

Bemærk! For både Feedback Hub og Xbox Insider Hub gælder det, at du muligvis ikke modtager feedback direkte fra det team, der undersøger dit problem.

Har jeg brug for yderligere software til at spille Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection?

Ja, du skal have DirectX 11 eller en senere version installeret for at kunne spille Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection.

Hvis du ikke er sikker på, om du har DirectX 11, kan du tjekke det sådan her:

1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Skriv "dxdiag", og tryk derefter på Enter for at starte Diagnosticeringsværktøj til DirectX.
  3. Se, hvilken DirectX-version der er angivet, under fanen System i vinduet Systemoplysninger. Versionen skal være 11 eller højere for at køre Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection.

Hvilke hardwarekrav er der?

Hardwarekrav til Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection varierer, afhængigt af om du spiller på Xbox eller Windows 10. Gå til siden med produktoplysninger for hver platform for at bestemme størrelsen af spillet, systemkravene (især for Windows 10-enheder) samt eventuelle yderligere oplysninger om spillet.

Bemærk! Da dette er et Xbox Play Anywhere-spil, kan du købe det digitalt på Xbox eller Windows 10 og få begge versioner af spillet. Siderne med produktoplysninger gælder separat for hver platform og er kun til orientering – du behøver ikke købe spillet to gange.

Xbox

Hvis du vil se installationskravene, kan du gå til siden med produktoplysninger om Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection.

Sådan ser du, om din Xbox har nok ledig diskplads til at installere Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection:

1. Tryk på knappen Xbox  for at åbne guiden, og vælg Mine spil og apps.
  2. Se den ledige diskplads, som vises nederst til venstre på skærmen. Hvis du ikke har tilstrækkelig ledig plads, skal du enten fjerne nogle af dine eksisterende spil og apps, eller du skal føje et ekstra drev til konsollen.

Hvis du bruger en ekstern lagerenhed sammen med din konsol, og du vil ændre standardplaceringen for installation:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > System > Lager.
  3. Under Administrer lager vises standardlagerplaceringen med en trekant i øverste højre hjørne.

Windows 10

Hvis du vil se systemkravene til Windows 10, skal du besøge siden med produktoplysninger til Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection. I afsnittet "Flere oplysninger" kan du se den omtrentlige overførselsstørrelse, der angiver, hvor stort spillet er.

Hvis du ikke kender din GPU (grafikprocessor) eller VRAM (videohukommelse), kan du tjekke det sådan her:

1. Gå til Start > Indstillinger > System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret skærmhukommelse viser mængden af VRAM.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du tjekker din enhed, i Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvis du vil finde ud af, hvor meget ledig diskplads der er på din Windows 10-enhed og er nødt til at ændre den placering, dit spil gemmes på:

1. Gå til Indstillinger > System > Lager.
  2. Her kan du se den plads, der bruges på hvert drev i din enhed. Tjek, at der er nok ledig plads på harddisken.

Se Find ud af, hvor meget lagerplads din pc har for at få flere oplysninger om, hvordan du tjekker din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader spillet Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene.

Hvis du allerede har downloadet spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet under spilindstillingerne.

Hvor lang tid tager det at downloade Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. I gennemsnit tager det en time at downloade 10 GB over en 20 Mbps forbindelse.

Følg trinnene i afsnittet Hvad er hardwarekravene? ovenfor for at se størrelsen af spillet på Xbox og Windows 10. Disse kan variere, afhængigt af hvilken enhed du installerer på.

Tabellen nedenfor viser de anslåede downloadtider ved den aktuelle downloadhastighed.

Bemærk! Disse oplysninger er kun vejledende. De angiver ikke de faktiske downloadtider. Hvis du streamer indhold eller spiller spil eller streamer et spil fra din Xbox One til en Windows 10-pc, mens du downlader, vil båndbredden være begrænset og downloadtiden øges.

Aktuel downloadhastighed

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Et eksempel:

Hvis du f.eks. installerer en fil på 20 GB, og der er downloadet 25 procent (der mangler 15 GB), og din forbindelseshastighed er 10 Mb/s, burde det tage ca. 3,4 timer at fuldføre downloadingen. Det antages her, at downloadhastigheden forbliver den samme.

Du må ikke annullere overførslen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection vises i afsnittet Installerede apps i menuen Start på din Xbox og i Mit bibliotek på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis du oplever, at det tager lang tid at downloade spillet, skal du besøge Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One eller Løs problemer med netværksforbindelsen i Windows 10 for at se flere trin til fejlfinding.

Hvordan får jeg den bedste spiloplevelse, når jeg spiller på Windows 10?

Hvis du spiller på Windows 10, skal du sikre dig, at din enheder overholder de højeste systemkrav. Det gør du ved at se under Systemoplysninger. Se afsnittet Hvilke krav er der til hardwaren? herover for at få oplysninger om, hvordan du gør dette.

Du kan også aktivere spiltilstand for at prioritere din enheds ressourcer til spilafvikling – gå til Brug spiltilstand, når du spiller på din pc for at få flere oplysninger.

Hvilken type tilbehør har jeg brug for til at styre Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection på Windows 10?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en spilcontroller (Xbox One- eller Xbox 360-controller anbefales). Hvis du bruger en Xbox One-controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Du kan også tilslutte en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-controller til din enhed ved hjælp af Bluetooth. Du kan finde flere oplysninger i Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc.

Andre USB-spilcontrollere, som Windows understøtter, virker muligvis også.