Ofte stillede spørgsmål om køb af digitale spil på Xbox One

På denne side finder du svar på ofte stillede spørgsmål om køb af digitale versioner af spil til din Xbox One-konsol.

Køb af digitale spil

Kan jeg købe digitale versioner af alle Xbox One-spil?

Alle Xbox One-spil har en digital version, medmindre der kræves en fysisk enhed til spillet (f.eks. den "bærbare" enhed i Skylanders SWAP Force).

Går jeg glip af forudbestillingsbonusser eller særlige Limited Edition-udgaver, hvis jeg køber digitale versioner af Xbox One-spil?

Det afhænger af spillet. Men for nogle spil, f.eks. Call of Duty: Ghosts, indeholder den digitale udgave faktisk ekstra bonuselementer, der ikke findes i den diskbaserede udgave af spillet. Andre titler, f.eks. Dead Rising 3, giver særlige fordele ved forudbestilling, som også gælder for den digitale version i de første to uger. Vi kommer til at se flere af denne slags fordele og bonuselementer, men vi kan ikke garantere, at de tilbydes til alle spil.

Kan jeg downloade den digitale version igen, hvis der går noget galt, eller hvis jeg får en ny konsol?

Ja, når du har købt licens til og downloadet den digitale version, kan du downloade spillet igen. Se Brugsregler for Xbox Live, hvis du vil have flere oplysninger.

Hvor mange digitale spil kan jeg gemme på min Xbox One-konsols harddisk?

Det afhænger af spilfilernes størrelse. Du kan altid fjerne spilindhold fra din harddisk for at gøre plads til nye titler. Alle spil, som du har købt og derefter slettet fra din harddisk, kan du når som helst downloade igen.

Bliver min status i spillet gemt, hvis jeg er nødt til at downloade den digitale version igen?

Hvis du stadig har filen med dit gemte spil (enten på harddisken eller i skyen), bliver din spilstatus gemt. Det vil sige, at du kan fortsætte fra det sted i spillet, du er nået til, hvis du downloader spillet igen.

Er den digitale og den fysiske version af et spil identiske mht. grafik, kvalitet, hastighed og ydeevne?

Ja, disse aspekter er de samme i den digitale og den fysiske version.

Kan jeg tage et digitalt spil med hen til en ven ligesom et spil på en fysisk disk?

Ja, du kan spille alle titler i dit digitale spilbibliotek på enhver konsol, som du logger på (ud over konsollen i dit hjem).

Kan jeg hurtigt skifte mellem digitale versioner af Xbox One-spil?

Ja. Det fungerer sådan her på Xbox One-konsollen:

• Fysisk (diskbaseret)
    • Du skal installere spillet og spille det fra harddisken.
    • Disken skal altid være i diskdrevet, for at spillet kan afspilles.
  • Digitalt
    • Du skal installere spillet og spille det fra harddisken.
    • Der er ingen disk, så du kan nemt skifte mellem spil.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får vist fejlen "You've reached the limit of how much you can spend in the Microsoft Store today" (Du har nået grænsen for, hvor meget du kan bruge i Microsoft Store i dag)?

Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, skal du tilføje eller opdatere faktureringsoplysninger. Sådan gør du:

1. Tryk på knappen Xbox for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Betaling og fakturering under Konto.
    5. Vælg den betalingstype, du vil tilføje, eller vælg Skift faktureringsadresse.
    6. Angiv eller opdater dine faktureringsoplysninger.

Jeg har problemer med at spille et digitalt spil, jeg har købt. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har problemer med at downloade dit spil, skal du se Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One.

Hvis har problemer med at spille et spil, skal du gå til siden Fejlfinding af Xbox One-spil og finde dit spil. Du kan finde oplysninger om fejlfinding på spillets side.

Kan mine familiemedlemmer spille det samme spil med mig på forskellige Xbox One-konsoller, eller skal jeg købe flere spil?

Hver Xbox One-konsol skal have enten en digital eller fysisk kopi af et spil. Hvis du har andre Xbox One-konsoller i hjemmet, og andre vil spille det samme spil med dig på en af de andre konsoller, skal der være en separat kopi af spillet på hver konsol.

Desuden skal hver person have en Xbox-konto (enten deres egen konto eller ved at bruge en gæstekonto), som gør det muligt at spille online i et multiplayermiljø for at kunne spille det samme spil på samme tid på forskellige konsoller.

Kan jeg få refunderet et digitalt spil?

Nej. Du kan ikke returnere et digitalt spil for at få det refunderet.