Hjælp til at give digitale spil som gave

Hvis du har problemer med at sende et digitalt spil til en anden som en gave – du kan f.eks. ikke sende den, personen fik den aldrig, eller de kan ikke bruge koden til at indløse den – kan du få hjælp her.

Bemærk! Fortnite Vbucks, FIFA-punkter og andre virtuelle valutaer kan ikke sendes som gaver.

Du kan ikke sende et spil som en digital gave

Mulige årsager:

• Der er en gavegrænse på to eksemplarer for alle titler på tilbud.
  • Der er en grænse i alt på køb som gaver på 10 nedsatte varer inden for en 14-dages periode. Prøv igen, når denne periode ophører.
  • Spillet kan være et spil, der ikke kan gives digitalt. Tjek produktsiden. Digitale produkter, der kan sendes som en gave, indeholder en Køb som gave-indstilling.
  • Det er ikke et produkt, der kan downloades. Nogle spil sælges stadig i pakker, som vi sender til dig. Se, om der er en downloadversion af spillet i Microsoft Store. Hvis du vil sende gaven som en pakke, skal du bruge modtagerens forsendelsesadresse i kassen.

Gaven blev ikke leveret

Hvis spillet ikke leveres med det samme, er det muligvis stadig under behandling. Hvis det ikke er ankommet efter 12 timer, skal du kontakte Microsoft Store-support.

Modtageren fik aldrig gaven

Få gavens modtager til at tjekke mappen med uønsket post. Hvis gaven ikke er der, skal du gøre følgende:

1. Gå til account.microsoft.com/billing/orders, og søg efter varen.
  2. Vælg Vis gavekode. Se efter, hvem den er sendt til, hvis koden er indløst.
  3. Hvis koden er stadig aktiv, skal du vælge Vis gavekode og derefter Kopiér. Sæt gavekoden i brødteksten i en mail, og send den til modtageren.

Mailen med gaven blev slettet

Hvis modtageren ved et uheld har slettet gavemailen, skal du få dem til at se i mappen med slettede elementer i deres mailapp. Hvis den ikke er der, kan giveren sende koden ved at følge de foregående trin, der er angivet under Modtageren har aldrig fået gaven.

Modtageren har allerede spillet eller ønsker det ikke

Modtageren kan give koden til en anden, som kan indløse den. Eller de kan bede dig om at returnere elementet for at få en refusion. Modtageren kan ikke returnere eller bytte gavekoden.

Modtageren kan ikke indløse koden

• Se, om koden er blevet indløst, ved at besøge siden med ordrehistorikken på account.microsoft.com/billing/orders. Find elementet, og vælg derefter Vis gavekode for at kontrollere statuskoden. Hvis koden stadig er aktiv, kan du kopiere og indsætte den i en mail og sende den til modtageren.
  • Hvis modtageren er et barn eller en teenager, blokerer alderstrinet på deres konto muligvis downloaden. De skal bede en forælder eller anden voksen om at ændre indstillingerne på account.microsoft.com/family. Hvis det er nødvendigt, kan du returnere elementet for at få en refusion.
  • Hvis modtageren modtager følgende fejlmeddelelse: "Kontakt sælgeren for at få en kode, der fungerer i dit område. Koden blev købt i et andet område og kan ikke indløses "– det betyder, at giverne og modtagere altid skal være i samme land eller område. Hvis ikke, kan du returnere spillet for at få en refusion.

Vigtigt Du skal anmode om en refusion for en ikke-indløst kode, inden for 14 dage efter at du har foretaget købet. Hvis koden er blevet indløst, kan ikke vi behandle en refusion, også selvom den er inden for 14 dage efter købet. Få flere oplysninger under Microsofts vilkår og betingelser (digitale varer).

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hjælp til at give digitale spil som gave", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?