Hjælp til at give digitale spil som gave

Hvis der er problemer med at sende et digitalt spil til en person som en gave, f.eks. hvis den ikke sendes, ikke er kommet, personen aldrig har fået det, eller vedkommende ikke kan bruge koden til at indløse den. Se følgende for at få hjælp.

Giveren kan ikke sende et spil som en digital gave

Mulige årsager:

• Der er en gavegrænse på to eksemplarer for alle titler på tilbud.
  • Der er en grænse i alt på køb som gaver på 10 nedsatte varer inden for en 14-dages periode. Giver kan prøve igen efter denne periode.
  • Spillet kan være et spil, der ikke kan gives digitalt. Giveren kan kontrollere produktsiden. Digitale produkter, der kan sendes som en gave, indeholder en Køb som gave-indstilling.
  • Det er ikke et produkt, der kan downloades. Nogle spil sælges stadig i pakker, som vi sender til dig. Se, om der er en downloadversion af spillet i Microsoft Store. For at sende den emballerede gave skal du tilføje modtagerens oplysninger som forsendelsesadressen, når du betaler i kassen.

Gaven blev ikke leveret

Hvis spillet ikke er blevet leveret efter et par minutter, bliver det muligvis stadig behandlet. Hvis det ikke er ankommet efter 12 timer, skal du kontakte support.

Modtageren fik aldrig gaven

Få gavemodtageren til at kontrollere mappen for uønsket post i deres mailapp. Hvis den ikke er der, skal giveren gøre følgende:

1. Gå til account.microsoft.com/billing/orders, og søg efter varen.
  2. Vælg Vis gavekode. Hvis koden er blevet indløst, skal du se efter det navn, den blev sendt til.
  3. Hvis koden er stadig aktiv, skal du vælge Vis gavekode og derefter Kopiér. Sæt gavekoden i brødteksten i en mail, og send den til modtageren.

Mailen med gaven blev slettet

Hvis modtageren ved et uheld har slettet gavemailen, skal du få dem til at se i mappen med slettede elementer i deres mailapp. Hvis den ikke er der, kan giveren sende koden på mail ved at følge de forrige trin, der er angivet under Modtageren fik aldrig gaven.

Modtageren har allerede spillet eller ønsker det ikke

Modtageren kan give koden til en anden, der så kan indløse den. Eller de kan kontakte giveren, der kan returnere varen og få en refusion.* Modtageren kan ikke returnere eller veksle gavekoden.

Modtageren kan ikke indløse koden

• Giveren bør se, om koden er blevet indløst, ved at gå til siden med ordreoversigten på https://account.microsoft.com/billing/orders. Find varen, og vælg derefter Vis gavekode for at kontrollere kodestatussen. Hvis koden er blevet indløst og sendt til den rigtige modtager, skal du kontakte support. Hvis koden stadig er aktiv, skal du kopiere og indsætte koden i en mail og derefter sende den til modtageren.
  • Hvis modtageren er et barn eller en teenager, blokerer alderstrinet på deres konto muligvis downloaden. De skal have en forælder eller værge til at ændre indstillinger på account.microsoft.com/family. Hvis det er nødvendigt, kan giver returnere varen til gengæld for en refusion.*
  • Givere og modtagere skal altid være i samme land eller område. Giveren kan returnere spillet og få en refusion.*

Hvis ingen af disse gælder, skal du kontakte support for at få hjælp.

*Giver skal anmode om en refusion, inden 14 dage efter at købet er foretaget. Få flere oplysninger under Microsofts vilkår og betingelser (digitale varer).

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hjælp til at give digitale spil som gave", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?