Marvel Heroes Omega – refusioner og kreditter

Marvel Heroes Omega blev fjernet fra Microsoft Store den 29. november 2017, og spillet er ikke længere tilgængeligt til spil. Hvis du har købt indhold, som kan downloades (DLC), til spillet, modtager du en automatisk kredit eller refusion på din konto på følgende måde:

• Du modtager en automatisk kredit eller refusion, hvis du har købt Marvel Heroes Omega DLC fra Microsoft Store mellem den 1. – 29. november 2017.
  • Når det gælder Marvel Heroes Omega DLC, der er købt mellem 31. oktober – 21. november 2017, bliver din refusion krediteret til dit oprindelige betalingsmiddel.
  • Når det gælder Marvel Heroes Omega DLC, der er købt mellem 1. september – 30. oktober 2017, vil du få din refusion i form af store-kredit.

Din refusion eller kredit vises på din konto den 31. januar 2018. Den kredit, du modtager, vil være i den valuta, der svarer til din Microsoft-konto.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Marvel Heroes Omega – refusioner og kreditter", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?