Forudbestil digitale Xbox One-spil i Microsoft Store

På denne side

Køb og administrer dine forudbestilte spil

Find og administrer forudbestilte spil

Du kan holde styr på forudbestilte spil – og alt andet, du har købt via Microsoft Store – ved at logge på din Microsoft-konto. Når du har logget på din konto, skal du vælge fanen Betaling og fakturering og derefter vælge Ordrehistorik.

På siden Ordrehistorik kan du nemt se og administrere de spil, du har forudbestilt.

Hent dine fordele og bonuselementer, der følger med dit forudbestilte indhold

Uanset hvornår du bliver trukket for det forudbestilte spil, kan du stadig få glæde af alle de fordele og bonuselementer, der muligvis følger med spillet. Se spilbeskrivelsen i Microsoft Store for at se, om der følger fordele og bonuselementer med det forudbestilte spil.

Nogle fordele og bonuselementer kan hentes med det samme, mens andre først vil være tilgængelige, når spillet udgives. Hvis du ikke kan se fordele eller bonuselementer, lige efter at du har bestilt spillet, vil de være tilgængelige på den dag, hvor det forudbestilte spil udgives.

Gå til Vis Xbox-spilindhold, der kan downloades for at se, hvordan du finder og installerer indhold på din Xbox One.

Hvornår faktureres jeg for mit spil?

Hvis du kun brugte kontokredit til at forudbestille dit spil, opkræves du med det samme. Hvis du brugte et kreditkort eller delte din betaling mellem kreditkort og kontosaldo, opkræves du ca. 10 dage, før dit spil udkommer.

Hvis din kontosaldo er lavere end det beløb, som du har godkendt til fakturering ved forudbestilling, trækkes det resterende beløb fra dit kreditkort. Der sendes en mail til din faktureringskonto, der bekræfter, at det resterende beløb blev betalt med kortet, og at du vil kunne spille spillet den dag, det udkommer.

Jeg fik en besked om, at der er problemer med at godkende min betaling af forudbestillingen. Hvad skal jeg gøre?

Vi prøvede at trække en betaling, som ikke lykkedes. Hvis du ikke vil miste din forudbestilling eller fordele eller bonuselementer, skal du følge instruktionerne i mailen og trinnene nedenfor:

1. Log på din konto på account.microsoft.com/orders.
  2. I din ordrehistorik skal du finde det forudbestilte spil og vælge Skift betalingsmetode.
  3. På skærmen Vælg en anden betalingsmetode kan du enten vælge en anden betalingsmetode eller tilføje en ny.

Hvis du ikke har andre måder at betale på, prøver vi at trække beløbet fra din betalingsmetode igen, før spillet starter. Din forudbestilling annulleres, hvis dette ikke lykkes.

Fejlfinding

I dette afsnit finder du fejlfindingstrin, der kan hjælpe dig med at løse de problemer, du kan komme ud for i forbindelse med baggrundsinstallationen af dit spil.

Du skal have en opdatering for at forudbestille et spil

Hvis du får en meddelelse om, at titlen skal bruge den seneste Windows-opdatering, betyder det, at du kører et tidligere build af Windows 10.

Hvis du vil tjekke, hvilken version af Windows 10 du skal køre, skal du rulle ned til afsnittet Systemkrav på siden med spiloplysninger. Her skal du se efter versionen ud for OS. Der kan f.eks. stå "Windows 10-version 14393.102 eller højere kræves".

Du kan se, hvilken version du kører i øjeblikket, ved at gå til Indstillinger og Om og finde Operativsystemets build.

Hvis du vil opdatere til den nyeste version, skal du gå til Indstillinger og Windows Update og derefter vælge Søg efter opdateringer.

Dit spil vises ikke under Mine spil og apps

Hvis spillet ikke vises på listen i Mine spil og apps, og du har betalt for det, skal du søge efter det i Microsoft Store. Hvis det oprindelige køb blev gennemført, kan du downloade spillet, og du skal ikke betale igen.

Sådan søger du efter spillet i Microsoft Store:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg Start for at gå til startskærmen.
  2. Rul til højre til Microsoft Store, og vælg derefter Spil øverst på skærmen.
  3. Rul ned, og vælg Søg efter alle spil.
  4. Skriv titlen på spillet, og vælg derefter Søg.
  5. Vælg forudbestillingsversionen på listen over tilgængelige spil.
  6. Vælg Installer for at starte installationen.

Hvis Installer ikke vises, eller hvis der vises en købspris, skal du ikke købe spillet, da det kan medføre, at du kommer til at betale igen.

Sådan kan du bekræfte, om det oprindelige køb blev gennemført:

1. Log på din Microsoft-konto i en browser.
  2. Vælg Betaling og fakturering, og vælg derefter Ordrehistorik for at få vist din købshistorik.

Hvis dit oprindelige køb blev gennemført, vises transaktionen som "Fuldført". Hvis der vises en fuldført transaktion for spillet, men du ikke får vist muligheden for at installere det på din konsol, skal du kontakte Xbox Support.

Spil, der kan forudbestilles

Du kan se en komplet liste over de spil, du kan forudbestille i dag, på siden Kommende spil til Xbox One. Hvis du vil se oplysningerne om de bonustilbud, der findes, hvis du forudbestiller et spil, skal du rulle ned til sektionen med spildetaljer eller bundtdetaljer nederst på siden med spiloplysninger.

Du kan også finde en liste over de Xbox Play Anywhere-spil, som kan forudbestilles, på siden Xbox Play Anywhere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan jeg spille mit spil?

Du kan spille spillet, i det øjeblik det udgives i dit område. Det er normalt kort efter kl. 00.00 lokal tid på udgivelsesdatoen.

Bemærk! Hvis du bor i et land/område, hvor der er flere tidszoner, kan der være forsinkelser i nogle zoner.

Kan jeg forudbestille et hvilket som helst spil?

Nej. Kun udvalgte spil kan forudbestilles.

Jeg får en besked om, at jeg ikke ejer spillet, når jeg prøver at starte det. Hvad skal jeg gøre?

Det betyder, at du enten har annulleret forudbestillingen af spillet, eller at vi ikke kunne fakturere din betalingsmetode tids nok i forhold til spillets udgivelse. Du vil skulle købe spillet.