Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One

Når du har indløst en kode online, bliver spil og downloadet spilindhold automatisk installeret på din hjemmekonsol, hvis du har aktiveret Download automatisk opdateringer og køb under indstillingerne for strømstyringsplanen. Brug instruktionerne på denne side, hvis du vil installere elementerne senere eller på en konsol, der ikke er din hjemmekonsol.

Spil

1. Tryk på Xbox-knappen  på controlleren for at gå tilbage til startskærmen. Eller sig "Xbox, gå til start".
  2. Tryk på højre udløser , for at rulle ned, og tryk derefter på A-knappen  for at vælge Mine spil og apps.
  3. Rul til højre til afsnittet Klar til at installere
  4. Markér det spil, du vil installere, og tryk på A-knappen  på din controller. Vælg derefter Installer.

Udvidelser og spilindhold, der kan downloades

1. Tryk på Xbox-knappen  på controlleren for at gå tilbage til startskærmen. Eller sig "Xbox, gå til start".
  2. Tryk på højre udløser for at rulle ned, og tryk derefter på A-knappen  for at vælge Mine spil og apps.
  3. Markér det spil, du har en udvidelse til, og tryk derefter på Menu-knappen  på controlleren.
  4. Vælg Administrer spil.
  5. Rul til højre til afsnittet Klar til at installere
  6. Markér den udvidelse eller det spilindhold, du vil installere, og tryk derefter på A-knappen  på din controller.

Kan du ikke downloade dit indhold?

Hvis du har problemer med at downloade spil eller spilindhold, kan du prøve følgende:

• Tjek, om der er meddelelser om service. Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:
Social og spil: kører
2017-11-19T09:10:28.2719719+00:00