Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One

Når du har indløst en kode online, installeres spil og spilindhold, der kan downloades, automatisk på din hjemme-konsol, hvis din strømstyringsplan er angivet til Straks tændt, og du under System > Opdateringer har markeret Hold mine spil og apps opdateret. Brug instruktionerne på denne side, hvis du vil installere elementerne senere eller på en konsol, der ikke er din hjemmekonsol.

Spil

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at gå til startskærmen.
  2. Brug den venstre styrepind til at gå ned til Mine spil og apps, og vælg derefter Se alle. Tryk på A-knappen for at vælge den.
  3. Gå til Spil, og vælg derefter fanen Klar til at installere øverst på skærmen.
  4. Markér den spiltitel, du vil installere, og tryk derefter på A-knappen på controlleren.
  5. Vælg Installér alle for at installere spillet og eventuelle tilgængelige tilføjelsesprogrammer, eller markér Vælg, hvad der skal installeres for at installere et bestemt indholdselement.

Udvidelser og spilindhold, der kan downloades

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at gå til startskærmen.
  2. Brug den venstre styrepind til at gå ned til Mine spil og apps, og vælg derefter Se alle. Tryk på A-knappen for at vælge den.
  3. Vælg Spil, og markér derefter de spil, som du har en udvidelse til.
  4. Tryk på Menu-knappen , og væld derefter Administrer spil og udvidelser.
  5. Vælg fanen Klar til at installere.
  6. Markér den udvidelse eller det spilindhold, du vil installere, og tryk derefter på A-knappen på controlleren.

Kan du ikke downloade dit indhold?

Hvis du har problemer med at downloade spil eller spilindhold, kan du prøve følgende:

• Tjek, om der er meddelelser om service. Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:
Social og spil: kører
2018-12-12T15:22:42.2035415+00:00

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan finder du spil og spilindhold, efter at du har indløst en kode online på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?