Fejlfinding i forbindelse med registrering af eksternt lager på Xbox One

I denne artikel beskrives systemkravene til eksterne lagerenheder til Xbox One. Du kan desuden se, hvad du skal gøre, hvis din konsol ikke kan registrere et tilsluttet eksternt drev.

Vigtigt! Kontrollér, at du ikke har vigtige oplysninger gemt på din harddisk, inden du konfigurerer den til din Xbox One. Xbox One omformaterer dit drev.

Krav

Hvis du vil bruge et eksternt drev til at gemme gemte spil og apps fra Xbox One, skal drevet opfylde følgende krav:

• Det bruger en USB 3.0-forbindelse. Hvis du bruger en USB-hub, skal hubben også være USB 3.0 eller senere.
  • Det har 256 GB eller større lagerkapacitet.
  • Det har en partition. Drev har normalt en forudformateret partition. Du kan finde flere oplysninger om partitionering af en ekstern harddisk i producentens vejledning.
  • Der må højst være forbundet tre lagerenheder til konsollen på samme tid.

De enheder, der ikke opfylder kravene, opfattes som medielagringsenheder til f.eks. musik- eller videofiler. Få flere oplysninger under Sådan administrerer du lager på Xbox One.

Sådan registreres dit eksterne lager

Sådan kontrolleres det, om din konsol registrerer lagerenheden:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > System > Lagring.
  3. Hvis din lagerenhed vises, har konsollen registreret den.

Hvis din konsol ikke registrerer et eksternt lagerdrev

Løsning 1: Sørg for, at du har installeret alle de nyeste opdateringer til Xbox One

Der kan være kommet nye opdateringer til Xbox One, og du skal muligvis opdatere dit system manuelt for at registrere den eksterne lagerenhed. Sådan opdaterer du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter System > Indstillinger > System > Opdateringer.
  2. Hvis du ser Opdatering tilgængelig, er der en opdatering, du skal installere.
  3. Når du har installeret opdateringen, skal du gå tilbage til Indstillinger og vælge Administrer lager. System > Lager. Se, om enheden vises på listen.

Hvis lagerenheden stadig ikke vises, eller hvis der var ingen ventende opdateringer, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Tilpas strømtilstanden for lageret, hvis du er i tilstanden Straks tændt

Kontrollér strømindstillingen. Hvis du er i tilstanden straks tændt:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Tænd/sluk og start > Strømstyring og opstart.
  3. Bekræft,at Strømstyringsplan er indstillet til Straks tændt.
  4. Fjern markeringen af luk for lageret, når Xbox er slukket.
  5. Genstart din Xbox, og gå derefter til Indstillinger, og vælg System > Lager, og se, om din enhed nu vises på listen.

Løsning 3: Andre løsninger, du kan prøve

Hvis din Xbox One stadig ikke registrerer din eksterne lagerenhed:

1. Fjern drevet, og tilslut derefter lagerenheden igen.
  2. Tilslut enheden til en anden USB-port på konsollen.
  3. Sluk og tænd for konsollen:
    1. Tryk på tænd/sluk-knappen på forsiden af konsollen i ca. 10 sekunder.
    2. Tænd konsollen igen, og se derefter, om den registrerer det eksterne drev.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlfinding i forbindelse med registrering af eksternt lager på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?