Ombytning af Xbox One-spildisk

Hvis du har købt et spil på en disk, og spillet ikke kan installeres på konsollen, kan du få det byttet inden for 90 dage fra købsdatoen i henhold til de vilkår og betingelser, der gælder for Microsoft-programmet til ombytning af spildiske.

Bemærk! Før du kontakter os for at få byttet dit spil, skal du være opmærksom på følgende:

Program til ombytning af spildiske

Sådan får du byttet dit spil

Gør følgende for at få byttet dit Microsoft-spil:

1. Prøv først at bytte din spildisk hos den forhandler, hvor du købte spillet.
  2. Hvis du ikke kan få byttet spillet hos forhandleren, og du er inden for garantiperioden for det tilbehør, du har købt, skal du kontakte support.
    1. Du skal give supportmedarbejderen følgende oplysninger (så sørg for, at du har dem klar):
      • Din mailadresse
      • Din originale købskvittering
      • Billeder af forsiden og bagsiden af disken
      • Dit Xbox-gamertag
      • Dit konsol-id
    2. Hvis du vil finde dit Xbox-gamertag, skal du dobbelttrykke på Xbox-knappen på din controller og derefter rulle til den profil, der er logget på. Dit gamertag vises under profilbilledet.
    3. Hvis du vil finde dit konsol-id, skal du dobbelttrykke på Xbox-knappen på din controller og derefter rulle ned til Indstillinger. Vælg Alle indstillinger, vælg System og derefter Konsoloplysninger og opdateringer. Notér dit Konsol-id ned.

Vilkår og betingelser for Microsoft-programmet til ombytning af spildiske

DETTE PROGRAM GÆLDER KUN FOR EJERE AF XBOX ONE-KONSOLLER I DE LANDE, HVOR XBOX ONE SÆLGES VIA AUTORISEREDE FORHANDLERE.

• Du skal være over 18 år.
  • Microsoft bytter kun til den samme spiltitel. Microsoft kan efter eget skøn levere en digital version af titlen i stedet for en ny disk.
  • Dette program er kun til brug for PRIVATE SLUTBRUGERE. Du skal oplyse din Xbox One-konsols serienummer ved hver bestilling. Du kan anmode om én (1) ombytning for hver spiltitel.
  • Dette program, der gælder i en begrænset periode, afhænger af, om de ønskede spil er tilgængelige, og programmet kan ændres uden varsel.
  • Microsoft ombytter kun udvalgte titler og er ikke forpligtet til at ombytte alle titler eller en bestemt titel.
  • Disse vilkår og betingelser udgør den fulde aftale mellem parterne og erstatter alle aftaler og al kommunikation (mundtlig eller skriftlig) vedrørende programmet.

Kontakt andre spilproducenter

Hvis din spildisk ikke er udgivet af Microsoft, skal du kontakte spiludgiveren for at få oplyst retningslinjerne vedrørende erstatning af diske.