Fejlen "This disc is unreadable" opstår med et Spil efter behov-spil

Du kan få følgende fejlmeddelelse, når du prøver at spille et Spil efter behov-spil på Xbox 360:

This disc is unreadable. It may be the wrong region for this console. Match the region of the disc to the console. Clean the disc with a soft cloth. Restart the console. For more help, go to www.xbox.com/support.

Dette problem kan forekomme, hvis du ikke bruger den samme profil til at købe spillet, eller hvis din Xbox 360-konsol ikke kan læse spilfilerne på disken eller harddisken.

Løsninger

Løsning 1: Tjek, at du bruger den anvendte Xbox-profil til at købe spillet

Tjek, at din Xbox-profil er den samme, som du brugte til at købe spillet. Hvis det er tilfældet, skal du gå til Løsning 2 for at tjekke, om din konsol har licensen til spillet.

Løsning 2: Overfør spillicensen til din konsol

Hvis du bruger en anden konsol end den, du anvendte til at købe spillet, skal du overføre indholdslicensen til den konsol, hvor du vil spille spillet.

Bemærk! Du kan kun overføre en licens én gang hver fjerde måned. Se Digital Rights Management til Xbox 360 for at få flere oplysninger.

Hvis du har købt en ny konsol eller har fået din konsol repareret, skal du bruge licensoverførselsværktøjet på din nye konsol. Sådan gør du:

1. Log på din Microsoft-konto på din nye konsol med den Xbox-profil, du brugte til at købe spillet.
    Har du brug for at finde navnet på din Microsoft-konto eller din adgangskode? Se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
Feltet Account er valgt under fanen settings på Xbox 360-konsollen.
  1. Gå til Your Billing Options, og vælg License Transfer.
  2. Følg vejledningen for at overføre dine indholdslicenser.
  3. Når licenserne er overført, skal du downloade indholdet igen for at opdatere de lokale licenser. Se Sådan kan du downloade tidligere downloadet eller købt indhold igen til din Xbox 360 for at få oplysninger om, hvordan du gør dette.

Nu kan andre profiler bruge dette indhold på din konsol. Du kan også bruge indholdet, når du ikke har forbindelse til Xbox Live.

Hvis denne løsning ikke afhjælper problemet, skal du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Se Løsning til Xbox 360-diskdrev

Hvis denne fejl vises, når du prøver at spille et spil fra en disk, skal du følge instruktionerne i Løsning til Xbox 360-diskdrev.

Løsning 4: Slet spillet, og installér det igen

Bemærk! Når du sletter og geninstallerer spillet, slettes dine gemte spildata ikke fra din konto.

Sådan gør du:

1. Vælg Settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din lagerenhed. Vælg f.eks. Xbox 360-harddisken.
  3. Vælg Games and Apps, og vælg derefter det Spil efter behov-spil, som ikke kan spilles. Skriv størrelsen ned.
  4. Vælg Spil efter behov-spillet, og vælg derefter Delete.
  5. Gå til Microsoft Store, og download en spildemo eller andet indhold, der har cirka samme størrelse som Spil efter behov-titlen.

Bemærk! Spildemoer er gratis, så det koster ikke noget at gemme dem på din harddisk.

6. Tryk på knappenGuide  på din controller.
  7. Vælg Settings, og vælg derefter Account.
  8. Vælg Oversigt over hentede filer.
  9. Vælg Spil efter behov-spillet, og vælg derefter Download Again.
  10. Når Spil efter behov-spillet er downloadet, kan du prøve at spille det.