Fjern spil eller apps på Xbox One for at frigøre plads på harddisken

Når pladsen på din Xbox er ved at være opbrugt, giver vi dig besked.

Sådan øger du pladsen:

• Tilføj eksternt lager (mindst USB 3.0 og 256 GB).
  • Fjern noget:
    1. Gå til Start, og vælg Mine spil og , og vælg derefter Se alle.
    2. Når du har markeret noget, du vil fjerne, skal du trykke på knappen Menu  på controlleren.
    3. Vælg Administrer spil og tilføjelsesprogrammer og derefter Fjern alle.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fjern spil eller apps på Xbox One for at frigøre plads på harddisken", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?