Fjern spil eller apps på Xbox One for at frigøre plads på harddisken

Når pladsen på din Xbox er ved at være opbrugt, giver vi dig besked. Og hvis der ikke er tilstrækkelig ledig plads, når du forsøger at installere et nyt spil, hjælper vi dig med at gøre plads, så du kan installere det med det samme.

Sådan får du mere plads:

• Tilføj eksternt lager (mindst USB 3.0 og 256 GB).
  • Fjern noget:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg derefter Mine spil og apps > Se alle.
    2. Når du har markeret noget, du vil fjerne, skal du trykke på knappen Menu .
    3. Vælg Administrer spil og tilføjelsesprogrammer, og vælg derefter Fjern alle.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fjern spil eller apps på Xbox One for at frigøre plads på harddisken", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?