Installationsprocessen stopper på eller tæt ved 0 %, når du installerer et Xbox One-spil fra en disk

Installationsprocessen stopper på eller tæt ved 0 %, når du prøver at installere et Xbox One-spil fra en disk. Uanset hvor længe du venter, forbliver status for installationsprocessen på eller tæt ved 0 %.

Dette problem kan forekomme, hvis konsollen prøver at downloade en opdatering til spillet, mens spillet installeres. Hvis du prøver at downloade og installere et digitalt spil, skal du se Problemer med at downloade et spil eller en app på Xbox One.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for at løse problemet.

Løsning 1: Ryd dine lokalt gemte spil, og prøv at geninstallere spillet

1. Fjern disken fra konsollen.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  3. Vælg System > Indstillinger > System > og derefter Lager.
  4. Vælg Ryd lokalt gemte spil.
    Bemærk! Når du vælger denne indstilling, slettes der ikke nogen spil eller fremskridt, som du har gemt i Xbox Live-clouden. Det er kun de data, du har gemt lokalt, der ryddes.
  5. Vælg Ja for at bekræfte.
  6. Når din konsol er genstartet, skal du prøve at installere spillet igen.

Hvis denne løsning ikke afhjælper problemet, skal du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Tag konsollen offline, og installér spillet

For at løse dette problem skal du afbryde forbindelsen fra konsollen til internettet, annullere downloadingen og derefter slukke og tænde konsollen. Når spillet er installeret, skal du gå online og lade opdateringen blive downloadet.

Trin 1: Brug din konsol offline

Udfør disse trin:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger, og vælg derefter Netværk.
  3. Vælg Netværksindstillinger, og vælg derefter Gå offline.

Trin 2: Annuller downloaden

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Mine spil og apps.
  2. Vælg .
  3. Markér det spil, du prøver at installere, og tryk på Menu-knappen på controlleren.
  4. Vælg Annuller.

Trin 3: Skub spildisken ud, og sluk og tænd konsollen

1. Skub spildisken ud.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  3. Vælg System > Indstillinger > Strømstyring og opstart > Sluk eller genstart > Genstart nu, og vælg derefter Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den nede i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Trin 4: Installér spillet

Når konsollen er genstartet, skal du indsætte disken. Følg trinnene for at installere spillet.

Bemærk! Dette skal du gøre, inden du igen opretter forbindelse til internettet.

Trin 5: Gå online, og lad spilopdateringen blive installeret

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Mine spil og apps.
  2. Vælg System > Indstillinger, og vælg derefter Netværk.
  3. Vælg Netværksindstillinger, og vælg derefter Gå online.