Installationsprocessen stopper på eller tæt ved 0 %, når du installerer et Xbox One-spil fra en disk

Hvis du forsøger at installere et Xbox One-spil fra en disk, og installationsprocessen stopper ved eller nær ved 0 %, kan dette sker, hvis din konsol forsøger at hente en opdatering til spillet, mens spillet installeres. Hvis du forsøger at downloade og installere et digital spil, skal du se Problemer med at downloade et spil eller en app på Xbox One.

Bemærk Det gælder ikke for Xbox One S All Digital Edition, som ikke har et optisk diskdrev.

Løsninger

Du kan løse dette problem ved at prøve disse løsninger:

Løsning 1: Ryd dine lokalt gemte spil, og prøv at geninstallere spillet

1. Fjern disken fra konsollen.
  2. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  3. Vælg System > Indstillinger > System > og derefter Lager.
  4. Vælg Ryd lokalt gemte spil.
    Bemærk! Når du vælger denne indstilling, slettes der ikke nogen spil eller fremskridt, som du har gemt i Xbox Live-clouden. Det er kun de data, du har gemt lokalt, der ryddes.
  5. Vælg Ja for at bekræfte.
  6. Når din konsol er genstartet, skal du prøve at installere spillet igen.

Hvis denne løsning ikke afhjælper problemet, skal du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Tag konsollen offline, og installér spillet

Afbryd forbindelsen fra konsollen til internettet, annuller downloadingen, og sluk og tænd derefter konsollen. Når spillet er installeret, skal du gå online og lade opdateringen blive downloadet.

Trin 1: Brug din konsol offline

Udfør disse trin:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger, og vælg derefter Netværk.
  3. Vælg Netværksindstillinger, og vælg derefter Gå offline.

Trin 2: Annuller downloaden

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Mine spil og apps.
  2. Vælg .
  3. Markér det spil, du prøver at installere, og tryk på Menu-knappen  på controlleren.
  4. Vælg Annuller.

Trin 3: Skub spildisken ud, og sluk og tænd konsollen

1. Skub spildisken ud.
  2. Tryk på Xbox Xbox-knappen  midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Genstart.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen  på konsollen og holde den i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen igen.

Trin 4: Installér spillet

Når konsollen er genstartet, skal du indsætte disken. Følg trinnene for at installere spillet.

Bemærk! Det skal du gøre, inden du igen opretter forbindelse til internettet.

Trin 5: Gå online, og lad spilopdateringen blive installeret

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger, og vælg derefter Netværk.
  3. Vælg Netværksindstillinger, og vælg derefter Gå online.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Installationsprocessen stopper på eller tæt ved 0 %, når du installerer et Xbox One-spil fra en disk", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?