Lukning af Kinectshare.com

Som meddelt for nylig har Kinectshare.com nået enden af dets livscyklus og har været lukket siden den 28. juli 2017. På grund af denne ændring kan du ikke længere overføre billeder eller videoer til https://kinectshare.com eller dele dem på Facebook. Tidligere delte billeder og videoer er ikke længere tilgængelige.

Ofte stillede spørgsmål

Sp.: Hvorfor har du lukket tjenesten Kinectshare.com?
Sv. Tjenesten har nået slutningen af dens levetid og understøttes ikke længere.

Sp.: Hvilke spil påvirkes af denne ændring?
A. Du vil ikke længere kunne overføre eller få adgang til billeder eller videoer på Kinectshare.com fra følgende spil:

• Kinect Disneyland Adventures
  • Kinect Joyride
  • Kinect Adventures
  • Kinect Rush
  • Kinect Funlabs
  • Kinect Sports
  • Kinect Sports: Season Two
  • Dance Central 2

Sp.: Hvad sker der, hvis jeg forsøger at dele billeder eller videoer på Kinectshare.com?
Sv. Du får fejlmeddelelsen "Tjeneste eller server er ikke tilgængelig".

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Lukning af Kinectshare.com", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?