Foretag fejlfinding af problemer med optagelse af gameklip på Xbox One

I denne artikel beskrives de problemer, som nogle brugere kan opleve, når de bruger optagelsesfunktionen i Xbox One til at optage gameklip. Artiklen indeholder desuden hjælp til fejlfinding.

Mit klip blev ikke optaget

I nogle spil er optagelsesfunktionen deaktiveret som standard. Du kan ikke optage klip i disse spil.

Klippet har en kortere varighed end forventet

I de fleste tilfælde gør optagelse det muligt at oprette klip med en varighed på op til fem minutter. Fra tid til anden kan du opleve, at klippet har en kortere varighed end forventet. Der er nogle få årsager til, hvorfor dette sker:

• Tid, der tilbringes uden for spillet, fjernes fra klippet. Hvis du for eksempel forlader spillet og går til Start under optagelsen, medtages tiden på startskærmen ikke i klippet.
  • En udgiver kan deaktivere optagelsesfunktionen visse steder i spillet af flere årsager. Disse kan omfatte, men er ikke begrænset til:
    • Potentielle afsløringer af spillets handling
    • En eller flere spillere vises i spillet via deres Kinect
  • Optagelse optager klip ved 720p med 30 billeder pr. sekund. Denne opløsning vil i de fleste spil give mulighed for at optage klip af ca. fem minutters varighed. Klip med høj grafisk intensitet eller et højt actionniveau kan have en kortere varighed for at bevare en høj optagelseskvalitet.

Fejlfinding

Hvis problemet fortsætter, skal du prøve følgende løsninger.

Løsning 1: Sluk og tænd for din konsol

Hvis du slukker og tænder konsollen, kan det muligvis løse problemet. Hvis ikke, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Tjek, at optagelse er aktiveret

Sådan kan du tjekke, at Game DVR er aktiveret på Xbox One-konsollen:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Præferencer.
  3. Tjek, at Tillad spilskærmklip er markeret under Udsend og optag.

Løsning 3: Prøv begge af de tidligere to løsninger

Følgende fremgangsmåde kan også i visse tilfælde løse problemet:

1. Følg trinnene i Løsning 2, men fjern markeringen i Tillad spilskærmklip.
  2. Sluk og tænd for konsollen.
  3. Følg trinene i Løsning 2, men markér Tillad spilskærmklip.

Løsning 4: Slet ældre klip

Problemet kan skyldes, at der er for lidt plads på dit cloudlager. Prøv at slette nogle af dine gamle klip for at frigøre plads:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til Udsend og optag, og vælg derefter Optag.
  3. Vælg Administrer optagelser.
  4. Vælg På Xbox Live på den første rulleliste.
  5. Vælg det klip, du vil slette.
  6. Vælg Slet, og vælg derefter Ja for at bekræfte.

Når du har fyldt din tildelte lagerkapacitet helt ud med indhold fra gameklip, vises meddelelsen Slet nogle af dine optagelser.. Du kan uploade mere ved at fjerne nogle optagelser fra Xbox Live.

Når du har nået 90 % eller mere af din tildelte lagerkapacitet med indhold fra gameklip, vises der en meddelelse på skærmen Administrer optagelser. Følg disse trin for at se, om du er i nærheden af din tildelte kapacitet:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til Udsend og optag, og vælg derefter Optag.
  3. Vælg Administrer optagelser.
  4. Hvis du er i nærheden af din tildelte kapacitet til indhold med gameklip, vises meddelelsen Dit Xbox Live-storage er fyldt. Hvis du løber tør for plads, kan du slette nogle optagelser for at uploade mere.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Foretag fejlfinding af problemer med optagelse af gameklip på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?