Udsend med Mixer på Xbox One

Video: Start udsendelse af dit spil på Mixer med blot nogle få valg i guiden.

Bemærk! Denne video findes kun på engelsk.

Mixer-udsendelser går det nemt at streame dit gameplay – eller dig selv – og lade tilskuerne interagere med dig i realtid!

Udsend dit gameplay med Mixer.

Sådan bruger du Mixer til at udsende et spil, du spiller:

1. Start et spil.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til fanen Udsend og optag.
  3. Vælg Udsend, og vælg derefter Start udsendelse.

Bemærk! Du kan kun udsende, hvad du ser på skærmen, når du er i et spil. Hvis du gå til dit dashboard eller skifte spil, sættes din Mixer-udsendelse midlertidigt på pause. Se nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du skifter spil uden at afbryde udsendelsen!

Udsend dig selv med Mixer.

Hvis du har konfigureret en Kinect-sensor eller et webcam, kan du også bruge Mixer til at udsende dig selv live! Sådan udsender du i fuldskærmskameratilstand:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til Udsend og optag.
  2. Vælg Udsend, og slå derefter Fuldskærmskamera til Til.
  3. Vælg Start udsendelse.

Bemærk! Hvis du vil skifte mellem spil under udsendelse med Mixer, skal du skifte til fuldskærmskameratilstand, mens du skifter spil, så bliver din stream ikke sat midlertidigt på pause eller afbrudt!

Tilpas din Mixer-udsendelse

Hvis du vil konfigurere din udsendelse, helt som du selv vil, kan du justere følgende funktioner og indstillinger under fanen Udsend og optag.

Under udsendelse > Konfigurer udsendelsen :

• Chat: Indstil til Til, hvis du gerne vil se og svare på seernes live-kommentarer om din udsendelse.
  • Mikrofon: Indstil til Til, hvis du vil tilføje dine egen stemmeindtaling til din udsendelse via Kinect-sensor eller en headsetmikrofon.
  • Kamera: Denne funktion giver dig mulighed for at tilføje dig selv til din gameplayudsendelse (eller udsende dig selv i fuldskærmskameratilstand) ved hjælp af Kinect-sensoren eller et webkamera, der er tilsluttet konsollens USB-port.
  • Fuldskærmskamera: Indstil denne funktion til Til for at få dit kamera til at vise fuld skærm under udsendelse. Du kan bruge denne funktion, hvis du vil udsende dig selv, eller hvis du vil skifte mellem spil uden at holde sætte din udsendelse på pause.
  • Del din controller: slå denne funktion til for at dele din controller med en af dine udsendelsesfremvisere. Se Del din controller nedenfor for at få flere oplysninger om denne funktion.
  • Flere valgmuligheder:
    • Skift streamtitel: Titlen på udsendelsen er som standard dit gamertag. Du kan ændre den til noget mere beskrivende her.
    • Gruppelyd: Slå denne funktion til, hvis du ønsker, at en anden i gruppen skal kunne høres under streamingen.
    • Skift kameraindstillinger: Hvis du bruger et kamera til din udsendelse, kan du ændre placeringen af kamerafeedet på skærmen.
    • Flyt udsendelsesoverlejring: Du kan justere placeringen af udsendelsesoverlejringen (der omfatter udsendelsesstatistikker og chatvinduet) til det sted, hvor det skal vises på skærmen.

Del din controller

Når du aktiverer funktionen Del din controller (under Udsend under fanen Udsend og optag), kan en af seerne af din udsendelse dele styringen af dit spil. Seerne, der deler din controller, kan arbejde sammen med dig eller kan prøve at få dig til at lave fejl ved at skabe kaos i dit gameplay!

Hvis du trykker på Xbox-knappen for at åbne guiden (Xbox-knappen er den eneste controllerfunktion, en seer ikke kan styre), delingen af din controller afbrydes midlertidigt. Du kan genvinde den fulde kontrol over dit spil ved at slå funktionen Del din controller fra under fanen Udsend og optag.

Bemærk! Funktionen Del din controller er tilgængelige for seere efter først til mølle-princippet. Der er kun én seer, der kan dele din controller ad gangen.

Lav fælles streaming din udsendelse

Fælles streaming er en funktion, der giver dig og op til 3 venner mulighed for at udsende dine streams samtidigt på én enkelt skærm. Seere af fælles streaming kan se, høre og chatte med alle 4 spillere på én gang.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kan invitere venner til at co-streame med dig, under Fælles streaming med venner på Xbox One.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Udsend med Mixer på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?