Udsend dit spil med Mixer på Xbox One

Video: Start udsendelse af dit spil på Mixer med blot nogle få valg i guiden.

Bemærk! Denne video findes kun på engelsk.

Mixer-udsendelse gør det nemt at streame dit gameplay og lade brugerne kommunikere med dig i realtid – modtag elementer i spil, chat og meget andet!

Sådan startes udsendelse med Mixer:

1. Start et spil.
  2. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og gå til fanen Udsend og optag.
  3. Vælg Udsend, og vælg derefter Start udsendelse.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Udsend dit spil med Mixer på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?