Udsend dit spil med Mixer på Windows 10

Udsendelser via Mixer gør det nemmere at streame dit spil og lade tilskuerne se og interagere med dig i realtid. Brug spillinjen til at udsende til mixer.com på din Windows 10-pc.

Du kan vælge blot at udsende dit spil eller dit skrivebord – det er dit valg. Husk, at nogle spil skal udsendes i skrivebordstilstand, så hvis du har problemer med at udsende dit spil, kan du prøve det.

Sådan starter du udsendelse:

1. Start et spil.
  2. Tryk på Windows-tasten + G for at åbne spillinjen.
  3. Vælg knappen Start udsendelse for at konfigurere udseendet af udsendelsen.
  4. Når du er færdig med konfigurationen, skal du vælge Start udsendelse.

Hvis du bemærker, at dit spil har det forkerte navn i udsendelsen, skal du gøre et af følgende:

• Vælg Start udsendelse på spillinjen, vælg feltet Streamingtitel, og foretag derefter de ønskede ændringer.
  • Log på mixer.com for at redigere navnet på din udsendelsestitel.

Spillinjen vises ikke for visse pc-spil i fuld skærm. Hvis du vil starte eller stoppe udsendelsen uden at bruge spillinjen, skal du trykke på Windows-tasten + Alt + B. Tryk på Windows-tasten + Alt + W for at se kameraet under udsendelsen.

Hvis du vil angive mere detaljerede indstillinger for dine fremtidige udsendelser, skal du vælge Start-knappen og derefter Indstillinger > Spil > Udsendelse.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Udsend dit spil med Mixer på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?