Udsende med et webcam på Mixer

Udsend dig selv og dit gameplay på Mixer med et almindeligt USB-webcam.

Du skal have ét, der har YUY2- eller NV12-format, for at udsende med det. De fleste Logitech- og Microsoft LifeCam-webcams har dette format. Hvis du er usikker på, hvilket format dit webcam har, kan du kontakte producenten.

Du får den bedste oplevelse med disse webcams:

• Microsoft LifeCam Studio
  • Microsoft LifeCam HD-3000
  • Logitech C922 Pro Stream Webcam
  • Logitech C930e Webcam

Fra og med den 4. september 2019 skal du fuldføre Mixer-streameranmeldelsen, før du kan udsende:

1. Log på Mixer med din sammenkædede Microsoft-konto (MSA) i din browser.
  2. Naviger til siden med dit udsendelsesdashboard, og vælg fanen Udsendelse.
  3. Vælg Kom i gang under fanen Udsendelse.
  4. Se den påkrævede video om Mixer-sikkerhed.
  5. Når videoen er slut, vil din konto starte en 24-timers gennemgangsperiode.
  6. Når de 24 timer er gået skal du vende tilbage til fanen Udsendelse for at læse og underskrive streamerløftet.
  7. Tillykke, du har modtaget din nye streamingnøgle! Du kan nu udnytte streamingnøglen til at fortsætte streaming på Mixer.

Du kan finde flere oplysninger om bekræftelsesprocessen ved at gå til systemet for streamergennemgang.

Sådan udsendes med et webcam:

1. Tilslut dit USB-webcam til din Xbox.
  2. Tryk på knappen Xbox for at åbne guiden, og gå derefter til Udsend og optag > Konfigurer din udsendelse.
  3. Indstil kameraet til aktivt.
  4. Tillad dit kamera at blive brugt til udsendelse, hvis du ikke allerede har gjort det.
  5. Vælg Skift kameraindstillinger for at beskære kameraets feedbillede og for at vælge, hvor du ønsker dit kamerafeed vist på skærmen.
  6. Start din udsendelse.

Bemærk! Du skal bruge hovedtelefoner for også at udsende mikrofonens lyd.

Du kan også udsende dit webcam i fuldskærmstilstand. Lyden er slået fra i fuldskærmstilstand, så det er perfekt, hvis du vil tale med dit publikum, mens du skifter spil, eller under opsætning inden du starter.

Du aktiverer fuld skærm ved at åbne Xbox-guiden, sikre, at Kamera er slået til, og derefter aktivere Fuldskærmskamera.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Udsende med et webcam på Mixer", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?