Udsende med et webcam på Mixer

Udsend dig selv og dit gameplay på Mixer med et almindeligt USB-webcam.

Du skal have et webcam, der har YUY2- eller NV12-format for at udsende med det. De fleste Logitech- og Microsoft LifeCam-webcams har dette format. Hvis du er usikker på, hvilket format dit webcam har, kan du kontakte producenten. Sådan udsendes med et webcam:

1. Tilslut dit USB-webcam til din Xbox.
  2. Kontrollér, at du har tilladelse til at dele indhold med Kinect eller et andet kamera i Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Spilindhold.
  3. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til Udsend og optag > Opsæt din udsendelse.
  4. Indstil kameraet til aktivt.
  5. Vælg Skift kameraindstillinger for at beskære kameraets feedbillede og for at vælge, hvor du ønsker dit kamerafeed vist på skærmen.

Bemærk! Du skal bruge hovedtelefoner for også at udsende mikrofonens lyd.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Udsende med et webcam på Mixer", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?