Co-stream med venner på Xbox One

Video: Co-stream en spiludsendelse. Inviter din gruppe på op til fire personer til at streame deres gameplay sammen.

Bemærk! Denne video findes kun på engelsk.

Med co-streaming kan du og op til 3 venner kombinere jeres skærme i én enkelt stream. Under en co-stream deler alle, som spiller, de samme seere og har en ensartet chat-oplevelse.

Du kan invitere venner til at co-streame på flere måder. Sådan gør du:

Inviter en person fra din venneliste

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Personer.
  2. Vælg den ven, du vil co-streame med.
  3. Vælg Inviter > Inviter til at co-streame på din vens gamerkort.

Inviter en gruppe, som du allerede deltager i

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, når du deltager i en gruppe med andre.
  2. Vælg Vis gruppeoplysninger under Multiplayer.
  3. Vælg Inviter gruppe til at co-streame.

Bemærk Co-streaming starter eller stopper ikke udsendelser. Når du deltager i en co-stream, skal du starte og stoppe din egen udsendelse separat.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Co-stream med venner på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?