Del din controller på Mixer

Mixer giver streamere muligheden for at dele deres controller – minus Xbox-knappen – med seere på Xbox One-konsoller og Mixer.com. Seere kan overtage styringen på flere måder:

• Brug af deres egen controller, der sidder i en konsol eller pc.
  • Brug af et tastatur på en pc.
  • Brug af en mus med skærmcontrolleren på pc.

Sådan deler du din controller fra et spil, du streamer på konsol:

1. Åbn guiden, og gå til Udsend og optag.
  2. Start en udsendelse.
  3. Vælg Del din controller for at slå controllerdeling til.
  4. Vælg en af dine seere at dele den med.

Du stopper deling på konsol ved at gå tilbage til Udsend og optag og vælge Del din controller for at slå den fra.

Tilknytning af knapper på et delt controller-tastatur

A-knap / E-tast

B-knap / R-tast

X-knap / X-tast

Y-knap / C-tast

Venstre pind / W-tast (op), S-tast (ned), D-tast (højre), A-tast (venstre)

Højre pind / Piletaster

Venstre udløser / F-tast

Højre udløser / G-tast

Venstre kantknap / Q-tast

Højre kantknap / Z-tast

D-blok / 1-tast (op), 2-tast (venstre), 3-tast (højre), 4-tast (ned)

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Del din controller på Mixer ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?