Hvorfor kan jeg ikke udsende mit spil?

Hvis du har problemer med at udsende dit spil med Mixer-udsendelse, skal du sikre dig, at du har opfyldt alle følgende krav, der hver især kan forhindre, at du kan lave en udsendelse.

Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed. Kontrollér, at indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger tillader udsendelse af spil. Hvis du vil kontrollere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger, skal du logge på din onlineindstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed og vælgeOnlinesikkerhed for Xbox One/Windows 10. Rul ned til Udsend gameplay, og sørg for, at den er indstillet til Tillad.

Bemærk Mixer-udsendelse er ikke tilladt fra en Microsoft-børnekonto.

Netværksforbindelse. Du skal have en hurtig netværksforbindelse for at udsende. Tjek din netværksforsinkelse for at sikre, at du har forbindelse til et netværk, og at det er hurtigt. Hvis du vil teste netværkets hastighed, kan du downloade Network Speed Test fra Microsoft Store, og sammenligne dine resultater med følgende netværkshastigheder, som vi anbefaler:

Udsendelse af online gameplay ved 360p

Udsendelse af online gameplay ved 480p

Udsendelse af online gameplay ved 720p

Downloadhastighed

3 Mbps

3 Mbps

3 Mbps

Uploadhastighed

600 kbps – 1,3
Mbps

1,3 Mbps – 1.9
Mbps

1,9 Mbps – 2.4
Mbps

Ping

Mindre end
150 millisekunder

Mindre end
150 millisekunder

Mindre end
150 millisekunder

Du kan få flere oplysninger om din netværksforbindelse under Det går langsomt, når jeg spiller Xbox One-spil på Xbox Live..

Xbox Live- eller Mixer-stop For at kunne udsende dine spil skal både din Xbox Live-konto og din Mixer-konto være i orden. Hvis du er blevet udelukket fra en af dem, kan du ikke lave en udsendelse. Hvis du har været udelukket fra Xbox Live, får du vist en fejlmeddelelse, der giver dig besked. Hvis du tror, at du er blevet suspenderet fra Mixer:

• Gå til mixer.com, og log på din Mixer-konto.
  • Vælg dit profilikon i øverste højre hjørne, og vælg derefter Konto.

Opdateringer og krav til pc-hardware. Hvis du for nylig har opdateret din Windows 10-pc, kan det tage fra flere minutter til et par timer, før du kan udsende ved hjælp af spilværktøjslinjen. Hvis du stadig ikke kan udsende efter et par timer, opfylder din pc muligvis ikke hardwarekravene for udsendelse. Du kan finde flere oplysninger om hardwarekrav til pc under Hardwarekrav til Game DVR på Windows 10.

Dit område skal tillade udsendelse. Hvis du er i et område, der ikke tillader udsendelse, er udsendelsesknappen nedtonet, eller du får vist en fejlmeddelelse, når du forsøger at lave en udsendelse.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvorfor kan jeg ikke udsende mit spil?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?